Par šo gan varu piekrist, manuprāt, pašmāju šovos viņu nevajadzētu cildināt, tāpat kā visas tās nelabvēlīgās ģimenes. Tā nav jauztver kā dzīves norma.EmilijaArm @ 17.03.2025 10:42
Ziniet, šis mani arī nepatīkami izbrīna. Jebkurš cilvēks var rakstīt savu biogrāfiju, bet tikai Latvijā vienu prastu, banālu, recidīvu noziedznieku taisa par zvaigzni. Man IG reelos izkrita fragments no STV Katrīnes intervijas ar Privertu - tas tonis nu tāds, it kā kāda mega zvaigzne būtu satikta, nu tik būs, nu tik skatieties! Murgs. Tikpat labi Leonu Rusiņu varētu par zvaigzni taisīt vai Gruzijas glamūrīgos telefonkrāpniekus, vai jebkuru, kurš Telegramā izveidojis vērienīgu narkotiku tirgošanas tīklu.
Normāli mediji neglorificē noziedzniekus, bet te Privertā nez kāds šarms ieraudzīts - seko viņa gaitām, ar ko šis nelietis precas, šķiras utt. Normālā pasaulē noziedznieki ir autsaideri, nevis intervējami stāri.
un kur te būtu tas seksī šmeksī augums, par ko tiek jūsmots no īrisas fanīšu puses? 🤔Nav_vispar @ 17.03.2025 12:46Tā Vidauska pilnīgi saspiedusies? Ielikusi storijā bildi, kur plika.
Huppoo @ 17.03.2025 12:51Par šo gan varu piekrist, manuprāt, pašmāju šovos viņu nevajadzētu cildināt, tāpat kā visas tās nelabvēlīgās ģimenes. Tā nav jauztver kā dzīves norma.
Nav_vispar @ 17.03.2025 12:46Tā Vidauska pilnīgi saspiedusies? Ielikusi storijā bildi, kur plika.
brunettte @ 17.03.2025 11:19Man gan nav radies iespaids, ka viņu pataisa par zvaigzni. Viņš ir tipisks sava laika bandīts, tādu Latvijā netrūkst, tikai viņš, zināmu apstākļu dēļ ir pacelts plašākai apspriešanai. Tā ir dzīve un nav pasaulē tikai puķītes rozītes un vienradži, ir arī skarbā realitāte. Ja viņš būtu pasaulē briesmīgākais cilvēks, viņš šobrīd atrastos cietumā, nevis dzīvotu parasta cilvēka dzīvi. Zini, cik daudz viņa laika bandīti vēl staigā apkārt, un tādi, kuri tiešām ir slepkavas? Diemžēl, daudzi. Tāpat arī šajā laikā netrūkst narko tirgoņu.
Nastja32 @ 17.03.2025 14:18
Kad stāsti visiem, ka esi nopietna biznesa sieviete ar savu uzņēmumu, tev ir stingra sporta rutīna lieliska auguma uzturēšanai, tev ir stabila laulība, pie kuras daudz esi strādājusi, un laba mentālā veselība, kuru nemitīgi uzturi formā, bet tad...tad tu aizbrauc uz Dubaiju, un visiem kā uz delnas redzams, ka tu esi kārtējā Insta mele, kas par visu feiko :D
Nu STV par zvaizgnēm pataisītu pat kaimiņu Koļu, lai tik reitingi būtu. Tas vien, kādu teātri viņi taisa ar Kambalām ir lielisks piemērs. Iepriekšējā reizē Olga pēc šova depresijā bijusi utt, tagad visu to drāmu atkal pārraida… tur visiem galvenais ir skatījums, lai piķis griežās. Gribot negribot Priverta uzvārds ir plaši zināms, līdz ar to - viegla nauda.EmilijaArm @ 17.03.2025 16:11
Nē nu Ansis Kaupēns jau arī mums nācijai romantizēts - rokoperas taisa utt. Ir savs šarms bandītiem, bet nu tad vismaz pēc nāves var jūsmai ļaut vaļu, bet Priverts ir mūslaiku prasts narkomūlis, nevis kaut kāds dižens narkobarons. Viņš tak īstenībā ir pat nabags, kurš lepojas ar Kolumbijā vai kur tur atsēdētiem gadiem. Tipisks narciss, tāds arī Kaupēns esot bijis. Salašņas un nekas vairāk. Bet STV klāt ar kamerām - zvaigzne esot...
Jā, karu arī nevajadzētu rādīt, Degpunktu atcelt, lai pārraida tikai multenes un ziņās stāsta, cik saulaina un skaista diena šodien bija, miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts. 1kārt - pašiem ir jāfiltrē, ko skatās. Ja negribi kaut ko redzēt - slēdz ko citu. 2kārt - ne visam, ko rāda tv, ig un pārējie mediji ir jātic, jēziņ, to jau nu vajadzētu saprast. Es skatos to, kas man ir aktuāli. Par Uresinas ig story pat nezināju, pirms nesāka te rakstīt, jo man ne Uresina, ne Priverts nav aktuāli. Tieši tik vienkārši - pašām jāfiltrē kādu saturu patērējam, lai nav pēc tam jāšausminās - ak nē, ko tur rāda, reklamē utt.Huppoo @ 17.03.2025 12:51Par šo gan varu piekrist, manuprāt, pašmāju šovos viņu nevajadzētu cildināt, tāpat kā visas tās nelabvēlīgās ģimenes. Tā nav jauztver kā dzīves norma.
Es filtrēju. TV skatos tikai, ja gribu redzēt kādu filmu un tagad koru karus, jo pazīstama meitene piedalās 😁 Neskatos ne ģimenes burkā, zvaigznes utml, redzu tikai reklāmu video facebook un instagram ar ko pietiek. Bērni bieži vien šo drazu redz/dzird, jo vecāki skatās..un tad viņi arī izaug tajā “normā”, jo tieši tā kā teici-jāspēj pašam izvērtēt saturu, bet 90% šo raidījumu skatītāji to nespēj.brunettte @ 17.03.2025 17:31Jā, karu arī nevajadzētu rādīt, Degpunktu atcelt, lai pārraida tikai multenes un ziņās stāsta, cik saulaina un skaista diena šodien bija, miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts. 1kārt - pašiem ir jāfiltrē, ko skatās. Ja negribi kaut ko redzēt - slēdz ko citu. 2kārt - ne visam, ko rāda tv, ig un pārējie mediji ir jātic, jēziņ, to jau nu vajadzētu saprast. Es skatos to, kas man ir aktuāli. Par Uresinas ig story pat nezināju, pirms nesāka te rakstīt, jo man ne Uresina, ne Priverts nav aktuāli. Tieši tik vienkārši - pašām jāfiltrē kādu saturu patērējam, lai nav pēc tam jāšausminās - ak nē, ko tur rāda, reklamē utt.
brunettte @ 17.03.2025 17:31Jā, karu arī nevajadzētu rādīt, Degpunktu atcelt, lai pārraida tikai multenes un ziņās stāsta, cik saulaina un skaista diena šodien bija, miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts. 1kārt - pašiem ir jāfiltrē, ko skatās. Ja negribi kaut ko redzēt - slēdz ko citu. 2kārt - ne visam, ko rāda tv, ig un pārējie mediji ir jātic, jēziņ, to jau nu vajadzētu saprast. Es skatos to, kas man ir aktuāli. Par Uresinas ig story pat nezināju, pirms nesāka te rakstīt, jo man ne Uresina, ne Priverts nav aktuāli. Tieši tik vienkārši - pašām jāfiltrē kādu saturu patērējam, lai nav pēc tam jāšausminās - ak nē, ko tur rāda, reklamē utt.
Priverta grāmatu uzlikt par iemeslu, kāpēc citi sāks pievērsties narkotiku tirgošanai ir loģiskāk? 😄lipsinluka @ 17.03.2025 20:12
Atradi, ko salīdzināt. Privertu ar karu.
Anīle līne @ 17.03.2025 21:39Ar ko pelna Kriatiāna Lasmane? Tiešām tie viņas uztura projekti spēj nodrošināt tik šiku dzīvesvietu, plastiskās operācijas utt.?
Tas viņas vīrs tiešām izskatās pēc jauka cilvēka. Un tik žēl Rolandu par to pēdējo storiju. Bet viņai viscaur spiežas cauri, ka gribas trakulības.Ainulai @ 17.03.2025 23:14Nu superīga tā Īrisa, aizbraukusi risināt savas metālās problēmas, dzīvojoties pa Dubaijas viesnīcām. Tur tiešām nav pilns rublis.
Adele4 @ 18.03.2025 06:58Īrisu zinu no skolas laika. Visu cieņu, ar to, ko sasniegusi, jo māte viena audzināja bērnus un viegli negāja. Īrisa ir forša fizioterapeite un viņai tā ir sirdslieta.
Nesekoju viņai, bet nu tagad paskatoties, jā kaut kāda vaļīgais vaibs tur lien ārā. Katram jau savi putni. Žēl vīra.
Kaut kādi mazvērtības kompleksi, jo nu visu laiku jau sevi izliek publiski pavedinošās pozās un apakšveļā vai pusplika.
lipsinluka @ 18.03.2025 09:04
Ko var vislaik žēlot to vīru? Ja būtu bijis tik labs, tad sieva neskrietu uz Dubaiju viena un ar citu čali nemīcītos. Nekas nenotiek tāpat vien un no nekā. Zinam šitādus nabadziņus.
Ja tai Īrisai nav bērnu, lai tak iztrakojas skuķis. Cilvēki mainās.