Ariete @ 28.03.2025 08:32Es nesaprotu tos lopus kam patīk to darīt. Tiešām nesaprotu. Maniaki?
EmilijaArm @ 28.03.2025 07:13Nu ir brīnumi notikuši... Producentu grupa "Brīvdienas" kļuvuši par Mediju ētikas padomes biedriem. Visi tie trash šovi, Burkas un bez filtra utt. tātad apņemas ievērot Ētikas kodeksu savos raidījumos. Drosmīgs solis no viņu puses, varbūt paši ieraudzījuši, ka viņiem vajag šādu pašregulējošu mehānismu. Ilgi izvairījās no šī soļa...
Standby @ 28.03.2025 08:54
Gan jau te arī ir Anton S skatītājas un viņam tik daudz to eskortu stāstu. Tur sekss nav pat par baudu, vairāk par dominanci un varu. Slimi un vēlreiz slimi. Normāli tur nekas nenotiek, cilvēki jūk prātā no naudas daudzuma.
Gaby Moreno @ 28.03.2025 09:45
Un pats skumjākais ir tas, ka neviens no viņiem netiks sodīts. Tas viss turpināsies un vietējās varas iestādes turpinās darīt visu, lai šādas lietas tiktu noklusētas, jo vajag taču nemitīgi spodrināt valsts tēlu, ka AAE ir vislabklājīgākā, tikumīgākā un drošākā valsts ever.
Standby @ 28.03.2025 10:20
Jāatdala brīdis, kad pašas piekrīt, un brīdis, kad ir pret sievietes gribu. Viņas pašas piekrīt, pašas ļauj izsist zobus apmaiņā pret lielu naudu. Man nav žēl to sieviešu. Viņas apmainīja naudu pret šo visu. Varēja iet strādāt par pārdevējām, bet nē, ļoti gribējās vieglu ( kā tad!) naudu.
Par to tikumību gan piekrītu. Tāda liekulība un izlikšanās, riebjas.
Gaby Moreno @ 28.03.2025 09:45
Un pats skumjākais ir tas, ka neviens no viņiem netiks sodīts. Tas viss turpināsies un vietējās varas iestādes turpinās darīt visu, lai šādas lietas tiktu noklusētas, jo vajag taču nemitīgi spodrināt valsts tēlu, ka AAE ir vislabklājīgākā, tikumīgākā un drošākā valsts ever.
LabaDabaDa @ 28.03.2025 11:23
Un pašas ļauj, lai viņām salauž mugurkaulu un izmet kaut kur ceļa malā?
Pat ja cilvēks ir slinks un stulbs, tas tomēr ir cilvēks.
Mrs.True @ 28.03.2025 11:40
Protams, ka tas viss turpināsies, bagātie un varenie uzšķauda Dubajas policijai, kura tikai imitē izmeklēšanu, un analoģiski tā tas ir visā pasaulē. Kaut kur lasīju statistiku, ka pēdējo 5 gadu laikā Dubajā bez pēdām pazudušas ap 11 000 sievietes, un ne jau vietējās... Tur ik mēnesi peļņā brauc ļoti daudz sieviešu, un daudzām "darbs" beidzas letāli.
Šausmīgi. Īpaši viegli savervēt ļoti jaunās, naivās meitenes kas par šo visu nav informētas...Standby @ 28.03.2025 08:54
Gan jau te arī ir Anton S skatītājas un viņam tik daudz to eskortu stāstu. Tur sekss nav pat par baudu, vairāk par dominanci un varu. Slimi un vēlreiz slimi. Normāli tur nekas nenotiek, cilvēki jūk prātā no naudas daudzuma.
Lai kā man negribētos atzīt, bet Gobzis vismaz to sāka cilāt un sauca lietas īstajos vārdos un rādīt, kas stāv aiz tām dārgajām somiņām.
Happyminka @ 27.03.2025 17:51Kur pazuda liivaberzina? Viņas ikdienas video treniņi bija motivācija ar pakustēties
Ariete @ 28.03.2025 12:34Vai latviešu meitenes arī parakstās uz šīm šausmām? ?
SALOMEJA @ 28.03.2025 12:12Man gan tas Dubaijas stāsts šķiet dīvains. Visi runā par ģimenes versiju, bet policija stāsta ko pavisam citu. Meitene esot nokritusi (vai nolēkusi) no jaunbūves jau 12. martā, un momentā aculiecinieki izsaukuši medicīnisko palīdzību. Tik pēc nedēļas esot identificēta slimnīcā. No Telegram: meitene esot specializējusies uz orģijām ar ekstrēmiem fetišiem. Barselonā par 500 eiro piedāvājusi orģijas, neatkarīgi no dalībnieku skaita. Bijušas atkarību problēmas un psihozes pēdējās dienās pirms pazušanas. Turklāt mamma esot zinājusi par nodarbošanos, bez iebildumiem.
Man žēl meitenes, tik jauniņa. Iespējams, ka "vieglā" nauda kļuva par smagu, visādas perversijas atstāj milzīgu nospiedumu dvēselē. Mamma tagad var visiem stāstīt par slimajiem šeihiem un korumpēto policiju, bet varbūt patiesība ir tāda, ko mammai un draudzenēm eskortniecēm ir grūtāk atzīt...
Mēs visi zinām, kādi cilvēki bez dokumentiem mēdz ieklīst augstceltnēs.