tas neko nenozīmē! Pats intervijās ir minējis, ka nav tik ticīgs kā ģimene.EmilijaArm @ 11.02.2025 12:37
Kriss Noa nāk no ļoti reliģiozas ģimenes, viņa tēvs ir baptistu kopienas mūziķis.
Gobzis rakstīja, ka šis ar blietēto zemi Maiju R. esot salaidis.smūtijs @ 11.02.2025 10:12Kaut ko par Chris Noah pirms kāda laika lika arī Gobzems. Ja jau Amuna tāds aizstāvis ir, ko tad Gobzemam nedrisa virsū kādu laiku atpakaļ? Amuna ir drāmas karaliene un mēģina ik pa laikam tā sev populāritāti atkal uzkačāt.
Nastja32 @ 11.02.2025 14:25
Nav nekas pret kolekciju un alkohola baudīšanu, bet piekrītu, ka tā kopējā aina ir ļoti jocīga. Nu neiet kopā mazas meitenītes rozā apģērbā un pankūku cepšana ar alkohola pudelēm fonā. Ja gribas būt ģimenes influencerei, tad tomēr jāpiedomā, kāds fons būtu atbilstošāks. Tas būtu līdzīgi kā seksa rotaļlietas pa grīdu izsvaidīt un tad lūgt dvīnēm turpat Lego komplektu noreklamēt.
Ariete @ 10.02.2025 21:36Jeļa sen teica ja nesanāks ar O, tad kļūs par influenceri. Izskatās ka sāk iet to ceļu. ? Laikam apnika muižu vāķīt.
Bet nu tāpat ar O. tur viss ir apdzisis. Vairs nav nekādu mīlas postu utt.GlorijaGrevcova @ 11.02.2025 18:12
Tur ir 2 šķīvji viņas storijos. Viņa Kempinski bij ar Fiļa kungu vai ar Jurčiku ?↔️
Man personīgi vienalga, bet esmu nodomājusi, kāpēc viņi neiekārto tām speciālu vietu/mēbeli? Pati virtuve uzreiz izskatītos daudz sakārtotāka un tīrāka (man tās pudele rada bardaka efektu)!Angelette @ 11.02.2025 12:44Zane, Tavas alkohola pudeles fonā tiešām nav ok. Beidz spuroties un ņem lūdzu to vērā. Tā nav kolekcija ar ko lepoties un izrādīt, - vismaz ne Tavā saturā un formātā. Tev un bērniem tas nepiestāv pat, ja fokuss jāliek uz smūtijiem vai kūkām. Tas 'alkohola bārs' tāpat ir redzams. Ticu, ka jau drīz tās pazudīs uz citu vietu ?
Ariete @ 11.02.2025 19:22Bet nu tāpat ar O. tur viss ir apdzisis. Vairs nav nekādu mīlas postu utt.
EmilijaArm @ 11.02.2025 19:33
Visticamāk, kungam pārgāja visa luste, un viņš jau no sākuma zināja, ka neprecēs Jeļu. Jeļas trakošana bija tikai centieni padarīt Oļegu greizsirdīgu, bet laikam nenostrādāja. Viņam tāpat nav un nebija bailes šo golddigeri pazaudēt. Tā tas viss izskatās man no malas.
EmilijaArm @ 11.02.2025 19:33
Visticamāk, kungam pārgāja visa luste, un viņš jau no sākuma zināja, ka neprecēs Jeļu. Jeļas trakošana bija tikai centieni padarīt Oļegu greizsirdīgu, bet laikam nenostrādāja. Viņam tāpat nav un nebija bailes šo golddigeri pazaudēt. Tā tas viss izskatās man no malas.
pepco nav tak Dior. Domāju, ka viņiem diezgan vienalga.Huppoo @ 11.02.2025 19:34Un piekrītu, ka sadarbības partneriem rimi un pepco tas nerada foršu efektu! Ja rimi vēl vienalga, jo alkoholu tur arī tirgo, bet pepco ??♀️
Arī esmu pārliecināta, ka tuvākajā laikā pudeles nejauši pazudīs no virtuves ?
Ainulai @ 11.02.2025 22:32Šausmas, izskatās, ka Jana Medova iet Kurusovas ceļu ar to savu Ozempiku. Tur no formām nekas vairs nav palicis, plakana kā dēle . Tā ir tagad tāda mode, ja? Iespējami tievāka un plakanāka? Vienkārši dzerot ozempiku un nevingrojot tas laikam labs piemērs, kas notiek ar augumu.
Vilciņš @ 11.02.2025 23:04
Kur Jūs raujat info ka Fiļs ar Jeļu pašķīries? ?
Cik saprotu viņa kopā ar - Reiz_runcis_renārs bija kopā!!!
Kādeļ jums visām tā liekas ka O pametis Krisķinku?! ???
Vina nemuzam ar Juriju nesalaidīs!!! ?
Kristīnei patīk komforts- O to nodrošina!!!!
Kam viņai ko vairāk? ? par sex? - viņai interesē laba dzīve, nejau sex galvenais visiem .?
Cik reizes dzīvē Jūs esat sastapušas O. lai kāda spriestu ko vins varētu vai nevarētu pieņemt, un kads ir viņa greizsirdības slieksnis!?? ???
Kam viņai ko vairāk? ? par sex? - viņai interesē laba dzīve, nejau sex galvenais visiem .?
Cik reizes dzīvē Jūs esat sastapušas O. lai kāda spriestu ko vins varētu vai nevarētu pieņemt, un kads ir viņa greizsirdības slieksnis!?? ???