Valdet @ 05.01.2025 17:12Par to Kristīnes Juriju, vai man vienīgajai liekas, ka viņš ir gejs? Viņam manieres, kustības tādas. Tāpēc droši Kristīne liek storijus utt, jo tur mīlestība nav iespējama. Tāda man tā versija ?
Pieļauju, ka Kristīne arī jebkuru Jurija randiņdāmu apēdīs bez sāls.😀 Skatoties, kā viņa streso, kad Jurijs ieliek kādu video ar direktori.sivenssivenamdraugs @ 05.01.2025 17:31
Cik zināms, viņam ir meita un bija attiecības, uzsākot darbu muižā, kuras pajuka. Ja nu vienīgi kļuvis par geju procesā, kas ir maz ticams. Viņš vienkārši ir uzresnējis un mākslīgi tiek stimulēts uzvesties tā, kā uzvedas. Tas no malas tā izskatās.
Nav arī nekāds skaistulis un kura sieviete gribētu saiet ar vīrieti, kurš šefenes storijos dejo ar šefeni, gorās un uzvedas kā iemīlējies suņuks? Diezgan nereāli atrast sev tādu, kurai ir pašcieņa. Sviests kaut kāds tur fonā, lai arī haipo.
Tur pat nevajag ne reklāmu, ne sadarbību, par šo jau labu laiku pati personīgi esmu pārliecinājusies. Bezlaktozes produktiem vispār visur ir nenormāls uzcenojums, depo ir vienīgais, kur ir adekvāta cena biezpienam, pienam.law7 @ 05.01.2025 16:39https://www.la.lv/pirceja-identiskus-produktus-iegadajusies-maxima-un-depo-veikalos-daziem-produktiem-cena-atskiras-pat-par-4-eiro-vislielako-atskiribu-ieveroju-piena-produktiem
Depo reklāmai piesaistījis šo Helēnu?
brunettte @ 05.01.2025 18:14Tur pat nevajag ne reklāmu, ne sadarbību, par šo jau labu laiku pati personīgi esmu pārliecinājusies. Bezlaktozes produktiem vispār visur ir nenormāls uzcenojums, depo ir vienīgais, kur ir adekvāta cena biezpienam, pienam.
law7 @ 05.01.2025 18:26
Depo man arī ir simpātisks. Arī tādēļ, ka tas ir ļoti veiksmīgs latviešu bizness.
Taču tas Helēnas rullītis dikti velk uz sadarbību.
desmit pakas lumpeņi šim sameta. Domāju, ka Mākoņtēvam dziļi pie pakaļas, ko tas čivauva tur savā profilā žvangstPilgrim @ 05.01.2025 23:17Ko tad Gobzis tā pieklusa? Būs dabūjis iekšās no Mākoņtēva? Vai saņēmis labu ziedojumu?
Bet kāda ir piesekojusi tai subscribe grupai? Jo viņa tikai testu ir ielikusi, kur nav redzamas svītras, varbūt haips.sauliiite.paula @ 06.01.2025 10:11Gluzunova stāvoklī. Viņi tā jau diedelē naudu prekš medicīnas, Artjoms nestrādā, un vēl taisa bērnus.
brunettte @ 06.01.2025 10:17Bet kāda ir piesekojusi tai subscribe grupai? Jo viņa tikai testu ir ielikusi, kur nav redzamas svītras, varbūt haips.
joprojām 🐡 mūžīgi raudošāInelle @ 04.01.2025 11:59Beitika raud, bai viņa visu laiku RAUD?
blaa blaa 😃Zanemuahh @ 05.01.2025 12:06
Esmu viņas maksas kanālā un tur nav neviena drāma, viņa dalās ļoti personīgās lietās par ģimeni un to, kas notika pirms jaunā gada. Kā arī par savu produkciju. Bet aiz cieņas, nestāstīšu, kas tur ir, jo pēc tā ko pastāstīja, cienu šo cilvēku vēl vairāk. Neticami, kam iet cauri...
brunettte @ 06.01.2025 10:17Bet kāda ir piesekojusi tai subscribe grupai? Jo viņa tikai testu ir ielikusi, kur nav redzamas svītras, varbūt haips.
Šausmīgi, kādā emocionālajā terorā augs zīdainis…garsigs_persiks @ 06.01.2025 10:35
Tā laikam ir pēdējā subscribe grupa, par ko būtu vērts maksāt naudu, bet, ja ziņas par grūtniecību ir taisnība, tad man trūkst vārdu. Varēs tas pasistais pārītis atkal naudu un sadarbības diedelēt uz nebēdu. Nebrīnīšos arī, ja Artjomu pēc kāda laika vēlreiz iesēdinās un Elīna kārtējo reizi raudās gaužas asaras vai meklēs mierinājumu pie nākamā Endziņa...
sauliiite.paula @ 06.01.2025 10:11Gluzunova stāvoklī. Viņi tā jau diedelē naudu prekš medicīnas, Artjoms nestrādā, un vēl taisa bērnus.
Taisnību jau pateica. Daudzām “influencerēm” palīdz omes, aukles, vīri, bet tāpat tik nevarīgas… Nav runa par to, ka nedrīkst nogurt, bet dažām cacām viss par grūtu.angelis @ 06.01.2025 14:37Fuj Gobzema par mammu kaunināšanu kurām ir zīdaiņi. Gudri dirst, kad bērni ir samērā lieli un daudz maz var visu patstāvīgi un tad šausmināties, ko tad tas jaunās mammas var čīkstēt… vīrietim nesaprast līdz galam kā tas ir būt zīdaiņa mammai. Fuj Gobzi.
sauliiite.paula @ 06.01.2025 10:11Gluzunova stāvoklī. Viņi tā jau diedelē naudu prekš medicīnas, Artjoms nestrādā, un vēl taisa bērnus.