Piekrītu.Laylla @ 16.01.2021 23:46Es arī nesapratīšu nekad to kā var māsu un brāli vai vienalga māsu ar māsu vai otrādāk, likt kopā vannā.. man tas liekas nevisai. Vai arī tās kuras bērniem jūrmalā ļauj sraidīt plikiem.. zēniem peldbikses un meitenēm kaut vai apakšiņa .. manuprāt tas ir intiimi..???
Amii @ 17.01.2021 10:37Bet vaitad visiem cilvēkiem jāizskatās mīlīgi? Kā tādiem bērniem? Pirmo reizi ko tādu dzirdu.
Amii @ 17.01.2021 10:37Bet vaitad visiem cilvēkiem jāizskatās mīlīgi? Kā tādiem bērniem? Pirmo reizi ko tādu dzirdu.
zzebrrraaa @ 17.01.2021 12:42Lielai daļai sievietēm ir kaut kādi izteikti kompleksi izskatīties tā,kā viņām gribas izskatīties un dzenas pēc kaut kādas iedomātas jauneklības.Ir meitenes,kuras vienmēr izskatīsies ar babyface un ir tādas,kuras kopš tīņu gadiem izskatās vecākas.Tā ir sejas uzbūve,matukrāsa un ģērbšanās stils.Ieejiet influenceru fb profilos,Danenbergsone nav nereāli mainījusies kopš 20gadiem,viņa ir vēl koptāka un skaistāka,kā vairums kuras šeit sauciet par vecām,un tās kuras sauciet par jaunām,tīņugados izskatijās vienkārši pēc bērniem.Arī vīrieši ir tādi kas 30 gados izskatās nobrieduši un ir tādi kuri izskatās kā puišeļi kedās-katram sava gaume.Kāpēc jūs tā biedē vecums?Kas jums ir svarīgāk-atrast,kas piestāv tieši jums vai dzīvot tā,kā pašas jūtaties skaistas,vienalga vai tas liek izskatīties pēc piecpatsmitgadīgas grūtnieces(Kramiņas variants) vai vecākas par saviem gadiem?Vai arī jums kāds ir teicis,ka būsiet skaistas tikai tad,kad izskatīsieties nereāli jaunas?Par katru grumbu stresojot jūs sajuksiet prātā.Katram sava gaume.Es par sievišķību,pat ja tas nozīmē visu mūžu dzirdēt,ka izskaties nobriedušāka.
Amii, tu par viņu tā jūsmo, bet viņa uz tevi noskatās kā uz tarakānu!
Amii @ 17.01.2021 14:17Ar to treniņtērpu viņa nebija - 20 grādos. Komentārā var izlasīt, ka bilde uzņemta pirms pāris dienām, kad bija grādi virs nulles.
Bet instagrams ir domāts skaistām un vizuāli baudāmām bildēm. Tas vienalga, vai viss ir iestudēts un mākslīgs. Skaisti taču jau ir.
Pinterestā jau arī viss mākslīgs un iestudēts. Bet bildes smukas.
Seina @ 17.01.2021 14:16
man patīk tavi izteikumi Grenarda
tik trāpīgi :D ?
GoodForYou @ 17.01.2021 14:50Man Danenbergsones bildes šķiet visparastākās, nešķiet nekas interesants, oriģināls utt. Te pēdējās lapās bija vismaz divas meitenes ieliktas, kas pašas skaistākas un bildes interesantākas - vārdus neatceros, bet pirmā bija tā, kurai bijušais vīrietis meklēšanā, un otra tā, kura te tika nosaukta par Timmu nr2 (es gan tam nepiekrītu, tā meitene skaistāka par Timmu).
Vispār nesaprotu sajūsmu par Danenbergsoni..
Bet instagrams ir domāts skaistām un vizuāli baudāmām bildēm. Tas vienalga, vai viss ir iestudēts un mākslīgs. Skaisti taču jau ir.