Kirbis32 @ 15.02.2025 18:00
Man nekas neskauž. Kas tas par kniebienu kur vecim viss pateikts priekšā.
Kikī pati sevi kniebj.?
Džinga @ 15.02.2025 18:02
To būtu jāskaidro publiski?
Tepat @ 15.02.2025 20:37Kamēr influenceres 33 un 38 izskatās kā dzīves nogurušas 55-gadnieces, Resnā Bārbija 46 gados izskatās svaigi, starojoši (bez klišejām) un turklāt vēl ar mazu bērnu! Acīmredzot viņa zina, kas un kā jādara, lai āda nenovecotu tik ātri.
Un spriežot pēc izskata… varētu domāt, ka viņa arī tievē ar Ozempic! Bet varbūt viņai ir vēl labāks noslēpums?
Lupinlups @ 15.02.2025 21:03Kāda ir iegādājusies Sandras Rašcenko SIM? Cik vērtīgs produkts un kas tur ir iekšā ? Cik apjomīgs ??
ja tievē ar Ozempic, tad man jautājums, kas notika ar mūžīgo "esmu resna, bet veselīgāka par jums visām tievajām, nelaimīgajām kucēm, man nevajag notievēt" 🤣🤣 nemaz nebija tik laimīga ar savām ļumīgajām miesām, kā izrādās. un vēl pierāda, ka trūkst gribasspēka tievēt bez rīšanas un ar gana adekvātām fiziskajām aktivitātēmTepat @ 15.02.2025 20:37Kamēr influenceres 33 un 38 izskatās kā dzīves nogurušas 55-gadnieces, Resnā Bārbija 46 gados izskatās svaigi, starojoši (bez klišejām) un turklāt vēl ar mazu bērnu! Acīmredzot viņa zina, kas un kā jādara, lai āda nenovecotu tik ātri.
Un spriežot pēc izskata… varētu domāt, ka viņa arī tievē ar Ozempic! Bet varbūt viņai ir vēl labāks noslēpums?
jau pamēģināju 😁 domāju vai viņai ir kāds īpašs magic tur tajā tekstā, kuri tie jautājumi, kas jāuzdod MI? 😁lipsinluka @ 15.02.2025 21:16
Protams, ka nav vērts. Bože, tak pajautā chatgpt visu par savu saules iedegšanas mehānismu. Ieraksti savus datus, ievieto savu dzimšanas karti un visu izanalizēs. Pateiks visu detalizēti, iespējams pat vēl kvalitatīvāk un vairāk nekā visas wanabe pārcenotās astroloģes.
ja pilnīgi godīgi un bez uzbraucieniem, viņai tiešām nevar iedot 46 vai cik tur viņai ir, izskatās pēc normālas tantes virs 50. Atkal Anete, neatceros, cik viņai, bet izskatās uz gadiem 10 jaunāka blakus Ingrīdas tanteiBoybye @ 15.02.2025 20:57
Resnā Bārbija izskatās sliktāk nekā mana 65 gadus vecā vīramāte ?resnā pašpasludinātā Bārbija izskatās pēc vecas tantes no dziļākā nostūra lauku sētas
Lupinlups @ 15.02.2025 22:25jau pamēģināju ? domāju vai viņai ir kāds īpašs magic tur tajā tekstā, kuri tie jautājumi, kas jāuzdod MI? ?
benno @ 15.02.2025 03:04A kur var apskatīties tavu "ah..uennno seju? un augumu :))))))))). hahhah aitas. ieliec bildi :))))
Kāda jēga iegādāties failu par 125 eiro + PVN, kur rakstīts, kas tev atņem un kas dod enerģiju, kas dod mieru?Lupinlups @ 15.02.2025 21:03Kāda ir iegādājusies Sandras Rašcenko SIM? Cik vērtīgs produkts un kas tur ir iekšā ? Cik apjomīgs ??
CallMeAnnika @ 15.02.2025 23:15Kāda jēga iegādāties failu par 125 eiro + PVN, kur rakstīts, kas tev atņem un kas dod enerģiju, kas dod mieru?
Uzrakstīs, ka enerģiju dod ūdens, ģimene, ceļojumi un sports, bet atņem strīdi un laika neveltīšana sev? :D
Katram pašam vajadzētu saprast, kas dod enerģiju, vai to izmanto, tas ir pavisam, kas cits. Ja uzrakstīs par ceļojumiem un agru celšanos, uzreiz sāksi 5 no rīta celties un ceļosi katru mēnesi? :D Bulls*it tas ir.
Jā, piekrītu. Bet ko līdzēs arī chatgpt? Ja cilvēks vēl nav sapratis, kas liek justies labi un kas slikti, tad kāda iespēja, ka to uzzinot, tagad darīs?lipsinluka @ 15.02.2025 23:27
Jā!
Chat gpt var uzjautāt pilnīgi visus sev interesējošos jautājumus un atbildēs super kvalitatīvi un sīki, kas reāli būs par lietu. Īstenībā visām instagrama numeroloģēm un astroloģēm chat gpt ir lielākais ienaidnieks. Pilnīgi, pilnīgi visu padziļināti par velti var uzzināt par brīvu par saviem datiem, uzjautājot chat gpt. Visu.