Pilgrim @ 29.01.2025 12:06Es par tādu neko nezināju. Pateicoties foruma reklāmai, paskatījos. Kārtējo reizi sapratu, ka neprotu dzīvot. 4 bērni, privātmāja, vairāki auto, ceļojumi, zīmoli. Paskatījos, kto u nas muž, varbūt miljonārs. Izrādās, tirgo auto, konsultants. KĀ var nodrošināt tādu dzīves līmeni? Pat mani turīgie draugi tā nevar atļauties šikot.
Ireeen @ 30.01.2025 19:07Es Yotube netīšām uzskrēju uz vienas 30gadnieces vlogu. Izšķīrās, remontē dzīvokli, brauc ar auto. Tagad liks silikonus. Nekur nestrādā. Vot, kā?..
Ireeen @ 30.01.2025 19:07Es Yotube netīšām uzskrēju uz vienas 30gadnieces vlogu. Izšķīrās, remontē dzīvokli, brauc ar auto. Tagad liks silikonus. Nekur nestrādā. Vot, kā?..
Nu nezinu, kas no tā sanāks. Šovs, protams, traucē izveidot ģimeni. Bet vai Ventis spēs viņai dot mīlestību un to ģimenes siltumu ko viņa gaida? Vai tikai atkal pazemos? Un iespējams, vēl atgriezīsies šovā.mazaaduuda @ 30.01.2025 21:03Magone beidzot izdarīja to, ko viņai sen vajadzēja - izstājās no šova!
Dzenite tak arī tirgo vecas luputas, kuram mūždien kāds caurums, pleķis vai defekts. Bet tā jau viss izcili, kā no veikalarudenslapas @ 29.01.2025 13:58K. Andža tirgo zilu kleitiņu pa 15€, vienreiz vilkta esot. uz apakšmalas liels pleķis ? un to pat nepiemin
Jā, ieraksts patiešām ļoti biedējošs. Kaut nu atrastos sveiks un vesels! 🙏🙏🙏krixis3 @ 31.01.2025 09:51Redzējāt, Facebook meklē Strūbergu. Esot pazudis. Pirms tam FB ierakstījis interesantu tekstu un ar galiem. Izlasīju, tas ieraksts nav labs. Cerams, viss būs labi.
nu tak paskataties kad abi taisa tiktok live kopaaa , tad sapratīsiet kas par lietu. Un gan jau magone drīz būs atpakaļ sovaaa jo ar venti tur nekas nesanāks, pati magone nemaaak dzīvot bez kameraaam, paklausaties ko Ventis staaasta.krixis3 @ 31.01.2025 09:53Nu nezinu, kas no tā sanāks. Šovs, protams, traucē izveidot ģimeni. Bet vai Ventis spēs viņai dot mīlestību un to ģimenes siltumu ko viņa gaida? Vai tikai atkal pazemos? Un iespējams, vēl atgriezīsies šovā.
Dzintriņa @ 30.01.2025 18:13Un Fogeles Vīrs nedēļā paēd no puskilograma vistas filejas ar spinātiem Uz diviem ?
Ļoti biezi redzēts tik tok abi live ,kā Magone iziet vai nav klāt ,tā viņš viņu apdirš pēc pilnas programmas ! Bezzobains bezdarbnieks! Magonei ar nav darba , bērni,mamma slimo un vel milzīgi kredīti paņemti kur nauda nav zināms iztērēta.Zandinaja @ 31.01.2025 10:10nu tak paskataties kad abi taisa tiktok live kopaaa , tad sapratīsiet kas par lietu. Un gan jau magone drīz būs atpakaļ sovaaa jo ar venti tur nekas nesanāks, pati magone nemaaak dzīvot bez kameraaam, paklausaties ko Ventis staaasta.
jā, par to nodiršanu tur piekrītu tas nav ok. Bet abi kad taisa live kopā, Ventis tad cenšas normāli ar viņu runāt, piedàvājis arī kopā darīt lietas, bet šī pļurkst vienā pļurkstēšanā, pat neklausās ko otrs saka.VistaVita @ 31.01.2025 10:17Ļoti biezi redzēts tik tok abi live ,kā Magone iziet vai nav klāt ,tā viņš viņu apdirš pēc pilnas programmas ! Bezzobains bezdarbnieks! Magonei ar nav darba , bērni,mamma slimo un vel milzīgi kredīti paņemti kur nauda nav zināms iztērēta.
Lieliskas perspektīvas . Mos bērniņu vēl gribas?
varbūt tur speciāli. Itkā no šova aizgāja, intriga un pēc tam woow, slavenā Magone būs atpakaļ.Zandinaja @ 31.01.2025 10:41jā, par to nodiršanu tur piekrītu tas nav ok. Bet abi kad taisa live kopā, Ventis tad cenšas normāli ar viņu runāt, piedàvājis arī kopā darīt lietas, bet šī pļurkst vienā pļurkstēšanā, pat neklausās ko otrs saka.
Man ar tā liekas ,jo tikai nesen tik tok Magone uzradās .krixis3 @ 31.01.2025 10:59varbūt tur speciāli. Itkā no šova aizgāja, intriga un pēc tam woow, slavenā Magone būs atpakaļ.
linku,🥺🥺🥺 lūdzuVillanelle @ 30.01.2025 17:33Noklausījos Nīmanes interviju pēcdzemdību podkastā. Man ļoti patika viņa!! Mums ir vairāki kopīgi paziņas, kuri visi, katrs atsevišķi, ir slikti par viņu izteikušies. Ar to kāda viņa liekas Instagaramā un šādā intervijā neliekas kopā. Tagad interesanti vai tie paziņas melo, piemēram škaudības dèļ, vai arī viņa ļoti labi tēlo...
krixis3 @ 31.01.2025 09:53Nu nezinu, kas no tā sanāks. Šovs, protams, traucē izveidot ģimeni. Bet vai Ventis spēs viņai dot mīlestību un to ģimenes siltumu ko viņa gaida? Vai tikai atkal pazemos? Un iespējams, vēl atgriezīsies šovā.
ko Tev Santa sliktu izdarījusi ,jo pameklējot par viņu diskusijas ,tad Tu arī viņu kāzas noliki.Villanelle @ 30.01.2025 17:33Noklausījos Nīmanes interviju pēcdzemdību podkastā. Man ļoti patika viņa!! Mums ir vairāki kopīgi paziņas, kuri visi, katrs atsevišķi, ir slikti par viņu izteikušies. Ar to kāda viņa liekas Instagaramā un šādā intervijā neliekas kopā. Tagad interesanti vai tie paziņas melo, piemēram škaudības dèļ, vai arī viņa ļoti labi tēlo...
Stankēvičai? Es arī par viņu brīnos..Ireeen @ 30.01.2025 19:07Es Yotube netīšām uzskrēju uz vienas 30gadnieces vlogu. Izšķīrās, remontē dzīvokli, brauc ar auto. Tagad liks silikonus. Nekur nestrādā. Vot, kā?..