Kirbitis @ 24.05.2025 16:57
Nu meitenes es tikai varu mums visam novelet lai nav janonak lidz bridim kad ar tukstosiem sekotaju tev tomer jatirgo vecas tupeles lai izdzivotu..zel Signes,
Gan jau lepnums nelauj agriezties Lv, te dzive nebutu tik darga un tomer vinu te pazina, kas vina ir Francija?
Nesaprotu kas tieši, bet visi E. Andersones storiji ir ar tādu jocīgu pēcgarsu, wanna be ceļojums, wanna be dīva. Un pēdējā storijā viņas vīra zobi, man atgādina Kiviču 😀
Manas random pieckapeikas, bet kā jau teicu, kas tieši man viņā trigerē es nezinu
LilyLady @ 26.05.2025 10:40
Viens ir tirgot kurpes, pavisam kas cits - tirgot netīras kurpes. Es arī esmu pārdevusi savus un bērnu apavus, jaunus un mazlietotus, patīk dot otru dzīvi lietām, taču netīrus gan netirgotu. Tā ir necieņa pret pircēju un pašam pret sevi. Un arī cipars ir kosmisks par tik lietotām, šmucīgām tupelēm.
McSara @ 26.05.2025 11:29
Pilnībā piekrītu! Laikam tas fakts, ka netīras kurpes vairāk izbrīnīja kā tas, ka pārdod! Pat ja 5 vai 7 reizes vilktas, tās ir un paliek lietotas, un par lietotām diezgan padārgi!
Un par pašiem Meirāniem, šķiet bija kaut kad bija intervija, ka otrreiz apprecējās jo bija izdzīvojuši krīzi, cik saprotu ir bijušas jau iepriekš nesaskaņas. Francijā- kulinārijas mekā, pieteikt sevi šajā jomā ir jābūt pamatīgiem kontaktiem, vai arī mēģināt palīst kāda jaudīga šefpavāra paspārnē.
Tik brīnos, ka lielie ģimenes draugi Bondari vispār nav redzēti tuvumā! Viņi taču skaitījās 2.kāzu vedēji (?) Un Ieva ik pa laikam ceļo pie kāda ciemos, ar vainadziņiem un diļļu pušķiem!
SanijaLinda @ 27.05.2025 21:22Vai kāda pamanija, kas tā bija par influenceri @miu_makeuplook konkursa postā? Par kuru tagad tie storiji..
Sapratu to, ka viņai bija izveidots konkurss un postā bija bilde ar modeli, kura pēc tam runāja aiz muguras (tā es sapratu). Un dēļ tā, viņa ir izņēmusi ārā postu un dzēsusi konkursu.Villanelle @ 27.05.2025 22:36
Gribēju paskatīties kas par drāmu... Nesapratu pilnīgi neko ko meitene grib pateikt! TIK slikti izteikties ir jāmāk ?
No viņas nāk jauks vibe, bet ko viņa grib pateikt - sapratu tikai pa pusei
es ari gribu zināt!!!!!!!!SanijaLinda @ 27.05.2025 21:22Vai kāda pamanija, kas tā bija par influenceri @miu_makeuplook konkursa postā? Par kuru tagad tie storiji..
Man arī tā ir mīkla kā viņi pelna naudiņu, tur pēc attālināta darba arī neizskatās un vai Hardijs Janovskis kā fitnesa trenneris tā vizinoties var ko nopelnīt? Reāli viņi tak gadiem atrodās ārpus LV.Alise12399 @ 27.05.2025 19:02Kāds zin ar ko nodarbojas Līga Tiesnese un viņas čalis Hardijs?
Only fans vai kas? ??
Par to onlyfans sasmīdināji gan☝️😂 Tam nu gan man neticās, par šiem cilvēciņiem neko nav iespējams sliktu padomāt, mans subjektīvs viedoklis. Abi tik mīļi, nenāk no viņiem ne liekulība, ne augstprātība. Nekāda baigā bagātība viņiem jau nav ir tikai labs pozitīvs mērķis būt kopā un baudīt dzīvi. Noteikti izīrē savus īpašumus, kaut ko attālināti gan jau, caur kompi piečubina, varbūt drusku vēl ar kripto ņemās.Alise12399 @ 27.05.2025 19:02Kāds zin ar ko nodarbojas Līga Tiesnese un viņas čalis Hardijs?
Only fans vai kas? ??
Alise12399 @ 27.05.2025 19:02Kāds zin ar ko nodarbojas Līga Tiesnese un viņas čalis Hardijs?
Only fans vai kas? ??
Dovana @ 28.05.2025 01:39Par to onlyfans sasmīdināji gan☝️? Tam nu gan man neticās, par šiem cilvēciņiem neko nav iespējams sliktu padomāt, mans subjektīvs viedoklis. Abi tik mīļi, nenāk no viņiem ne liekulība, ne augstprātība. Nekāda baigā bagātība viņiem jau nav ir tikai labs pozitīvs mērķis būt kopā un baudīt dzīvi. Noteikti izīrē savus īpašumus, kaut ko attālināti gan jau, caur kompi piečubina, varbūt drusku vēl ar kripto ņemās.
Kitija Reiz @ 28.05.2025 08:50Kāds rakstīja, ka Medovai ir problēmas ar vīru, izskatas ka ta arî ir.. Viņa ievietoja postu, ka gribējusi aiziet no vīra… Man interesē, no kādiem līdzekļiem viņa dzīvotu? Diez vai ar influencēšanu var uzturēt sevi un trīs bērnus.