isanalapsa @ 14.01.2021 14:46mashiinu diskusijaa tu rakstiiji
Man patil savkart bmw. Nesen draugs nopirka 2021 izlaiduma x3!
Loti laba masina . Ka ari salona laba attieksme. Inchape
Darzciema iela..vari iebraukt parunat manam aparatam ir
M paka..kapec m..nemaku teikt,kapec tada izvele! Bwt x3 damam ie bomba!
bet te saki ka liizingaa...liizings nav tas pats kas nopirkt ?
MiniMe33 @ 14.01.2021 14:27Ak dievs :D katra kura kaut ko šeit ieraksta , uzreiz ekskortniece un prostituta ! Vot detektives :D . Ne jau visam jaslepjas aiz svesam bildem un nesakarigiem lai aprunatu pus pasauli :D
antillope @ 13.01.2021 23:23turbopeka
ko tu atkal te atnāci muti dzesēt? Visas tikai no!irs, bet neparādi, kāda tad ir tā elitārā bagātā dzīve, ne lēta, bet gan dārgā gala! Uz priekšu! Rādi tik savu zelta suņa būdu! :D
(esmu pārliecināta, ka pati duņka vien esi, tikai pļūtī te ar pilnu muti no sevis tēlojot baigo "Hiacinti burkā". Pheēē)
Es savu hiacentes pili neradisu, lai utainajam nav jacepjas
core @ 14.01.2021 15:56Cik ilgi te būs jālasa beztēmas strīdi? Tā var ko svarīgu palaist garām. :D
Apnicis jau nedaudz
Nemierīgā @ 14.01.2021 16:24Vēlviens profils par kuru varu pastāstīt .
Zane_kubile 4200 sekotāji skaitīsies ietekmele? Sieviete bijusi ekskortniece, tagat permanent make up taisa, tiekas tikai ar bagātiem kungiem, diemžēl nav sanācis nevienu noturēt. Arī bija slavenajā sektā, fb profilā vel vairāki video no “baznīcsektas” , šis licis aizdomāties, kāpēc tur tiek ievilktas tik daudz izskatīgas sievietes? Tas dod iedvesmu citiem tur pievienoties? Laikam ieguva , ko vēlējās un nu sektai atmetusi muguru, reizēm ieliek kādu cringe video. Simpātiska, bet kārtējā gold digger kurai kaut kas nav īsti sanācis. Ir redzēta taisot story dzīvajā, kādreiz vienā mājā dzīvojām , itkā jauka, bet tajā pat laikā tāda augstprātīga, nav tāda , kā savā insta izliekas.
Vēl liivaberzina, bija arī pa bez tabu, kad Madars, Līvas bērna tēvs meitu atsavināja, jo Līvai patīk koku šnaukt. Ir zināms , ka kopā ar maijaroziite ir šnaukušas. Arī Līvas jaunajam vīram Naurim šis ir baigais hobijs. Nauris vispār traks vīrietis, arī ar augstāk minēto Zani ir draiskojies. Līva jau labu laiku šo piesējusi, kaut pati nav svēta, nebūt ne. Par Līvu zinu, ka deguna operāciju dēl šnaukšanas taisija.
Par liivu laikamAmandaria @ 14.01.2021 17:38
Pazinu Līvu personīgi. Žēl ka tagad gan privātais profils. Nesekoju un nevēlos.
Es nezinu nevienu normālu latviešu ietekmeli. Latvijā visas ir neizdevušās vai klauni. Vienīgai kurai sekoju ir Terēze K. Arī nav nekāds paraugs, bet citas nezinu. Terēzei vismaz ir kvalitatīvā saturs. Kā nekā prieks onlyfans un ārzemju auditorijas vajag labu saturu