CallMeAnnika @ 19.06.2025 16:53Burnickis jau sola Martai pēc tiesību nokārtošanas Porche. :D Tad jau šis pāris izvilks vairāk par pusgadu, jo Marta nelaidīs Ronaldu vaļā.
Viņš ir ļoti naivs priekš saviem gandrīz 37 gadiem. Domā, ka Marta viņu ļoti mīl, bet kas notiktu, ja autoskola bankrotētu un paliktu bez naudas? Martas mīlestība arī beigtos.
Oriona @ 20.06.2025 10:27Tik mīlīgi, ka Burnickis saka, ka viņam ar Martu ir tik daudz, kas kopīgs un vienāds skatījums uz dzīvi un lietām. Čali, tas galīgi nav komplimentējoši tev?
Kitija Reiz @ 20.06.2025 10:19https://www.instagram.com/reel/DLHPL4GCDWl/?igsh=OHJuYmMzN2Q5d2c4
Nu es to nesaprotu! Trīs bērnu mamma, ebreju ģimene un dejas apakšveļā… Kāpēc to vajag izrādīt? Vai tiešām tik neapmierināta, ka meklē uzmanību?
Krizdole @ 20.06.2025 11:39
Paštīksminās ar savu jauno figūru un uzprasās uz komplimentiem, MaijRozīte jau tāda pati, nav tikai vēl tikusi līdz apakšveļai ?
Dziedviendziesmiņa @ 20.06.2025 11:58
Bet figūra tiešām laba.
Cik viņai gadu?
Kitija Reiz @ 20.06.2025 12:33
33 man šķiet...
Cik atceros, viņa nometa 60 kg, protams, tagad figūra ir labāka, vienkārši es nesaprotu, kā tādi video var būt pieņemami ebreju ģimenē.
Kitija Reiz @ 20.06.2025 12:33
33 man šķiet...
Cik atceros, viņa nometa 60 kg, protams, tagad figūra ir labāka, vienkārši es nesaprotu, kā tādi video var būt pieņemami ebreju ģimenē.
Kitija Reiz @ 20.06.2025 10:19https://www.instagram.com/reel/DLHPL4GCDWl/?igsh=OHJuYmMzN2Q5d2c4
Nu es to nesaprotu! Trīs bērnu mamma, ebreju ģimene un dejas apakšveļā… Kāpēc to vajag izrādīt? Vai tiešām tik neapmierināta, ka meklē uzmanību?
Man par daudz viņas emociju, tāda ļoti trauksmaina sieviete. Tajā podkāstà par seksualitāti, manuprāt, par daudz privātu lietu atklāja. Bet tagad tādi laiki, brīvi jārunā gan par sex mantiņām, gan visiem plikiem jāpeldās...Inelle @ 19.06.2025 23:55
No viena grāvja otrā.
Zero vaste, tagad humpali un lupatas. Patīk un jauki, var atļwuties jaunas drēbes un ari berniem.
Viss vinai par daudz, emocion atkailināšanas. Agrāk patika viņi, vāvuļošana. Nepatīk vairs.
Pilgrim @ 20.06.2025 13:47Man par daudz viņas emociju, tāda ļoti trauksmaina sieviete. Tajā podkāstà par seksualitāti, manuprāt, par daudz privātu lietu atklāja. Bet tagad tādi laiki, brīvi jārunā gan par sex mantiņām, gan visiem plikiem jāpeldās...
coffee lover @ 20.06.2025 14:09
tur labi ja 10% satura ir palikuši par garderobi un apģērbu.
Visi iespējamie podkāsti par seksu,bērniem, māmiņlietām u.t.t. noteikti neinteresē tiem, kas seko dēļ stilistes satura. Un vēl tā visu detaļu atklāšana īpaši par intīmām tēmām - kādēļ sevi un savu vīru tā jāpazemo. Stāsti detaļas savām draudzenēm, nevis 20k svešiniekiem.
Hyrte @ 20.06.2025 15:01Es nevaru, cik ļoti tā Danenbergsone iztaisās aizņemta,noslogota, visa vienos darbos, ak, nabadzīte. ? Strādā no rīta līdz vakaram, tak!