kapibara @ 10.02.2025 15:17
WATAFAK?
Reiz viens dietologs teica: jo ātrāk pieņemsiet, ka jāpatērē mazāk kcal nekā uzņemat, jo ātrāk atbrīvosieties no liekā svara.
WATAFAK?
WATAFAK?
Kopš kura laika CĪPSLAS IZSPIEŽAS? Wtf? NORMĀLAM ĶERMENIM, pietiekamam svaram!Zilais Valis @ 10.02.2025 16:10
Man lietas, tur vairāk problēma tajā, ka viņai galva pati par sevi ir liela. Pat tad, kad viņa bija normālā miesā, galva bija proporcionāli lielāka par ķermeni. Uz tievā ķermeņa fona galva izskatās vēl lielāka. Bet ķermenis, var redzēt- tur vairāk ir izspiedušās cīpslas un muskuļi, nevis kauli. Viss viņai kārtībā ar veselību. Pārkčāts, pārtrenēts un pārsausināts ķermenis attiecībā pret lielu galvu rada maldīgo anoreksiķes iespaidu.
Varbūt, ar tievumu grib piesaistīt batutu fitnesam klientus? Lai var redzēt, ka palīdz nomest svaru un bizness neogrimtu.kapibara @ 10.02.2025 15:17
WATAFAK?
ModžoDžodžo @ 10.02.2025 16:15Kopš kura laika CĪPSLAS IZSPIEŽAS? Wtf? NORMĀLAM ĶERMENIM, pietiekamam svaram!
Zilais Valis @ 10.02.2025 16:10
Man lietas, tur vairāk problēma tajā, ka viņai galva pati par sevi ir liela. Pat tad, kad viņa bija normālā miesā, galva bija proporcionāli lielāka par ķermeni. Uz tievā ķermeņa fona galva izskatās vēl lielāka. Bet ķermenis, var redzēt- tur vairāk ir izspiedušās cīpslas un muskuļi, nevis kauli. Viss viņai kārtībā ar veselību. Pārkčāts, pārtrenēts un pārsausināts ķermenis attiecībā pret lielu galvu rada maldīgo anoreksiķes iespaidu.
WATAFAK?
Zilais Valis @ 10.02.2025 16:10
Rietumusawle @ 10.02.2025 17:39
Kur tieši tie muskuli? Uz tādu svaru nekādi muskuli vairs nav.
vēl jau variants ka to visu izvemj pēc tam .EmilijaArm @ 10.02.2025 16:31
Šis būs pareizākais vērtējums. Viņa vienmēr bijusi mega slaida ar lielām krūtīm un proporcionāli lielu galvu. Milzīgā kardio slodze viņas batutos paņēmusi visus tauku slānīšus. Pirms kādiem mēnešiem diviem redzēju viņu Rimi, stāvējām vienā rindā. Grozs bija puspilns un kā parasti cilvēkiem - viskautkas no teju visām pārtikas sfērām, tā ka viņa ēd.
yay @ 10.02.2025 17:44
nu ja jau nodarbojas intensīvi ar sportu, tad ēdot pat ne īpaši veselīgi, kaut kādai muskuļu masai būtu jābūt. Šitā ir no vēmējām, 100%. Dejo ar zvaigzni laikā izskatījās vēl daudzmaz, ja neskaita, ka mūžīgi oranža.
Kam vispār galvā jānotiek, lai nolaistu sevi tik zemu.
it kā nepastāv bulimija, kad ēd visu, bet no apēstā pēc tam atbrīvojas..Hmmm1 @ 10.02.2025 14:06
Esmu ēdusi Vairāk saules un redzēju Kurusovu un viņa patiešām ēd labi. + Esmu stāvējusi blakām viņai pie Rimi siltajiem ēdieniem, viņa tur arī ir kārtīgi paņēmusi sev porciju. + Viņa ir maza auguma, liekas, ka ir zem 160
Nav kā Didrihsone, kura baidās no ēdiena :D
Kirbis32 @ 10.02.2025 20:16Amūnai taisnība,to mauku Roju vajadzētu deportēt vai kārtīgi atdauzīt. Nah kaut kāds pasākums 8.03 notiek ?