pilnīgi piekrītu, viss ir ļoti līdzīgā kvalitātē un vienas šnites rūpnīcās šūts. Zara un Mango atsevišķiem produktiem iepērk labāku audumu, bet tas arī viss.McSara @ 23.02.2025 14:16
No vienas puses poļi malači, viņi ir konkurē ar tādiem gigantiem kā Zara, H&M u.c. Nesaku neko par kvalitāti, tāda pati fast fashion bedre vien ir.
Arī H&M ir citi zīmoli, arī Inditex (Zara) ir vēl vesela čupa ar citiem veikaliem!
BURUNDUKS iignais @ 23.02.2025 15:05pilnīgi piekrītu, viss ir ļoti līdzīgā kvalitātē un vienas šnites rūpnīcās šūts. Zara un Mango atsevišķiem produktiem iepērk labāku audumu, bet tas arī viss.
Pinko @ 22.02.2025 21:50Diez ko saka Reserved,kad Tonne atklāti noliek veikalā pārdotās preces? Tāda antireklāma,ka brīnos,ka viņu vispār ielaiž veikalā?
Otiiilija @ 23.02.2025 21:32Zara un Reserved ir tas pats fast fashion trash kas domāts ātram patēriņam nopērc panēsā pāris reizes un izmet Domāt ka Zara ir kaut kā kvalitatīvāka ir tikai mārketinga triks Audumi abiem ir gandrīz identiski pilns ar sintētiku un lēto kokvilnu Šūšanas kvalitāte arī diezgan bēdīga bieži vien Zara pat ir sliktāka jo mēģina izskatīties premium bet beigās tas pats plastmasas gabals kas pēc pāris mazgāšanām zaudē formu un krāsu
Un par stilistiem vispār nav ko runāt ja kāds stilists iet Reserved vai Zara un tēlo eksperta līmeņa modes guru Īsts stilists zin ka visslbāk strādāt ar brendiem kur kvalitāte un piegrieztnes tiešām ir līmenī middle markets no videja gala kaut piemēram COS Massimo Dutti Sandro ba&sh Ne jau gudri dirsās par lēto galu Cilvēki kas algo stilistus pat neiepērkas fast fashion veikaliem viņi veido garderobi kas kalpo gadiem nevis vienai sezonai
Tas ka Zara ir labāka par Reserved ir tīrs bullshits abas ir vienā līmenī tikai viena ir veiksmīgāk iestāstījusi ka ir premium
Jebkurš var ieiet veikalā un filmēt ko viņaprāt tur pirkt vai nepirkt. Tas ir tikai viena cilvēka viedoklis, kāpēc lai kāds to ņemti vērā? 😁Pinko @ 22.02.2025 21:50Diez ko saka Reserved,kad Tonne atklāti noliek veikalā pārdotās preces? Tāda antireklāma,ka brīnos,ka viņu vispār ielaiž veikalā?
jā, noreklamēs da jeb ko, dura 😃Kirbitis @ 23.02.2025 17:29Vel viena infulencere kura reklames djebko tik lai maksa.. baby-fizio ig- ilgermina reklameja gege autinbiksites, bet sodien skatos - tagad huggies ir vislabakas
cory @ 23.02.2025 21:57
'Instagram' stilists, pie kuriem es pieskaitu arī Tonni, koncentrējas uz tiem veikaliem, kas aktuāli viņu auditorijai un būsim reāli, lielākā daļa sabiedrības tomēr iepērkās gan Zarā, gan Reserved, gan visos pārējos 'fast fashion' Inditex un LPP ķēžu veikalos un ir gatavi maksāt mazu summu par trendīgu apģērba gabalu nekā lielāku summu par kvalitatīvu bāzes apģērbu. Neaizstāvu Tonni, bet par to cik viņa ir labs vai slikts stilists, nevar spriest pēc tā kādus apģērbu veikalus viņa liek savos apskatos, jo klientus viņa piesaista ar instagram saturu un ja Tonne rādītu apskatus no veikaliem, kur par vienu apģērba gabalu jāatstāj 200-300 eiro, tad domāju viņai instgram auditorija nebūtu tik liela.
akul12 @ 23.02.2025 09:02
Fillerīši, solārijs u.c kosmētiskas procedūras nepadara jaunāku ?
Kirbitis @ 23.02.2025 22:06Nezinu vai apspriedat, bet Jelinska “zanda zarina resetinas “ ig komentos ir pajautajusi- ka lai nedelas laika nomet 7 kg?vāks
Viņa uzvedās kā dura.lipsinluka @ 24.02.2025 00:01
Reāli viņa ir slaida, pat tieva. Citas var tikai sapņot par tādu figūru. Kas viņai notiek galvā ar to svaru? Kurā vietā viņai kaut kas jānomet? Bet ja viņa ir tik apsēsta ar to, ka nav slaida, tad tur jāsāk ar alkohola atmešanu, vismaz samazināšanu. Vai tiešām neviens no treneriem neredz, kā viņa dzer? Pat Zandas sporta nometnē dzer, ko arī atrādīja instagramā. Ja instagramā atrāda tik daudz un bieži pilnas glāzes un pudeles, tad kas ir dzīvē, ko vēl neparāda? Un tie lieki kilogrami ir šķidrums, kurš uzkrājas un netiek izvadīts dēļ cukura, kas ir akūtā daudzumā šampaniešos.
Kirbitis @ 23.02.2025 22:06Nezinu vai apspriedat, bet Jelinska “zanda zarina resetinas “ ig komentos ir pajautajusi- ka lai nedelas laika nomet 7 kg?vāks
manuprāt, Zara ir hit and miss, atkarīgs no tā, ko tieši pērc un ir lietas, kur tomēr kvalitāte ir stipri augstāka kā Reserved, Mango, H&M. Piemēram, ja pērc topu pa €15 tad kvalitāte nebūs nevienā no nosauktajiem, bet esmu pirkusi žaketes Zara pa kādiem €60, kas ir ar visu pilnu oderi, labi šūtas un man kalpo jau vismaz 3 gadus. Tāpat džinsi, ne lētākie no Zara ir nenonēsājami. Visvairāk man patīk mēteļi - nopirku vilnas mix laikam bija €150, arī sajūta, ka nenonēsājams, kaut gribas jaunu. Tajā pašā laikā lētie topiņi, sintētiskās blūzes un kleitas ir mēsls. Reserved nevaru nosaukt nevienu apğērbu kategoriju, kas ir kvalitatīva un H&M ļoti pēdējos gados ir palicis par mēslu. No fast fashion Zara ir labākā.Otiiilija @ 23.02.2025 21:32Zara un Reserved ir tas pats fast fashion trash kas domāts ātram patēriņam nopērc panēsā pāris reizes un izmet Domāt ka Zara ir kaut kā kvalitatīvāka ir tikai mārketinga triks Audumi abiem ir gandrīz identiski pilns ar sintētiku un lēto kokvilnu Šūšanas kvalitāte arī diezgan bēdīga bieži vien Zara pat ir sliktāka jo mēģina izskatīties premium bet beigās tas pats plastmasas gabals kas pēc pāris mazgāšanām zaudē formu un krāsu
Un par stilistiem vispār nav ko runāt ja kāds stilists iet Reserved vai Zara un tēlo eksperta līmeņa modes guru Īsts stilists zin ka visslbāk strādāt ar brendiem kur kvalitāte un piegrieztnes tiešām ir līmenī middle markets no videja gala kaut piemēram COS Massimo Dutti Sandro ba&sh Ne jau gudri dirsās par lēto galu Cilvēki kas algo stilistus pat neiepērkas fast fashion veikaliem viņi veido garderobi kas kalpo gadiem nevis vienai sezonai
Tas ka Zara ir labāka par Reserved ir tīrs bullshits abas ir vienā līmenī tikai viena ir veiksmīgāk iestāstījusi ka ir premium
Mangosaldejums @ 24.02.2025 13:56manuprāt, Zara ir hit and miss, atkarīgs no tā, ko tieši pērc un ir lietas, kur tomēr kvalitāte ir stipri augstāka kā Reserved, Mango, H&M. Piemēram, ja pērc topu pa €15 tad kvalitāte nebūs nevienā no nosauktajiem, bet esmu pirkusi žaketes Zara pa kādiem €60, kas ir ar visu pilnu oderi, labi šūtas un man kalpo jau vismaz 3 gadus. Tāpat džinsi, ne lētākie no Zara ir nenonēsājami. Visvairāk man patīk mēteļi - nopirku vilnas mix laikam bija €150, arī sajūta, ka nenonēsājams, kaut gribas jaunu. Tajā pašā laikā lētie topiņi, sintētiskās blūzes un kleitas ir mēsls. Reserved nevaru nosaukt nevienu apğērbu kategoriju, kas ir kvalitatīva un H&M ļoti pēdējos gados ir palicis par mēslu. No fast fashion Zara ir labākā.
Runājot par citiem pieminētajiem, kas ir labākā kvalitātē - Cos - piekrītu, pieder H&M group, Karen Millen ir so-so, nav baigi atšķirīgs no Zara - pieder Inditex. Abi tāpat ir fast fashion tomēr.
Mangosaldejums @ 24.02.2025 13:56manuprāt, Zara ir hit and miss, atkarīgs no tā, ko tieši pērc un ir lietas, kur tomēr kvalitāte ir stipri augstāka kā Reserved, Mango, H&M. Piemēram, ja pērc topu pa €15 tad kvalitāte nebūs nevienā no nosauktajiem, bet esmu pirkusi žaketes Zara pa kādiem €60, kas ir ar visu pilnu oderi, labi šūtas un man kalpo jau vismaz 3 gadus. Tāpat džinsi, ne lētākie no Zara ir nenonēsājami. Visvairāk man patīk mēteļi - nopirku vilnas mix laikam bija €150, arī sajūta, ka nenonēsājams, kaut gribas jaunu. Tajā pašā laikā lētie topiņi, sintētiskās blūzes un kleitas ir mēsls. Reserved nevaru nosaukt nevienu apğērbu kategoriju, kas ir kvalitatīva un H&M ļoti pēdējos gados ir palicis par mēslu. No fast fashion Zara ir labākā.
Runājot par citiem pieminētajiem, kas ir labākā kvalitātē - Cos - piekrītu, pieder H&M group, Karen Millen ir so-so, nav baigi atšķirīgs no Zara - pieder Inditex. Abi tāpat ir fast fashion tomēr.
Rietumusawle @ 24.02.2025 16:19
Kad es dzivoju Spānija iepirkos Mango ne Zara, jo kvalitāte vienmēr bija daudz labāka Mango. Zara Spānija tika uzskatīta par vienas sezonas apģērbu, un arī Zara veikalos bija pilns ar apģērbiem ar redzamiem defektiem. H&M sen senos laikos bija daudz labāks, man ir mētelis no tiem laikiem.