GlorijaGrevcova @ 25.04.2025 15:51
Nu ja tā, tad viņa ir kļuvusi reāli traka. Vienīgais, ko tur vajadzēja, pasportot dažas reizes nedēļā, lai tvirta miesa, un viss. Šī kā aptrakusi - silikons, piepumpētas lūpas, katru dienu sporta zāle, tad pieaug muskuļu masa un atkal šai slikti, sejā ir kaut kas špricēts ( Ainas šovā tā seja kā pankūka bez mīmikas, ja salīdzina ar bildēm dažus gadus atpakaļ), tagad vēl kaut kas pilnajā narkozē. Un izskatās nevis labāk, bet arvien sliktāk, salīdzinot, kāda bija pirms silikoniem un citu sūdu pumpēšanas.
Ah, apskatījos storiju, kur saka, ka līdz ceļiem tā veļa. Tad “tauki” sūkti no vidukļa, gurniem un augšstilbiem? Man nav ko teikt, galvas dakteri Jelinskai vajag un klīnikai publisku “fui”, ka veic nevajadzīgas manipulācijas pilnajā narkozē.
Ribas diez vai ņem pie Rodkes laukā, bet nu kaut kas tur ir atsūkts. Es pat nezinu, kas, jo tauki jau tur nebija. Vienkārši Jeļai nav vidukļa. Vai to var izveidot, neizoperējot ribas?Ariete @ 25.04.2025 11:54Jeļa ribas moš izoperēja? ?
Paskaties viņas vecās bildes. Tagad viņa ir sapampusi no filleriem kā pūpēdisCaalis @ 25.04.2025 21:42
Es gan nepiekrītu. Ja līdzekļi atļauj un ir iespējas, tad var veikt manipulācijas, bet protams ar mēru. Man Jelinska neliekas “pārpumpēta”. Protams uzlabojumus var redzēt, bet nekas kosmisks.
Caalis @ 25.04.2025 21:42
Es gan nepiekrītu. Ja līdzekļi atļauj un ir iespējas, tad var veikt manipulācijas, bet protams ar mēru. Man Jelinska neliekas “pārpumpēta”. Protams uzlabojumus var redzēt, bet nekas kosmisks.
Greetaa @ 25.04.2025 14:47Es apbrīnoju Atkal Formā Anetes apņēmību. Instagram, Threads un tagad arī Facebook grupā Veselības tievētāji posto savu keto un karnivoro uzturu, pēc tam liek postu, ka cilvēki reaģē ne tā un māca citiem, ka katrs var darīt ko grib, tai pašā laikā nelaiž garām nevienu izdevību pakasīties par ēdienu un vienmēr atsaukties uz savu pieredzi netiešā veidā norādot, ka zina labāk. Nu patīk drāma nu.
fifinators @ 25.04.2025 23:16
Man vienreiz tā FB grupa izleca ieteikumos. Paskatījos - un kā reiz sanāca uzskrullēt uz Anetes posta. Tik pretīgi viņa atbild cilvēkiem.
GlorijaGrevcova @ 25.04.2025 22:19
Jelinskai vajadzēja apstāties pēc pupiem, bet viņai ir aizkritis širmītis, lūpas kā mērkaķa dirsa, sejā piepilīti filleri, zaudējot savus individuālos vaibstus, jo noteikti kāda mīmikas rieva parādījās, tagad iedomu tauku atsūkšana. Jā, viņai ir Fiļa piķis to darīt labos kantoros. Bet fakts ir tāds, ka tas ir tikai sākums.
P.S. Tā vietā, lai nelaktu pudelēm un uz tā rēķina nomestu tūsku un pāris kg, ja jau tik traki traucē tie nedaudz masīvākie augšstilbi, Jelinska aizsperas uz tauku atsūkšanu pilnajā narkozē. Putni viņas galvā sauktin sauc psihoterapeitu.