Standby @ 09.01.2025 10:16Goba vienkārši ir skaista un ar to mūsdienās arī pietiek. Nu ko dod Nīmane? Ko Kramiņa? Neko. Vnk skaistas un uz tādām patīkami skatīties.
Kirbis32 @ 09.01.2025 10:50Kāda zin vai ta ir,ka Modris to roju esot attiecībās sitis un pazemojis? Rojam tās attiecības esot bijušas kā vienā trakā geju šausmu filmā.
Saulespukes @ 09.01.2025 09:15Patiesībā reāli nesaprotu, ko iegūst tie, kas seko Gobai, viņa ar vīru acīm redzami nav tas gudrākais pārītis. Influencēšanu arī sāka, redzot, ka draudzenei Rebekai tā lieta labi aizgājusi un arī ar konkursiem un kaut kādiem stulbiem izaicinājumiem aizsāka savu influencēšanu.
Pārdod kaut kādus alibaba produktus par dārgu naudu, kaut parastākā rīcineļļa pa 4 eiro no aptiekas dos to pašu rezultātu :D
Ko var vispār iegūt no viņas satura? Tagad, protams, viss par un ap bērnkopību, tūlīt būs ratu un autokrēslu reklāmas, pudelītes, pumpji un viss pārējais, ko citas māmiņinfluenceres reklamē. Saprastu, ja viņai būtu interesanta personība, bet nekā.
Lanalv @ 09.01.2025 11:00
No kurienes šāda info?
Man vienīgajai viņas vīrietis velk uz geja pusi ar tām ūsām?😀Mākoņu Dejotāja @ 09.01.2025 12:02
Goba varētu droši filmēties filmā- stulbs un vēl stulbāks.
Drīz būs bērns, tad sāksies cirks. Varēs viņas stulbumu redzēt vēl vairāk.
Problēma ir galvā, protams! Tievēšana nav priekš ņuņņām. Tur jābūt gribasspēkam un disciplīnai.Helita @ 09.01.2025 13:23Tā Beitika točna nav normāla. Nu cik reizes var tievēt, es vēl saprastu, ja tievētu pati savā nodabā - kā māk, tā dara. Bet viņai pēdējos pāris gados ir tik daudz treneru un konsultantu bijis, un katra reize ir ne ar ko beigusies, nomet pāris kilogramus un ir atpakaļ vecajās sliedēs. Pēdējā gadā vispār pieņēmusi vairāk nekā bija pagājušā gada sākumā. Nu kur ir viņas problēma?
Tagad atkal sākšot tievēt pie Ievas Masaļskas.
Helita @ 09.01.2025 13:23Tā Beitika točna nav normāla. Nu cik reizes var tievēt, es vēl saprastu, ja tievētu pati savā nodabā - kā māk, tā dara. Bet viņai pēdējos pāris gados ir tik daudz treneru un konsultantu bijis, un katra reize ir ne ar ko beigusies, nomet pāris kilogramus un ir atpakaļ vecajās sliedēs. Pēdējā gadā vispār pieņēmusi vairāk nekā bija pagājušā gada sākumā. Nu kur ir viņas problēma?
be.beta @ 09.01.2025 13:50
viņa vienkārši grib izmēģināt visus trenerus :D :D
brunettte @ 09.01.2025 13:16Man vienīgajai viņas vīrietis velk uz geja pusi ar tām ūsām??
Tepat @ 09.01.2025 13:09Kapec resna_ barbija laimiga audzinot bernu un neko neņaud, bet Beitika@co viss sūdā
Priekš kam sekot tādām tizlenem ari jautājums
brunettte @ 09.01.2025 13:16Man vienīgajai viņas vīrietis velk uz geja pusi ar tām ūsām??
Helita @ 09.01.2025 13:23Tā Beitika točna nav normāla. Nu cik reizes var tievēt, es vēl saprastu, ja tievētu pati savā nodabā - kā māk, tā dara. Bet viņai pēdējos pāris gados ir tik daudz treneru un konsultantu bijis, un katra reize ir ne ar ko beigusies, nomet pāris kilogramus un ir atpakaļ vecajās sliedēs. Pēdējā gadā vispār pieņēmusi vairāk nekā bija pagājušā gada sākumā. Nu kur ir viņas problēma?
Mi mi @ 08.01.2025 22:22a ko iepriekšējais neizturēja, kas tur bija par šaizīti? ?
Nu var jau trenēties līdz vemšanai, bet ja pēc tam visu laiku rij, tad nekas nemainīsies.*Dārta @ 09.01.2025 14:51
Sliktākā reklāma treneriem ever
Standby @ 09.01.2025 10:16Goba vienkārši ir skaista un ar to mūsdienās arī pietiek. Nu ko dod Nīmane? Ko Kramiņa? Neko. Vnk skaistas un uz tādām patīkami skatīties.