akul12 @ 10.03.2025 22:22
Pareizi saki, bet te anonīms forums un trakākās arī neatur gānīties ar īsto vārdu iekš FB komentāriem ?
glorijastasta @ 10.03.2025 22:541) Aija lieto alko, bet drosvien tados pasos apjomos kaa to dara Jelinska un kada no foruma? koncerti vinai 5dienas/6dienas un pec tiem medz but ballites. Tapat kad dzivoja ar savu ex viiru man plazaa kaiminos, taa visadas pasedesanas pie viniem bijusas. Bet nedomaju, ka tapec vina jasauc par dzeraju?
Ja jus tadas katrgorijas domajat, tad jums visi muziki jasauc par dzerajiem?
2) ir silokna krutis
3) lieto gan botox, gan fillerus. Vinai ar manu pazinu (ex kaiminieni no plazaa majas) ir viena meisterite.
cory @ 10.03.2025 20:14
Alkoholiķi protams, ka ceļo, bet alkoholiķi neceļo ar mērķi kāpt 4620m augstā kalnā! ?♀️ Tiešām liekas, ka te dažas labas tālāk par Gaiziņu 3.klases ekskursijas ietvaros nav bijušas, ja ir iedomājušās, ka profesionālam alkoholiķim šādā augstumā uzkāpt ir pupu mizas.
LabaDabaDa @ 11.03.2025 08:40
Un nieru slimnieki gan bariem kāpj Himalajos? Prātiņ, nāc mājās...
Rietumusawle @ 10.03.2025 23:41
Nu Jelinskas apmeros ari nav nekada nedzeraja un 20 gados vel ta var dzert, bet ar laiku tas atspelejas un 30 un velak gados atklajas gan seja, gan veselibas problemas.
Es nesaprotu, Tu esi personīgā ārste visiem? Analīzes ievāci? Gudri muldi par to, ko pat nezini. Un Tev neviens nav devis atļauju uzstādīt diagnozes. Tiešām, prātiņ nāc mājās, cik ļoti jāuzēdas vienam cilvēkam, lai izteiktu absurdus apvainojumus.LabaDabaDa @ 11.03.2025 08:40
Un nieru slimnieki gan bariem kāpj Himalajos? Prātiņ, nāc mājās...
Gaiziņš būtu par augstu un traku, labākajā gadījumā Ušakova kepka te citām der :DGlorijaGrevcova @ 10.03.2025 22:54
Tak te absolūtais vairākums 1000m neuzrāptos, pūstu un elstu pie 500 metriem ??? Tādas mirstošās gulbes līdz nelabumam redzētas tur, kur viņām labāk nelīst.
Kladzinošās vistas par retinātu skābekli un kā tas ietekmẽ cilvēkus, kuri nedzīvo kalnu reğionos vai regulāri nekāpj kalnos, ar nebūs dzirdējušas.
Laikam tiešām ar šņabi skolā kāpušas Gaiziņā un tas tāds varens kalns liekas.
pat dažreiz mazāk, kā citi mūziķi.
brunettte @ 11.03.2025 09:58Es nesaprotu, Tu esi personīgā ārste visiem? Analīzes ievāci? Gudri muldi par to, ko pat nezini. Un Tev neviens nav devis atļauju uzstādīt diagnozes. Tiešām, prātiņ nāc mājās, cik ļoti jāuzēdas vienam cilvēkam, lai izteiktu absurdus apvainojumus.
Pilgrim @ 11.03.2025 14:02Gobzemam pavasara paasinājums? Nu jau murgo par visām tēmām.
Sassy @ 11.03.2025 14:27Long time no see, smilšu kaste! Heloooooo, klačas!
Es būšu tik vīlusies, ja Olga paliks ar Kambalu ??
Lai kāda Aishai seja, Gammā viņai bija visseksīgākā kleita (kurā saņēma balvu). Tas, kā viņa sagāja ar vèl precēto dad to be Aišpuru, protams, nebija smuki, bet neba nu viņa to džeku ar varu uz krūmiem vilka. Pats viens tās bikses atpogāja. Vai nebija kkādas intervijas, kur gaudoja, ka sieva nesaprot un jau bijusi krīze, un tā grūtniecība sanākusi negaidīta? Anywways, nav musu darīšana!
Jelinska, mamma mia! Brauc ar Santa auto?! Oj nenosmieties ? Labu galu tas romāniņš ar veco Fiļu neņems. Aizies vēl tiešām vecais pie dieviem ar sirdi par ex tiesām atkal sakreņķējies un paliks Jeļa bez iztikas ?
Par Vizlas matiem un geju draudziņiem neko nezinu, bet piekrītu, ka Peitone kā friziere ir stipri pārvērtēta. Viņa griež diezgan sūdīgi, ir pieredze uz savas galvas. Bet haipot prot un ariī naudu paprasit. Par to viņai cepums!
law7 @ 11.03.2025 14:17
Kur tu viņu lasi?
akul12 @ 11.03.2025 10:54
Tātad dzer, kā bocmanis, jo mūziķi nekad nav bijuši atturībnieki ar dažiem ārkārtīgi retiem izņēmumiem. Un arī tikai tāpēc, ka nodzērās līdz pelītēm un vairs nevar.
Pō @ 11.03.2025 16:14Aiju Andrejevu personīgi nezinu, kopā glāzes cilājusi neesmu, bet pēc sejas es noteikti būtu varējusi derēt, ka viņa ļoti daudz dzer. Ja tas tā nav, tad gan tas liekas traki...
Alkoholu nelieto, bet tāpat izskaties kā nodzēries. Nav paveicies nudien.