tieši nācu rakstīt par Milzarāju. Agrāk tā manifestēja, ka nu jau ne tikai rinoplastiku, bet krūšu implantus samanifestējusi 😀Zaļā Dille @ 10.06.2025 17:32Man baigā vilšanās Milzarājas profilā. Kādreiz tiešām patika, par ar visiem manifestāciju postiem. Bija interesanti skatīties Bali storijus. Tagad palicis kārtējais garlaicīgais profils. Kāpēc visām sākumā ir interesanti profili, bet kā savac daudz sekotājus, kļūst tādas perfekti garlaicīgas. Jau vairākām šo esmu novērojusi.
Elizabeteeee @ 09.06.2025 23:52
Viņš iespējams sākumā nedomāja, ka situācija ir tik “nopietna” ar meitenes intelektu, pēc pēdējiem video izskatās, ka ir sapratis, bet komentāros pieklājības pēc vēl cenšas izgrozīties, lai galīgi pēc muļķa neizskatītos. Vispār traki
Ja Tev daudz liekas naudas, sūti man!sandrute @ 09.06.2025 18:40Vai kāda ir bijusi pie Zeltinas uz energiterapiju? Vai palīdzēs sakārtot dzīvi un enerģētiku? Nevaru atrast atsauksmes vai vērts iet.
Tu vienkārši pierodi pie tā satura, sākumā viss jaunais šķiet aizraujošs…Visiem cilvēkiem ir sava veida rutīnas. Ja cilvēks patīk kā personība, tad arī saturs neapniks. Man viņas satirs patīk, šķiet forša ģimene un sekoju viņai 5+ gadus. Vienīgi tā pārspīlētā čīkstēšana par lv laikapstākļiem liekas muļķīga.Zaļā Dille @ 10.06.2025 17:32Man baigā vilšanās Milzarājas profilā. Kādreiz tiešām patika, par ar visiem manifestāciju postiem. Bija interesanti skatīties Bali storijus. Tagad palicis kārtējais garlaicīgais profils. Kāpēc visām sākumā ir interesanti profili, bet kā savac daudz sekotājus, kļūst tādas perfekti garlaicīgas. Jau vairākām šo esmu novērojusi.
Huppoo @ 11.06.2025 00:50Tu vienkārši pierodi pie tā satura, sākumā viss jaunais šķiet aizraujošs…Visiem cilvēkiem ir sava veida rutīnas. Ja cilvēks patīk kā personība, tad arī saturs neapniks. Man viņas satirs patīk, šķiet forša ģimene un sekoju viņai 5+ gadus. Vienīgi tā pārspīlētā čīkstēšana par lv laikapstākļiem liekas muļķīga.
Mellenite @ 11.06.2025 17:50Dukuram ar kalendy šodien kāzas bija?
skylie @ 11.06.2025 18:41Alina Peinere ielikusi story ka šodien sporto kopā ar Lauras ex bff Esteri ??
cory @ 11.06.2025 20:02
Ne tikai ar Esteri, bet arī Sūkiju! ? Nav brīnums, ka Laura vairs ar Peineri nav kopā redzēta.
nu nezinu gan, jo pēc šķiršanās vēl ar Estere ar Lauru komunicēja! Tur bija ultimāts no Lauras puses, lai nekomunicē ar Soukie, bet loģiski, ka visi grib KP izklaides. Alīna visilgāk vienkārši turejās pretim, bet ar Meksikas braucienu saplīsa 😀glorijastasta @ 11.06.2025 20:18
Dzirdeeju, ka KP ar Suukiju sarakstijusies un pat tikušies kad bija kopa ar Lauru.
KP draugi to esot zinajusi un pat bijusi klat. Tatad to zinaja ari visas sis “draudzenes”.
Kad Laura to uzzinaja uzreiz ar visam partrauca kontaktu. Peinere vel meginaja sevi glabt un attaisnojas, ka neko nav zinajusi.
Mellenite @ 11.06.2025 17:50Dukuram ar kalendy šodien kāzas bija?
Kirbitis @ 11.06.2025 13:26Kad vairs nav ko izdomat,es atradu kontu sporto_Jezum….. nez ko pats Jezus par rlto teiktu
Happyminka @ 11.06.2025 22:27nu nezinu gan, jo pēc šķiršanās vēl ar Estere ar Lauru komunicēja! Tur bija ultimāts no Lauras puses, lai nekomunicē ar Soukie, bet loģiski, ka visi grib KP izklaides. Alīna visilgāk vienkārši turejās pretim, bet ar Meksikas braucienu saplīsa ?