Amii @ 16.01.2021 18:39Man ļoti patīk Danenbergsones jaunā bilde. Kur viņa izdomā, no kā iedvesmojas tik daudz skaistas idejas bildēm?
zzebrrraaa @ 16.01.2021 19:02Tas pat nav smieklīgi,dzenītei ir kāda bilde zem kuras nav teksts cik ļoti grūta ir viņas dzīve?Es nesaprotu,kāpēc mazie neiet dārziņā vai kāpēc viņa neņem aukli un neiet strādāt?Ar tik daudz sekotājiem nevar dabūt vietu privātajā bd? Bērniem jau 2,5gadi bet janvāris nav vēl pusē,kā pilns ar to cik nesaprasta un nomocīta.Protams esmu par to,ka ja ir iespēja,tad jālaiž vēlāk,bet es stipri šaubos,ka viņa ar viņiem ikdienā mācās,lai arī šis ir tas posms,kad viņi tik ātri visu apgūst.Kāda jēga viņai no tās influencerēšanas,ja neatvieglo sev un ģimenei dzīvi un kaut uz 2/3 stundiņām(max15 euro dienā=300 euro mēnesī par abiem)nepaņem palīgu.Tā ir viena sadarbība!Kā var tik ļoti aizspēlēties cietējas lomā?Man apkārt ir vairākas dvīņu mammas un tādas kurām 2 vai pat 3 bērni ar minimālu vecuma starpību,bet neviena nesēž portālos un neraud katru dienu.Ok pirmais gads tiešām ir briesmīgs,bet 2,5gadi-nav tā kā laiks saņemt sevi rokās un izkāpt no cietējas lomas vai arī tas ir vienīgais kāpēc viņai cilvēki seko?
Sintijauzava @ 16.01.2021 19:19Teikšu tā...Viņa vienkārši nezina ko nozīmē grūta dzīve.Kad man bija 18 gadi,man pēc skolas bija jāiet kaimiņiem palīdzēt lauku darbos,jo vecāki dzēra,es biju vecākā meita un man bija 4 nepilgadīgi brāļi un māsas,kas jāuztur.Nevienam nesūdzējāmies,jo laukos nav tā kā Rīgā-nav pagalma,nu tad slikta dzīve.Tualete ārā,aka.Man katru rītu 6:00 bija jāceļās lai kurinātu krāsnis,kad slimojām,neviens mūs neārstējā,uzdzērām tējas un cerējām ka tiksim uz kājām.Izdzīvojām. Ne reiz nesūdzējos,jo neskatījos un nemaz nezināju,cik citiem dzīve viegla.Pat iedomāties nevarēju. Pirmie bērni arī piedzima dvīņi,trešais neplānoti pēc gada.Izdzīvoju,uz tā fona,kā bija gājis,likās kā kūrots-ūdens silts no krāna,ledusskapis pilns,mašīna lai izbraukātu darīšanas.Arī naktī raudāju,bet tāpēc,ka jutos bezgala pateicīga,par to cik viegla man dzīve un cik labus apstākļus saviem bērniem varu dot,cik viegli uzvilkt pamperus ko nav jāmazgā un naktī uzsildīt maisījumu,nevis dot ūdeni,jo naudas pat putrām nav.Es nesekoju tādai Dzenītei,jo man pirksti niezētu uzrakstīt,cik nepateicīga viņa ir,jo viņa uzver,ka ,,jūs nesaprotiet,jo pašiem dzīve medusmaize",lai gan viņas vienīgais pienākums ir rūpēties par diviem,veseliem bērniem,apstākļos,kuros viss ie nodrošināts.Domāju,ka lielai daļai arī no šejienes nav tā paveicies,ārzemēs vispār dekrēti mēnesi vai trīs,visas pēc negulētām naktīm iet vēl strādāt.
Iet , iet . No 2 gadu vecuma jau. Liekas ka agrak jau meginaja, kaut kas nesanaca un atkal visi bija slikti, BD bija pie vainas , ka sīkie pie knupji pieradushi! :Dzzebrrraaa @ 16.01.2021 19:32Tiešām,viņas bērni iet bd???Tad ko viņa dara ikdienā un kā vīrs piekrīt ka tik daudz sūdzas,liekot saprast,ka dzīvo kā vientuļā māte bez palīdzības.Grūti šim noticēt.Tad viņa vienkārši ir slima.Piedodiet,bet viņas vecumā prātam tā kā vairāk būtu jābūt.
. Maz 'like' tapec, ka nopirkti sekotaji