Hubabuba @ 17.02.2025 21:39
Vīram bija tas dīvainais hoteļu forografeśanas bizness ? tas laikam jau nomainits uz ko citu ?
Hubabuba @ 17.02.2025 21:39
Vīram bija tas dīvainais hoteļu forografeśanas bizness ? tas laikam jau nomainits uz ko citu ?
Villanelle @ 17.02.2025 22:30Man Laura Vizla joprojām patīk, bet pēdējā laikā no viņas nāk iedomīgs vibe. Daudzi teiks, ka tā ir bijis vienmēr, bet es to tā kādreiz nesajutu.
Man arī liekas, ka nav ko žēlot viņu. Draudzenes un bagātus vīriešus izskatās viņai nav problēmas atrast. Un viņa bija likusi storiyā, ka šis bijis ļoti exciting gads par ko varbūt kaut kad pastāstīs vairāk. Interesanti kas var būt vairāk exciting par laiku kopā ar KP :D
Elizabeteeee @ 17.02.2025 00:34
Visticamāk nē, jābūt darbībām nosauktām kas attiecas uz tavu karti
Kāda mēģināja jautāt citus jautājumus? Kā interpretē?
Par naudu un astroloģiju piemēram
Gribu uzzināt arī par numeroloģiju, bet tur galīgi nesaprotu ? tur der dzimšanas datums vai vajag klāt laiku?
nu tas jau arī rādītājs, ka novēršas pat tuvas draudzenes. Nezinām jau mēs to “virtuvi” tik labi.Villanelle @ 17.02.2025 22:30Man Laura Vizla joprojām patīk, bet pēdējā laikā no viņas nāk iedomīgs vibe. Daudzi teiks, ka tā ir bijis vienmēr, bet es to tā kādreiz nesajutu.
Man arī liekas, ka nav ko žēlot viņu. Draudzenes un bagātus vīriešus izskatās viņai nav problēmas atrast. Un viņa bija likusi storiyā, ka šis bijis ļoti exciting gads par ko varbūt kaut kad pastāstīs vairāk. Interesanti kas var būt vairāk exciting par laiku kopā ar KP :D
Rietumusawle @ 18.02.2025 05:08
Viņa ir tik garlaicīga, bez jebkādas odziņas.
yay @ 18.02.2025 06:13
Ieej https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online , Aizpildi savus datus - Dzimšanas diena, laiks un vieta. Uztaisi tai kartei screenu, iemet ChatGpt parastajā, bezmaksas versijā un liec uztaisīt pilnu analīzi. Man sakrita 1:1 ar profesionālu astrologu. Tā kā netērējiet meitenes naudu astrologiem, numerologiem.. tur cik somiņas var nopirkt par ieekonomēto :D
Villanelle @ 17.02.2025 22:30Man Laura Vizla joprojām patīk, bet pēdējā laikā no viņas nāk iedomīgs vibe. Daudzi teiks, ka tā ir bijis vienmēr, bet es to tā kādreiz nesajutu.
Sassy @ 17.02.2025 13:42Meitenes, nopietni? Jus tiešām izmantojat visus tos saules, mēness, plutona utt. Iedegšanas mehānismus? ? Jūs varbūt arī ticat, ka nagu lakas krāsa vairo jūsu iespējas, turību un ko tikai nesola maģiskā Sandra un viņas mācekles (gandrīz uzrakstījās “mocekles” ?)???
Mākoņu Dejotāja @ 18.02.2025 10:45
No viņas ļoti bieži nāk, tāds iedomīgs vaibs. (Varbūt agrāk tas nebija, kad viņa bija meitene no Juglas.) Bet, pēdējā laikā popularitāte, gan viņai ir iesitusi pa galvu.
Draudzenes tiešām atrast nav problēmas- tikai ar īstām draudzenēm varētu būt problēmas.
Nav noslēpums, ka tajās aprindās ir pilns ar tā saucamiem "fake draugiem" un draudzība uz izdevīguma principa.
Interesanti par viņa būtu japažēlo? ?
Ariete @ 17.02.2025 18:43Ir, ir. Oļegam storiji.
GlorijaGrevcova @ 18.02.2025 14:58
Jelinskai atkal selfijs no tualetes un pods stūrī atspīd. Vai tiešām nevar paprasīt Oļegam, lai viņu normāli nofotografē. Katrā ceļojumā pupi iekārti tualetes spogulī. Un šoreiz vēl tas nelaimīgais poda atspīdums ticis kadrā. Tik prasta un primitīva, bet tā gribas būt aristokrātei.
Oļegs arvien mazāk un mazāk storijos parādās. Viņam laikam ir noriebies figurēt tajos pastulbajos storijos. Kristinkai piestāvētu kāds tikpat primitīvs radījums kā pati, kurš katrā spogulī iebaztu savu kuli Versace stringos un triektu šampi no kakliņa. Oļegu viņa tikai apkauno ar savu izlaidīgo uzvedību un izlēcieniem.
Skandalalert @ 18.02.2025 16:08Un izskatās, ka Jelinska atkal savos mīļajos šortos? ??
Villanelle @ 18.02.2025 17:32Aa es nevaru to Lauru Punculi!! ? Kā viņa sevi tik ļoti var neredzēt no malas! Uzpūtības un arogances kalngals. Ja par LV ir tikai "sajūta tad Pinculei viss kā uz delnas redzams. Briesmas :D
tieši to pašu nodomāju, vienkārši katastrofa.lipsinluka @ 18.02.2025 16:10
Kā viņa vispār saģērbusies uz to Eiropas parlamentu? Jēziņ!