VistaVita @ 15.05.2025 11:32Vakar skatijos "Bez tabu "
Kaut kas šajā valstī nav kārtībā. Sasita sievieti ,salauza degunu tas esot bezmaz sīks pārkāpums!
Valsts saņēma kompensāciju 4 500 ,bet cietusī 145 eu! Pilnigs čau
mokabezpiena @ 15.05.2025 09:42
Oj jopcik, man likās, ka viņas ar Kivičlieni ir puslīdz vienaudzes. ??♀️
mokabezpiena @ 15.05.2025 08:24Mani reti kas trigerē. Pārsvarā esmu diezgan brīvi domājoša un iekļaujoša, bet… Ušakovas fanošana par špricēšanos mani totāli spēj izvest, es pat nezinu, kāpēc. Katru dienu pāršēroti storiji no tā lips of kiss kantora, tad vēl tie salīdzinājumi, kā izskatās sievietes pēc 50 ar botox un filleriem un bez. Es nezinu, cik Ušakovai gadu (pieļauju, ka 40? pāri?), bet viņa ar tiem “uzlabojumiem” neizskatās jaunāka. Pati domā, ka izskatās pēc arabian princess. ? Viens ir tās facetūnotās instagram bildes, otrs ir tas, kas redzams TV ekrānos - divas dažādas sievietes. Ar Jurīti abi izskatās dažbrīd kā māte ar dēlu. ?
Kamillia @ 15.05.2025 10:18Laba tēma, man it kā arī neuztrauc citu sieviešu viedoklis, bet tomēr skatoties sociālos tīklus salīdzināšana galvā notiek un reizēm esmu domājusi, vai tas ir normāli, ka man nav botoksu, filleru un cita, bet daudz jaunākām meitenēm ir, varbūt man arī vajag? Līdz šim neesmu ļāvusi pa īstam ietekmēties, bet sociālo tīklu spiediens, ka skaists skaitās tas, kas nav dabīgs, ir liels un nav brīnums, ka citas padodas, lai izskatītos pēc standartiem skaista.
smūtijs @ 15.05.2025 13:14
Besīties par citu izskatu? Tas man liekas nedaudz smieklīgi. Ja jau patīk bojāt ķermeni, lai tak bojā uz nebēdu.?
Jā, es domāju,ka ir pašķīrušies, istabu pat iekārtojusi tā lai izskatās kā mājā bija , taču Tenerifes ceļojumā bija abi kopā !Justiine @ 15.05.2025 13:36Tās, kas seko Madarai Lieciniecei, jums arī šķiet, ka viņa vairs nav kopā ar savu draugu? Šķiet, ka arī instagram vairs neseko viens otram. Žēl, ja izšķīrušies, tomēr ilgi bija kopā un, ja nemaldos saderinājušies.
law7 @ 15.05.2025 12:44
Cietusī vairāk arī neprasīja. Kriminālprocesā par labu cietušajam neviena tiesa nekad nepiedzīs vairāk, kā cietušais prasa, t.i., tam nav tiesiska pamata.
Turklāt par viegliem miesas bojājumiem, t.i., tādiem, kas diezgan ātri sadzīst un nav dzīvībai bīstami, parasti Eiropas valstīs iepriekš nesodītas personas cietumā neliek. Latvijā šajā ziņā ne ar ko nav unikāla.
mokabezpiena @ 15.05.2025 13:38
Ne gluži par viņas izskatu, bet to, ka propagandē injekcijas nonstopā.
law7 @ 15.05.2025 12:44
Cietusī vairāk arī neprasīja. Kriminālprocesā par labu cietušajam neviena tiesa nekad nepiedzīs vairāk, kā cietušais prasa, t.i., tam nav tiesiska pamata.
Turklāt par viegliem miesas bojājumiem, t.i., tādiem, kas diezgan ātri sadzīst un nav dzīvībai bīstami, parasti Eiropas valstīs iepriekš nesodītas personas cietumā neliek. Latvijā šajā ziņā ne ar ko nav unikāla.
McSara @ 15.05.2025 16:06
Neesmu saistīta ar likumdošanas pasauli. Tomēr Eiropas kontekstā gan zinu vienu lietu - šobrīd tiek pievērsta pastriprināta uzmanība vardarbībai pret sievietēm. Kādā valstī mazāk, kādā vairāk, bet tāda tendence viscaur gan ir jūtama.
Pamēģini kādā Francijā vai Itālijā salauzt sievietei degunu, būs tāāādi tiesas darbi, ka saturies! Tā kā par Eiropu nepiekritīšu gan!