Pilgrim @ 11.01.2025 12:21Dāvids vienmēr bijis iedomīgs un lecīgs. Un ar savu izskatu apsēsts, jau pirms padsmit gadiem skraidīja uz botoksu.
Mauriņa klīnika neieberzās, op sekas ir neparedzamas. Par to pacients pat parakstās pirms tam. Neviens ārsts uz pasaules nevar garantēt 100% izdošanos.
amoreamore @ 11.01.2025 11:16Es tiešām nesaprotu kā beitika ar tik atgrūdošu seju kļuva par ietekmeli?
Šis ir fenomens - kad viņa runā, izskatās, ka viņa aprît grib kādu ar savu milzīgo muti un atņirgtajiem zobiem. Kā reāls nīlzirgs.amoreamore @ 11.01.2025 11:16Es tiešām nesaprotu kā beitika ar tik atgrūdošu seju kļuva par ietekmeli?
ja viņa pati, kā cilvēks, nebūtu tāda gaudoņa, kura publiski brēc par katru sū… u storijos, nelîstu visur neaicināta (nevar nepamanīt, kā cenšas ietagot citus influencerus, publiskas personas), tad nebesītu tik ļoti visus ārā.Ainulai @ 11.01.2025 12:38
Akurāt kā Miss Bridžeta no Trolls multenes ?? Viņai ir tik dīvaina un nepievilcīga seja, arī brīnos, kā viņai izdevies savākt auditoriju.
jap, tieši tā, atņirdzies nīlzirgs! 😃 un mūžīgi raudošs!Vivian10 @ 11.01.2025 12:47Šis ir fenomens - kad viņa runā, izskatās, ka viņa aprît grib kādu ar savu milzīgo muti un atņirgtajiem zobiem. Kā reāls nīlzirgs.
Plus viņa tiešām ir kaitinoša. Vnm visur ielīdīs un visus citus tagos, lai viņu pamanītu.
Un, protams, mūžīgā gaudotāja.
Ariete @ 11.01.2025 13:48Par traģisko avāriju uz Ventspils šosejas... Es zinu, ka te nav īstā vieta, bet... Lūdzu aprunājaties ar saviem tuviniekiem lai nespēlējās ar ātrumu un apdzīšanas manevriem... Diemžēl uz ceļa ļoti bieži piedzīvoju šādu bezatbildību. Dzīvība taču ir daudz svarīgāka par vēlmi ātrāk aizbraukt. Ne tikai sava dzīvība, bet arī citu satiksmes dalībnieku... Lūdzu aprunājaties ar saviem tuvajiem par šīs lietas nopietnību. ?? Pasargāsim sevi un citus. ?? Lai vieglas smiltis aizgājušajām dvēselītēm... ?️
Vivian10 @ 11.01.2025 12:47Šis ir fenomens - kad viņa runā, izskatās, ka viņa aprît grib kādu ar savu milzīgo muti un atņirgtajiem zobiem. Kā reāls nīlzirgs.
Plus viņa tiešām ir kaitinoša. Vnm visur ielīdīs un visus citus tagos, lai viņu pamanītu.
Un, protams, mūžīgā gaudotāja.