Rora @ 21.02.2025 16:47
52, ja nemaldos. Bet nu viņa ir, protams, aizgājusi "sviestā". Tagad viņa rāda visiem, ka ēd pēc tā modeļa, kur atļautas ir tikai OB. Attiecīgi viņas pusdienu šķīvis, piemēram, ir cepta malta gaļa (bez nekā), dažas šķēles kaut kāda gaļa un vārīta ola. Un laikam, ka ēd viņa tagad 1-2x dienā.
nu nezinu.. pārkrāsoja sienas dzīvoklī tieši tādā pašā krāsā kā mājās bija? Nesen vēl bija storiji ar dārza puķēm kādas iepirktas. Tad jau dārziņš vēl arī ir. Šķīrusies varbūt ir, bet man izskatās, ka vismaz pagidām ir palikusi mājā.Dainuviete @ 22.02.2025 09:26
Varbūt atpakaļ dzīvoklī?
Nastja32 @ 21.02.2025 22:17
Man liekas, tas stingri pastiprinājās pēc tam, kad viņa izgāja kaut kādus krievu kursus. Tā agresija un rupjība novērojama ļoti daudzām, kas iespaidojas no rus informatīvās vides. Kaut vai "maģiskā Sandra", tā viņas mentore Diāna u.tml.
Nastja32 @ 21.02.2025 22:17
Man liekas, tas stingri pastiprinājās pēc tam, kad viņa izgāja kaut kādus krievu kursus. Tā agresija un rupjība novērojama ļoti daudzām, kas iespaidojas no rus informatīvās vides. Kaut vai "maģiskā Sandra", tā viņas mentore Diāna u.tml.
Mia6 @ 22.02.2025 13:18Ouu, Laura Grevina satikusies ar savu pusbrāli, ko
Gobzems atklāja. Forši!! Bet bija vēl viens vīrietis man šķiet. Nez kà uz šī reaģē Odrija?
viņai viss būtu labi, ja tik uzbāzīgi nereklamētu visas savas ēšanas konfesijas. Atceros vēl nesen viņas tagus “normalsediens”. Tagad ar putām uz lūpām deklamē cik ļoti galas ēšana ir laba. Es vispār nespēju iztēloties kā var tik daudz galu rit. Neesmu veģetārietis, bet man ir tik grūti iedabūt kaut kādu galu. Vēmiens nāk skatoties uz tiem galas kvantumiem ko stumj keto iekšā. Un nē, es neesmu nekāds zveru aizstāvisAinulai @ 22.02.2025 10:34
Nu nezinu, storijos viņa liek normālu ēdienu. Un diezgan saprotami paskaidro, kāpēc bija tā gaļa. Man vispār viņa šķiet viena no sakarīgākajām LV influencerēm. Sekoju viņai arī tredos, patīk viedoklis.
Krizdole @ 22.02.2025 22:38Gluzunovas nelleulla Dubaijas šokolādes reklāma ? tā čāpstināšana, runāšana ar pilnu muti un "šķiet visautentiskākā, bet ir uz ko tiekties", kaut gan oriģinālu nav nemaz ēdusi, nu ko lai saka, fantastiska reklāma!
Tepat @ 22.02.2025 23:25
Pi...ts Glozunova 33 gados izskatīfies sliktāk par 46 gadigu sievieti
Tas ir jāmāk
Pinko @ 22.02.2025 21:50Diez ko saka Reserved,kad Tonne atklāti noliek veikalā pārdotās preces? Tāda antireklāma,ka brīnos,ka viņu vispār ielaiž veikalā?
Pinko @ 22.02.2025 21:50Diez ko saka Reserved,kad Tonne atklāti noliek veikalā pārdotās preces? Tāda antireklāma,ka brīnos,ka viņu vispār ielaiž veikalā?
lipsinluka @ 23.02.2025 12:33
Viņa jau iesaka arī, ko pirkt un pērkamās drēbes tiek izķertas. Par Reserved drēbēm viņa arī pareizi saka. Bet tur lielākā daļa ir nepērkamas un lēta paskata Zaras pakaļdarinājumi.
IceCream @ 23.02.2025 13:53Reserved zīmols pieder poļiem, kopā ar Sinsay, Mojito, Cropp un House. Viens uzņēmums.
selestine @ 23.02.2025 06:36Glazunovai vienu bridi bija smuka,isa frizura..tagad nezinu kapec,bet izskatas divaini..vai tas tonis nav matiem labs,vai ta isa friuzra ir parak isa