GlorijaGrevcova @ 26.01.2025 21:44
Protams, izburbusi mērkaķa pakaļa labāk nekā krunkas ???
Happyminka @ 27.01.2025 07:45Jā tā viņa izskatās reāli. Tā ir dzīvā seja. Ne leņķis, ne gaisma, ne instagram filtrs. Tas pats ar Sanu Ošu. Ticat man, futbola laukuma tribīnēs dzīvē Jūs viņu uzreiz neatpazītu
Kate9 @ 27.01.2025 08:41
Wo, neraža! Laikam Tev naksies pienemt, ka lielākai daļai “Instagram personāžu” ir uzburbušas sejiņas ?.
Pirms gada sakarā ar kādām pašapziņu graujošām attiecībām arī sāku intensīvi piestaigāt uz dažādām dārgām sejas aparātprocedūrām un injekcijām. Man krietni pāri 40, tā ka īstais laiks. Un ziniet, atstājot kaudzi naudas salonos, jāatzīst, ka sliktāk nepalika, bet labāk arī nē. Uz īsu brīdi āda tiešām mirdzēja, jo tajā tika iestrādāti uzmundrinoši serumi, bet ilgtermiņā bez izmaiņām. Tā ka patiesais personības starojums, citējot klasiķi, nāk no iekšām.Kate9 @ 26.01.2025 23:00
Vina tak izsgaja loti dargu kursu -sejas skulpturesanu.. kur tas viss palicis? Un ja Tu nedela pa 5x skraidi uz visiem kosmetologiem , tad rezultātam, manuprat , jabut labākam..
Hermiine89 @ 27.01.2025 11:12Pirms gada sakarā ar kādām pašapziņu graujošām attiecībām arī sāku intensīvi piestaigāt uz dažādām dārgām sejas aparātprocedūrām un injekcijām. Man krietni pāri 40, tā ka īstais laiks. Un ziniet, atstājot kaudzi naudas salonos, jāatzīst, ka sliktāk nepalika, bet labāk arī nē. Uz īsu brīdi āda tiešām mirdzēja, jo tajā tika iestrādāti uzmundrinoši serumi, bet ilgtermiņā bez izmaiņām. Tā ka patiesais personības starojums, citējot klasiķi, nāk no iekšām.
Ariete @ 27.01.2025 11:08Jeļai tur galvā galīgi nav labi, šorīt atkal filtrēts selfijs, tattoo aizkrāsots. Es vispār selfijus tik daudz storijos liku pirms 10 gadiem. Tas ir uzmanības trūkums? ?
Iepriekš tas tattoo netika aizkrāsots 😁sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 11:34
Tam tattoo kaut kāda baigā nozīme? Kas tieši aizkrāsots?
Bet cilvēkam kaut kāds nemiers dīda, to var redzēt storijos. Ja laime nav tur, kur esi, tad kaut kas ir jāmaina.
Kate9 @ 27.01.2025 12:42Nu kaa Jums Brokas Lauras nu jau plikie tesmeni IG??
Skaarletaa @ 27.01.2025 12:50
Kāds viņai tagad vispār ir profils? Tas iepriekšējais laikam kautkad nobloķēts
Jā. Es neko nešpricēju un filtrus nemāku pat lietot. Laikam esmu citplanētietis. 🤣Rumblerx @ 27.01.2025 14:56Visas špricèjàs, rullèjàs, kràsojàs un ko tik vèl nedara, bet filtri tik un tà jàlieto ?
Rumblerx @ 27.01.2025 14:56Visas špricèjàs, rullèjàs, kràsojàs un ko tik vèl nedara, bet filtri tik un tà jàlieto ?
Kad iepriekšpavasar gāju uz biorevitalizāciju, man likās, ka efekta nav. Pēc tam par šo aizmirsu. Un nesen skatījos vasaras bildes, wooow, es tiešām izskatījos ļoti labi. Bet - arī biju nosauļojusies, atpūtusies un iemīlējusies. Ej nu saproti, no kā tas mirdzums īsti bija.Hermiine89 @ 27.01.2025 11:12Pirms gada sakarā ar kādām pašapziņu graujošām attiecībām arī sāku intensīvi piestaigāt uz dažādām dārgām sejas aparātprocedūrām un injekcijām. Man krietni pāri 40, tā ka īstais laiks. Un ziniet, atstājot kaudzi naudas salonos, jāatzīst, ka sliktāk nepalika, bet labāk arī nē. Uz īsu brīdi āda tiešām mirdzēja, jo tajā tika iestrādāti uzmundrinoši serumi, bet ilgtermiņā bez izmaiņām. Tā ka patiesais personības starojums, citējot klasiķi, nāk no iekšām.
Amnile @ 27.01.2025 16:52Esmu laikam ļoti atpalikusi no jaunākajiem influenceriem, bet kas tā Laura tāda ir? kaut kāda pieaugušo filmu aktrise? Tik daudz kailuma un vulgaritātes sen nebiju manījusi publiskajā telpā. Un tās svaigākās fotogrāfijas diez gan neprofesionālas.