Ko Tad tā zuss gribēja pateikt? Ka zutis ir pārdevies?😂 zaudējumu nepieņem ne viens ne otrs🙈XpalmaX @ 09.02.2025 10:35Elīnas Pakalnes storiju redzējāt? “ Nezinu,kā jums, bet man patika cīņa” un bilde ar naudu priekšā acīm. Stulbais skuķis?
Lai nu kāda viņa ir un ko tik nerunā, bet lozi izvilkusi perfekto👌Ariete @ 09.02.2025 16:18Jā, šoreiz pareizo izvēli izdarījusi.
Ariete @ 09.02.2025 16:22Izskatās ka izmisīgi meklē citu sponsoru. Saprot taču ka nav nekāda medus maize un precēt arī netaisās.
sivenssivenamdraugs @ 09.02.2025 17:21
Medus maize bija sākumā. Tagad arvien švakāk un retāk aplidošanu atrāda un apkrāvusies ar darbiem un klientu piesaistīšanu muižai, līdz ar ko naudas pelnīšanai, kas protams nav nekas slikts. Taču esot vēl salīdzinoši jaunai, izdzīvot sava veča sapni par muižu, ieguldot savas idejas un savus enerģiskākos gadus, kad vecis pat neprec, diezgan neforši kā sievietei. Ja neaprecēs, tad arī viņas vārds neieies oficiāli muižas vēsturē, kad pēc gadiem 200 cilvēki nāks grupas ekskursijā un gids stāstīs par pēdējo muižas saimnieku. Reāli viņa ir tikai darbiniece un vadītāja un saimnieka draudzene.
Jelinska Kristīne ļoti ilgojas pēc kaislīga romāna. Ar Fiļa kungu viņai garlaicīgi jau sen, ko var saprast. Novēlu viņai izvēlēties sevi, jo nauda negarantē piepildījumu un sievietes laimi.sivenssivenamdraugs @ 09.02.2025 13:46
Viņa pasākusi savas silikona krūtis ļoti uzkrītoši atrādīt. Ne eleganti, ne seksīgi, ne smuki. Citiem večiem viss kā uz paplātes, nulle iespējas iztēlei. Kāds mērķis savus ieliktos silikonus iepriekšējo mazo krūšu vietā katru rītu atrādīt sievietei, kura ir it kā nopietnās attiecībās ar nopietnu vīrieti?
KruelllA @ 09.02.2025 17:33Kāpēc Danenbergsone parastas interneta atrastas receptēs savs par savam kūkām ? Saprotu , ka šai sievietei nav pilnības dzīves un nekādu sasniegumu , divas Edgara audzinātas meitenes , jo ne viņa baigi piedalījusies viņu skološanā nekā. Pasak nav nekā ,tukša meitene , ko vīrietis viņas acu priekšā varētu nokrāsot un viņa nevarētu neko iebilst ,jo bez Edgars vecāku naudas nav nekas .
Aaaa un izrādas Amazon ir tikai Spānija
Lai vai kas, bet harizsmas Anetei noteikti nav! Īsta kašķu vecene, nevis harizmātiska sieviete.Maltā gaļa @ 08.02.2025 18:31Lieciet Aneti mierā, stulbās, skaudīgās klukstes! Tieši kas jums viņas saturā šķiet “ar putniem”? Tas, ka viņa nedzer, sporto, neēd friškas un nedzer kolu, izvēlas būt dabiski skaista, audzina bērnus par krietniem cilvēkiem, nešķiras un nelaiž apkārt ar katru pretimnākošo veci? Jā, mūsdienās tas tiešām ir “ar putniem”. Es daudz labāk skatos uz viņas normālo, sportisko ķermeni, nekā anoreksijas kauliem vai mūžīgās pārēšanās nomocītajiem ķermeņiem (nesaukšu vārdā, pašas zinat). Anetei ir izskats, intelekts un harizma, par kuru jums tikai sapņot, šķetinot sarunas par to, kurai jaudīgāks un dārgāks fēns. Man viss.
100-%Claire @ 09.02.2025 19:23Lai vai kas, bet harizsmas Anetei noteikti nav! Īsta kašķu vecene, nevis harizmātiska sieviete.
jap, ir slikti, ĻOTI!!!! 🤷♀️Mākoņu Dejotāja @ 09.02.2025 18:05Sktoties uz Aleksandru Kurusovu man uzmetās šermuļi. Tik slimīgi tieva.
Vai tiešām kāds no tuviniekiem, nevar ar viņu parunāt un pateikt, kā ir ļoti slikti?
Pareģone @ 09.02.2025 21:18par ko runā Rojs Rodžers? ko viņš vakar ir pateicis??
Pareģone @ 09.02.2025 21:18par ko runā Rojs Rodžers? ko viņš vakar ir pateicis??
Mākoņu Dejotāja @ 09.02.2025 18:05Sktoties uz Aleksandru Kurusovu man uzmetās šermuļi. Tik slimīgi tieva.
Vai tiešām kāds no tuviniekiem, nevar ar viņu parunāt un pateikt, kā ir ļoti slikti?
Claire @ 09.02.2025 19:23Lai vai kas, bet harizsmas Anetei noteikti nav! Īsta kašķu vecene, nevis harizmātiska sieviete.
Rora @ 09.02.2025 21:55
Viņa par šo stāstīja Privātajai Dzīvei, ka ēdot ļoti daudz, visu ko, bet viņai katru dienu esot tā batutu treniņu slodze, ko viņa pati reāli arī vadot. Vienīgā brīvā diena esot svētdiena. Un citreiz tie treniņi esot pat divi dienā. Vispār man arī ir draudzene, kas ir fitnesa trenere, un viņa 5x nedēļā vada grupu treniņus - ir ļoti tieva (nav tik tieva kā Kurusova, bet uz to pusi), un tiešām ēd visu. Nu tā, ka grib 23:00 saldējuma kasti - ņems un apēdīs.