Dovana @ 29.04.2025 20:09Viņš sen ir pārnarkojus visu saprātu
Ir kopīgi paziņas un pats ir manīts. Sievietēm patīk nauda un tāpēc arī Oskars. Paskaties viņa dzhentelmen udachi IG īpaši vecos video🙈 tur vismaz sapratīski kā puikam patīk alko un balta kafija. Par to, ka viņam tā ir patstava neticu nepar ko. Nav pirmā reize, ka glābj no cietuma un pašam par to nožēlas nekādas. Viņam dāmas bieži zilumainas staigā.yay @ 29.04.2025 20:27
kā tu par visiem visu zini?
Dovana @ 29.04.2025 21:19Būs interesanti skatīt turpinājumu. Mediji klusē pavisam, kas liek aizdomāties. Policija arī klusē. Gan jau paps Juris skrien ar maku pa priekšu kā jau ierasts. Nebūtu Gobzis iespējams neviens nezinātu kā iepriekš. Kaut kas man liek domāt, ka šoreiz iespējams pats upuris arī ir devis ziņu Gobzim un tagad jau ar labu advokātu prasītu morālo kompensāciju. No Jura par Oskaru. Vai arī tiešām paps pa kluso visu izdarīs. Es nekā nesaprotu kur Jums te daudziem šķiet lēta degviela?? man ar lojalitātes kartēm kool un neste. Nav tur nekāda lētuma.
Tak Valmieras pedofīls noteikti samaksāja. Tādēļ arī klusums, vet te Dievietes bija atšifrējušas kurš tas ir. Nez ko vēl par Oskaru no Gobža gribi dzirdēt? Tur tak viss skaidrs par ko čalis sašņorēts! Pārējo laiks rādīs vai Jura paps atpirks kārtējo reizi vai nē?Palmumāja2 @ 29.04.2025 21:46Naivās! Notiks tas pats, kas kādu laiku atpakaļ ar Gobža tik bieži pieminēto “Valmieras pedofilu”. Nu tik būs skandāls, nu tik stāstīs, visu atklās, neko tādu Larvija vēl nebūs pieredzējusi! Kā tad! Kur palika? Vairs pat ne piemin šo gadījumu Gobzis. Kā jums šķiet, kāpēc?
bāc, īsti neatceros, bet vai tas pedofils nenolika karoti??Palmumāja2 @ 29.04.2025 21:46Naivās! Notiks tas pats, kas kādu laiku atpakaļ ar Gobža tik bieži pieminēto “Valmieras pedofilu”. Nu tik būs skandāls, nu tik stāstīs, visu atklās, neko tādu Larvija vēl nebūs pieredzējusi! Kā tad! Kur palika? Vairs pat ne piemin šo gadījumu Gobzis. Kā jums šķiet, kāpēc?
es ceru, ka dabūs tas jāklis pa hārdo!Dovana @ 29.04.2025 21:19Būs interesanti skatīt turpinājumu. Mediji klusē pavisam, kas liek aizdomāties. Policija arī klusē. Gan jau paps Juris skrien ar maku pa priekšu kā jau ierasts. Nebūtu Gobzis iespējams neviens nezinātu kā iepriekš. Kaut kas man liek domāt, ka šoreiz iespējams pats upuris arī ir devis ziņu Gobzim un tagad jau ar labu advokātu prasītu morālo kompensāciju. No Jura par Oskaru. Vai arī tiešām paps pa kluso visu izdarīs. Es nekā nesaprotu kur Jums te daudziem šķiet lēta degviela?? man ar lojalitātes kartēm kool un neste. Nav tur nekāda lētuma.
ja nemaldos nesen sākās spēkā likums, ka vardarbības gadījumā (vismaz ģimenē), iesniegumu vairs nevar paņemt atpakaļDovana @ 29.04.2025 19:16Kā tad, ka nevar? ja sieviete paņem iesniegumu atpakaļ un vesela strīpa ar poličiem vēl dabū labu piķi par noklusējumu. Tagad tur vesela rinda tur īkšķus un lūdzās lai upuris nomierinās un visu aizmirst.
viņš taču bija ar dejotāju Kurusovu arī kopāDovana @ 29.04.2025 18:46Kādēļ fanu klubiņš? Uzraksti labāk par ko tieši Gobzim nav bijusi taisnība? Ja Tu nezini neko par to kādos apjomos Osis šņauc un neesi dzirdējusi par viņa varoņdarbiem tas nenozīmē, ka Gobzis melo! Drīzāk interesē vai ir kāda bijusī kura nav dabūjusi pa muti?
Vārdotāja @ 29.04.2025 23:09bāc, īsti neatceros, bet vai tas pedofils nenolika karoti??
Smile022 @ 29.04.2025 23:22viņš taču bija ar dejotāju Kurusovu arī kopā
Lupinlups @ 29.04.2025 22:43Kas ir tēvs tam Oskaram???