McSara @ 06.02.2025 18:22
To visdrīzāk gan viņi paši tikai zinās.
Atceros pasen lasīju interviju, kurā Signe pati apgalvoja, ka viņi ne reizi vien ir bijuši uz laulības šķiršanas robežas! Tā kā varbūt abi ir lielas personības..?! Varbūt pārāk lielas dzīves pārmaiņas? Pārcelties uz citu valsti noteikti ir liels pārbaudījums attiecībām!
Otrās kāzas laikam pat salīdzinoši nesen bija ?
KruelllA @ 06.02.2025 14:12Spānija tāda sapņu zeme ,kur zāle zaļāka ,cilvēki labāki, un pat puķes stāv ilgāk kā lv .
Tev par godu, pat netaisos 😘 Lasi un izbaudi, sirsniņ!❤️Zamiata @ 06.02.2025 19:59lūdzu aiztaisi savu žebēkli, vista
KruelllA @ 06.02.2025 14:12Spānija tāda sapņu zeme ,kur zāle zaļāka ,cilvēki labāki, un pat puķes stāv ilgāk kā lv .
Krizdole @ 07.02.2025 00:03Kas tas par apģērba izstrādājumu Dzenītei mugurā balona reklāmā? Esute šedevrs? ?
Mākoņu Dejotāja @ 07.02.2025 00:14
Ļoti nesmuki tā nodirst valsti, kuras ir tavas mājās. Tas pirmkārt parāda zemu intelekta līmenī.
brunettte @ 06.02.2025 14:18Kādā sakarā kāda forumniece jūtas tik priviliģēta, lai apspriestu, ko kura mamma dāvina savam bērnam? Un te nav stasts par to, ka tas ir publiski ielikts. Man draugiem arī nav slēgtie ig konti, viņi arī liek publiski storijus ar dāvanām, man tagad iet un komentēt katru dāvanu?? Jūs drošvien esat arī no tā kontingenta, kas tiktokā zem unboxing liek komentārus ?
Skandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
Skandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
Mākoņu Dejotāja @ 07.02.2025 00:14
Ļoti nesmuki tā nodirst valsti, kuras ir tavas mājās. Tas pirmkārt parāda zemu intelekta līmenī.
LabaDabaDa @ 07.02.2025 11:53
Stāsts kā reiz ir tieši par to, kas publiski ielikts.
Publisku dāvanu apspriešanai nav vajadzīgas kādas īpašās privilēģijas. Un mani vienkārši besī divkoši, kas taisa savas ietekmeļu karjeras tikai uz bērnu publiskošanu, tai pat laikā briesmīgi apvainojas, ja kāds viņu cukurdupšus noglauda ne pa spalvai. Normāli vecāki tā nedara, tā kā nav ko pūsties.
Un par boksingiem tiktokos - man nav ne jausmas, kas tie vispār tādi. Bet tu izklausies ļoti kompetenta, tā kā velcies vien atpakaļ uz turieni, pie sava kontingenta. :D
sivenssivenamdraugs @ 07.02.2025 11:06
Tieši tā!
Viņi jau nezina, vai kādreiz neatgriezīsies atpakaļ dzīvot Latvijā. Tas pats kas ar Kivičiem. Latvija bija slikta, tāda un šitāda un atgriezās uz nīsto Latviju dzīvot, kad bija zvērējuši, ka pamet uz visiem laikiem.
kopš kura laika šorti un zeķubikses ir aktuāli?Merilda @ 07.02.2025 12:00
Man gan ļoti patīk. Vispār viņa ģērbjas ļoti gaumīgi un aktuāli. Es arī tā velku šortus un zeķubikses. Tak skaidri redzams, ka tie nav kkādi vasaras šorti.
2005 vibesSkandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja no sākuma likās, ohhh wooow, cik foršas pārmaiņas kādam, tad tagad tiešām tā Spānija ir much too much 😂😂😂😂 P.S. kā tur ar likumiem, cik ilgi var ES valstī dzīvot bez darba līguma un bez reģistrēšanās kā attiecīgās valsts rezidents? Jo zinu, ka ar darba līgumu LV, jàmaksā nodokļi arī Spānijai, ja dzīvo aptuveni 180 dienas. Kad sāks kārtot papīrlietas, tad tik būs šovs, jo Spānija nav tā vieglākā valsts birokrātijas ziņā 😂Hyrte @ 07.02.2025 13:23Un meitenes tik labi mācās Spānijā – ne tā kā Latvijā, un arī kafija nekur nav tik garšīga. Es nevaru ar to Danenbergsoni! Lai nomaina sev vārdu uz Spānija – kāda tur Kristīne
jo pati nevari uzvilkt?Skandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
Hyrte @ 07.02.2025 13:23Un meitenes tik labi mācās Spānijā – ne tā kā Latvijā, un arī kafija nekur nav tik garšīga. Es nevaru ar to Danenbergsoni! Lai nomaina sev vārdu uz Spānija – kāda tur Kristīne