garsigs_persiks @ 13.02.2025 09:43
Tur viss diezgan nesaprotami no malas liekas, jo lauksaimniecība Modrim taču jau bija pirms laba laika. Vai tad tiešām tikai nesen kaut ko savu iegādājās? Un tajā pašā laikā viņš tikko kā bija licis IG postu, kur svin gada jubileju ar kaut kādu meiteni. Kurā brīdi tad viņa parādījās bildē? Rojs taču šķiet, ka pagājušajā vasarā vēl pa laukiem ar kazām tusēja...
viņš dzīvoja dzīvoklī pavisam citā vietā un bija sava kūts,kur turēt vistas. Tad viņi abi ar Roju nopirka lauku īpašumu. Tagad dzīvo viens un vairs nekādu palīgu nav, agrāk ģimene bija blakus un palīdzēja tajā kūtī, kamēr pats vēl uz Rīgu brauca papildus algotu darbu strādāt. Tagad to vairs nevar darīt, jo nav kas tajā brīdī piepalīdz. Tagad ir šķīrušies un noteikti vai nu ir kredīti vienam jāmaksā un varbūt arī Rojam viņa ieguldītais jaatdod. Tā ir vienkārši draudzene Alma. Viņš arī pie viņas piestrādā. Alma, Rojs un Modris vasarā kopā rīkoja to Saulgriezi, Jāņu svinēšanu.garsigs_persiks @ 13.02.2025 09:43
Tur viss diezgan nesaprotami no malas liekas, jo lauksaimniecība Modrim taču jau bija pirms laba laika. Vai tad tiešām tikai nesen kaut ko savu iegādājās? Un tajā pašā laikā viņš tikko kā bija licis IG postu, kur svin gada jubileju ar kaut kādu meiteni. Kurā brīdi tad viņa parādījās bildē? Rojs taču šķiet, ka pagājušajā vasarā vēl pa laukiem ar kazām tusēja...
man gan viņš nekāds svētais neliekas.. jo vairāk skatos tos storijus, jo vairāk pārliecinos.. daudz tie video ir skaisti safilmēti. Jā, viņam izdodas arī asariņu izpiest par visādam lietām....Bet viņš bieži arī ieliek tos aizkadrus- kā tas video ir tapis... es tur redzu lamāšanos, agresiju. Tagad viņš mazāk visus zvērus filmē, jo viņas regulāri sūta PVD virsū. Piemēra rīkoja baigi žēlabainu akciju, kā vēlās izpirkt vienu govi no nokaušanas. Sēdēja pie tās govs, raudāja, saziedoja normālu summu, govi nopirka, paārstēja, pāris video vēl parādijās un viss, vairs nav redzēta. Tāds kontakts ar to it kā bija.. bet tajā pašā laikā pa nakti vazājas un lamā savas vistas, jo kaut ko dara ne pa prātam. Alma arī bija ielikusi kā tirgo liellopu kaulus ( viņa nodarbojas ar liellopiem) un tad Modris izdomāja labdarību, vedīšot un patversmi. Jāsaziedo nauda Modrim un tad šis atpērk no Almas un abi ved. Bet Alma sākumā bija ielikusi savā storijā zemāku cenu par kg, bet tad, kad dzima doma par patversmi, Modris norādija lielāku summu par kg. Naudu, protams, saziedoja un ar uzviju. Nesen atkal rīkoja tādu pašu akcijuTonya @ 13.02.2025 09:31
Varbūt ir vērts storijus līdz galam noklausīties.. Modris teica, ka iepriekš bija iespēja paralēli strādāt algotu darbu, jo dzīvojis ar mammu kaimiņos un varējis izbraukāt, šobrīd ir viens un tādas iespējas vairs nav un ir grūti.
Lai vai kā man Modris ļoti patīk. Liekas ļoti gaišs cilvēks. Centīšos arī es atbalstīt.
Sakta @ 13.02.2025 10:17man gan viņš nekāds svētais neliekas.. jo vairāk skatos tos storijus, jo vairāk pārliecinos.. daudz tie video ir skaisti safilmēti. Jā, viņam izdodas arī asariņu izpiest par visādam lietām....Bet viņš bieži arī ieliek tos aizkadrus- kā tas video ir tapis... es tur redzu lamāšanos, agresiju. Tagad viņš mazāk visus zvērus filmē, jo viņas regulāri sūta PVD virsū. Piemēra rīkoja baigi žēlabainu akciju, kā vēlās izpirkt vienu govi no nokaušanas. Sēdēja pie tās govs, raudāja, saziedoja normālu summu, govi nopirka, paārstēja, pāris video vēl parādijās un viss, vairs nav redzēta. Tāds kontakts ar to it kā bija.. bet tajā pašā laikā pa nakti vazājas un lamā savas vistas, jo kaut ko dara ne pa prātam. Alma arī bija ielikusi kā tirgo liellopu kaulus ( viņa nodarbojas ar liellopiem) un tad Modris izdomāja labdarību, vedīšot un patversmi. Jāsaziedo nauda Modrim un tad šis atpērk no Almas un abi ved. Bet Alma sākumā bija ielikusi savā storijā zemāku cenu par kg, bet tad, kad dzima doma par patversmi, Modris norādija lielāku summu par kg. Naudu, protams, saziedoja un ar uzviju. Nesen atkal rīkoja tādu pašu akciju
dara, bet man liekas, ka viņš ar to sevi smacē. Nezinu vai tā līdz galam ir viņa lieta. Viņš arī pats jau sāk šaubīties...Viņam patusēt patīk, brauc ar Almu uz Berlīnu ik pa brīdim ballēties. Mode saista. Tāda lietas... tagad noņēmies tajos lauks viens.. ja būtu iepriekšējais koncepts, ka viņam tas viss pieder, bet kāds piepalīdz. Tad viņš var vairāk realizēties arī citās lietās, kuras patīk.Marta007 @ 13.02.2025 10:47
Jēziņ, lamā vistas rupjiem vārdiem ?, par to noteikti vajag pvd sūtīt virsū... vismaz viņš kaut ko jēdzīgu dara atšķirībā no te apjūsmotā Roja
Sakta @ 13.02.2025 10:04viņš dzīvoja dzīvoklī pavisam citā vietā un bija sava kūts,kur turēt vistas. Tad viņi abi ar Roju nopirka lauku īpašumu. Tagad dzīvo viens un vairs nekādu palīgu nav, agrāk ģimene bija blakus un palīdzēja tajā kūtī, kamēr pats vēl uz Rīgu brauca papildus algotu darbu strādāt. Tagad to vairs nevar darīt, jo nav kas tajā brīdī piepalīdz. Tagad ir šķīrušies un noteikti vai nu ir kredīti vienam jāmaksā un varbūt arī Rojam viņa ieguldītais jaatdod. Tā ir vienkārši draudzene Alma. Viņš arī pie viņas piestrādā. Alma, Roja un Modris vasarā kopā rīkoja to Saulgriezi, Jāņu svinēšanu.
Sakta @ 13.02.2025 10:17man gan viņš nekāds svētais neliekas.. jo vairāk skatos tos storijus, jo vairāk pārliecinos.. daudz tie video ir skaisti safilmēti. Jā, viņam izdodas arī asariņu izpiest par visādam lietām....Bet viņš bieži arī ieliek tos aizkadrus- kā tas video ir tapis... es tur redzu lamāšanos, agresiju. Tagad viņš mazāk visus zvērus filmē, jo viņas regulāri sūta PVD virsū. Piemēra rīkoja baigi žēlabainu akciju, kā vēlās izpirkt vienu govi no nokaušanas. Sēdēja pie tās govs, raudāja, saziedoja normālu summu, govi nopirka, paārstēja, pāris video vēl parādijās un viss, vairs nav redzēta. Tāds kontakts ar to it kā bija.. bet tajā pašā laikā pa nakti vazājas un lamā savas vistas, jo kaut ko dara ne pa prātam. Alma arī bija ielikusi kā tirgo liellopu kaulus ( viņa nodarbojas ar liellopiem) un tad Modris izdomāja labdarību, vedīšot un patversmi. Jāsaziedo nauda Modrim un tad šis atpērk no Almas un abi ved. Bet Alma sākumā bija ielikusi savā storijā zemāku cenu par kg, bet tad, kad dzima doma par patversmi, Modris norādija lielāku summu par kg. Naudu, protams, saziedoja un ar uzviju. Nesen atkal rīkoja tādu pašu akciju
lipsinluka @ 13.02.2025 10:04
Kas ir Modris un Strēle?
man arī nagi niezēja pajautāt 🤭var jau būt ja bija kāda stāsts, kur tad palika, varbūt palaidu garām.. bet finansiāli izdevīgi būtu nopirkt par ziedojumiem ( nopirka un vēl nauda palika pāri) un tad tomēr nodot gaļā. Es nezinu vai tā bija, tikai minu😀DoxyPenelope @ 13.02.2025 12:41
Es tieši par to pašu kādu laiku atpakaļ iedomājos - kur palika tā gotiņa, ko tā glāba, tā glāba. Bija daži storiji un klusums. Negribas arī rakstīt un prasīt, ka nenobloķē :D bet nu ļoti aizdomīgi...
bija runas , ka Roju sitis ( par ko es nebrīnos) bet nu abi jau lika žēlabainus storijus, abi it kā upuri. Es domāju varbūt tur viņiem nesanāca, jo Rojs vēl gribēja dzīvi baudīt ārpus laukiem, bet nu Modris baigi visu laiku skriet līdzi nevarēja, jo kādam zvēri jākopji visu laiki.Džinga @ 13.02.2025 12:56
Nebija tā, ka no Roja storijiem varēja noprast, ka Modris viņam riktīgi izdarījis pāri, salauzis bezmazvai?
Sakta @ 13.02.2025 13:08bija runas , ka Roju sitis ( par ko es nebrīnos) bet nu abi jau lika žēlabainus storijus, abi it kā upuri. Es domāju varbūt tur viņiem nesanāca, jo Rojs vēl gribēja dzīvi baudīt ārpus laukiem, bet nu Modris baigi visu laiku skriet līdzi nevarēja, jo kādam zvēri jākopji visu laiki.
Pilgrim @ 13.02.2025 13:16Ķimene sevi parādīja kā dumju un infantilu sievieti. Bet tas jau tāpat bija skaidrs. ?
Pilgrim @ 13.02.2025 13:16Ķimene sevi parādīja kā dumju un infantilu sievieti. Bet tas jau tāpat bija skaidrs. ?
selestine @ 13.02.2025 13:24Modrim jau ta Alma tik ka draugs..es ta saprotu,ka Modris tak ir uz puisiem,nevis uz abiem dzimumiem.
Es Modrim sekoju,nez man vins neliekas agresivs.Ta ,,tipa,,lamasanas tak ta pa prikolam.
Bet nu domaju,ka vinam nak vienam tur depresijas un ja vel kautkadi paradi jaatdod un naudas nav,tas sausmigi dod pa nerviem.Un vel ta muziga stucisana par katru sikumu,kur visu laiku brauc kadas iestades.Un gan jau ari vel nav sirdi atgajis no attiecibu izjuksanas.