Bet ko es te brīnos, pilna Latvija ar tādām durām un tādiem lopiem, tikai šis līdz presei aizgāja.Es no pirmās dienas, kad parādījas jau baumas, teicu, ka nevar zināt, kurš ir vainīgs, maksājis vai taisnība tml. Bet es noteikti zinu, pazīstu un esmu redzējusi šādus tēvaiņus, kuri ir daudz, it īpaši, kuriem ir pietiekami naudas, sabiedrībā tādi perfektie vīrieši, bet realitātē nelīdzsvaroti, ķīmiju lietojoši psihopāti. Mums katram apkārt ir savādāks burbulis, ne visi to redz. Un tad kāds upuris saņemas parunāt skaļāk un tāpat tiek nosodīts par savām izvēlēm - kas ir mindblow.. Un es saprotu, es nezinu vai es gribētu iet publiski cauri šādam victim blaming. Un sabiedrība pēc tam šokā - kā tad tā?
Tonya @ 09.05.2025 09:26Es no pirmās dienas, kad parādījas jau baumas, teicu, ka nevar zināt, kurš ir vainīgs, maksājis vai taisnība tml. Bet es noteikti zinu, pazīstu un esmu redzējusi šādus tēvaiņus, kuri ir daudz, it īpaši, kuriem ir pietiekami naudas, sabiedrībā tādi perfektie vīrieši, bet realitātē nelīdzsvaroti, ķīmiju lietojoši psihopāti. Mums katram apkārt ir savādāks burbulis, ne visi to redz. Un tad kāds upuris saņemas parunāt skaļāk un tāpat tiek nosodīts par savām izvēlēm - kas ir mindblow.. Un es saprotu, es nezinu vai es gribētu iet publiski cauri šādam victim blaming. Un sabiedrība pēc tam šokā - kā tad tā?
intereses pēc uzmetu aci. Nu tur smagi nolasās, ka vienai mammas pietrūcis dzīvē, bet otra ir kaut kas starp veci un sievieti + vēl мамка. Bet katram savs 😄Dovana @ 08.05.2025 20:59Vai kāda Dieviete nezina cik blogerei Ingai Lazdānei gadi. Apbrīnoju kā viņa tur ņemās par to tiktoku nesen tikai ieraudzīju, ka viņa ir lesbiete? pārsmieties var kā viņai tā Viktorija greizsirdīga? Gatava gulēt ar visām pēc kārtas un grupņikā arī.
GlorijaGrevcova @ 07.05.2025 14:53https://www.la.lv/oskara-zeizas-piekautas-sievietes-stasts-es-kliedzu-un-cereju-ka-kaimini-sadzirdes
Lasāmviela
Sassy @ 09.05.2025 11:28Labāk pasakiet, kāpēc Meirāne tik slikti izskatās! Lieldienu reelā viena no meitām arī neveselīgi tieva izskatās. Vai mammas ietekmē? Cerams, ka to otru ar apaļajiem vaidziņiem nebulijo…
Kāda zina, ko tagad dara Meirānes ex? Diez vai palika Francijā. Ticamākais, ka atgriezies LV naudu pelnīt. Nav saprotams, kā viņa tur izdzīvo finansiāli. Izskatas vientuļa un izžuvusi kā veca rozīne. Te tev nu bija good food.
Kirbis32 @ 09.05.2025 08:49
Omg jā,viņa ir tik kaitinoša un man pat sāk kaitināt viņas meitas..??
Meistarklases patiesībā pērk pārsvarā latvietes, principā viņas to saucamo biznesu uztur latvietes.
akul12 @ 09.05.2025 15:12
Kā jau vairumu latviešu slavenību ārzemēs. Bīda "biznesu" uz latviešu, krievu rēķina
Schokolaade @ 09.05.2025 15:40
Viņa tur tirgo savas meistarklases, tagad vienu arī par franču ēdieniem, ja nemaldos, un cena ir 2000 eur.
Nu, vienkārši jāsaprot, ka cilvēki IR stulbi. Negribi iesaistīt policiju? Tad jautàjums kāpēc?Annie @ 09.05.2025 13:01
Te nesapratu arī to, kāpēc vajadzēja tā riskēt un atgriezties pēc mantām. Telefons bija - zvani kādam tuviniekam.. Ja arī nav telefona - palūdz kādam.
Sassy @ 09.05.2025 11:23intereses pēc uzmetu aci. Nu tur smagi nolasās, ka vienai mammas pietrūcis dzīvē, bet otra ir kaut kas starp veci un sievieti + vēl мамка. Bet katram savs ?
Man tā izskatās, ka tā Viktorija ir drusku garīgi atpalikusi, bet Inga Lazdāne vienkārši pusmūžā uz galvu tērēta, vēlas atgūt nokavēto tai skaitā blogerismu, uzmanību nu pilnīgi visu! Katrs dzīvo kā prot:))Sassy @ 09.05.2025 11:23intereses pēc uzmetu aci. Nu tur smagi nolasās, ka vienai mammas pietrūcis dzīvē, bet otra ir kaut kas starp veci un sievieti + vēl мамка. Bet katram savs ?
Abi ir stipri līdzīgi gan TikTok gan IG, bet paskaties cik viņai sekotāju!Kirbitis @ 09.05.2025 18:10
Ak Dies! Kapec es paskatijos so profilu,,, vemiens nak.. garigi slima vina 100%( es ig skatijos)
GlorijaGrevcova @ 07.05.2025 14:53https://www.la.lv/oskara-zeizas-piekautas-sievietes-stasts-es-kliedzu-un-cereju-ka-kaimini-sadzirdes
Lasāmviela
Vienīgais iemesls varētu būt tas, ka Strados ir spēcīga Sejas un žokļu ķirurģija.LindaP @ 09.05.2025 22:44
Interesants teksts.
Kautiņš notika Gaiļezerā, bet ātrie viņu aizveda uz Stradiņiem. Nu jā, why not- smagā stāvoklī, asiņo, samaņas zudumi, galvas traumas... var pavizināt.
Tad kā dārzeni palaiž mājās, plus vēl ik pa laikam zaudē samaņu. Bet tas nekas-laižam mājās...
Tā pa īstam notiek? Es ceru, ka nē.