sivenssivenamdraugs @ 03.01.2025 22:10Runājot par to, kāpēc te daudzas apgrozās un ticiet man, te ir gandrīz visi mediju cilvēki, žurnālisti utt., kuri nav reģistrējušies, bet lasa. Tas ir sieviešu gossips. Nekas vairāk. Sievietēm dabā ir uzsist klaču. Tam nav vajadzīgs īpaši daudz laika. Uz 5 min ieskriet pa dienu ik pa laiku forumā, paklačoties, nav nekas. Te nav ne bezdarbnieces, ne mājsaimnieces, ne ar savu dzīvi neapmierinātas sievietes.
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 22:24Kārtējā taisnības cīnītāja, foruma lietotāju nod**** ir ieradusies! Karogs rokās un uz priekšu! ? Ja es "nejauši" nokļūstu forumā, kurā kā apgalvoju, meklēju sev interesējošo tēmu, es nekad nesāku noniecināt citas tēmas tikai tāpēc, ka nav man pa prātam vai jūtos parāka. Man likās, ka mūsu sabiedrība no šī jau ir izaugusi, bet acīmredzot nē. Var izteikt konstruktīvu kritiku par kaut ko konkrētu, bet šāda foruma lietotāju vispārināšana un nod****, diez ko labi neliecina par pašu personu, kura šobrīd atrodas forumā un to lieto.
Rora @ 03.01.2025 22:29
Izteicu konstruktīvu kritiku "par kaut ko citu" ?, tik te dažām nelaime - neprasme lasīt. Atkārtoties negrasos. Karogs rokās - nav par mani. Pateicu savu viedokli, man tiešām pilnīgi vienalga, ko par to domā "anonīmās "nodirsējas"" (kaut kur te tāds skaists vārds pavīdēja).
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 22:34
Sawļuk, ja tev būtu tik ļoti vienalga, tu sēdētu savā tēmā un nenoniecinātu citas foruma lietotājas. Tas ir nerakstīts klaču forumu likums. ?
Rora @ 03.01.2025 22:06
Es neraudu, es secinu! Lai es "raudātu", vajag daudz, ļoti daudz vairāk ?. Ja godīgi, šādi komentāri riktīgi uzjautrina - tādi nenobrieduši, kā skolā: "Kas tu tāda esi, lai man norādītu? Kā tu tā drīksti?" ? Un tad beigās vēl apvainojas un mīnusus saliek. Go!
yay @ 04.01.2025 00:26
Ak, paldies par psiholoģisko analīzi.
Protams, neraudi (kāds sakars?) – tu tikai gari un plaši skaidro, cik ļoti tevi viss uzjautrina un cik augstāk stāvi par citiem. Ļoti eleganta pieeja.
Ne pirmā, ne pēdējā te p*sēja karognesēja.
caralixa @ 04.01.2025 01:58Marija Jansone (ex Zeltiņa) 2024. gada augustā paziņoja oficiāli par šķiršanos no vīra, taču oktobra beigās un arī šobrīd devusies ar vīru un bērniem ceļojumā. Es vienīgā nesaprotu kur loģika šķirties un turpināt ģimenes dzīvi? :-D
Galu galā to, ka viņiem, iespējams, ir attiecību problēmas, jau dāmas šeit pamanīja 2024. gada sākumā, pirms viņa visiem bija to vēl paziņojusi, bet laulības gredzenu pirkstā vairs nenēsāja.
Saprotu, ka bērni vieno utt., bet tomēr. :-) Tad jau nav nemaz tik viegli būt vienai. Bet kāpēc tad jāšķiras vispār, ja tāpat turpina būt un dzīvot kopā?
Rora @ 03.01.2025 22:29
Izteicu konstruktīvu kritiku "par kaut ko citu" ?, tik te dažām nelaime - neprasme lasīt. Atkārtoties negrasos. Karogs rokās - nav par mani. Pateicu savu viedokli, man tiešām pilnīgi vienalga, ko par to domā "anonīmās "nodirsējas"" (kaut kur te tāds skaists vārds pavīdēja).
caralixa @ 04.01.2025 01:58Marija Jansone (ex Zeltiņa) 2024. gada augustā paziņoja oficiāli par šķiršanos no vīra, taču oktobra beigās un arī šobrīd devusies ar vīru un bērniem ceļojumā. Es vienīgā nesaprotu kur loģika šķirties un turpināt ģimenes dzīvi? :-D
Galu galā to, ka viņiem, iespējams, ir attiecību problēmas, jau dāmas šeit pamanīja 2024. gada sākumā, pirms viņa visiem bija to vēl paziņojusi, bet laulības gredzenu pirkstā vairs nenēsāja.
Saprotu, ka bērni vieno utt., bet tomēr. :-) Tad jau nav nemaz tik viegli būt vienai. Bet kāpēc tad jāšķiras vispār, ja tāpat turpina būt un dzīvot kopā?
Fargerike @ 04.01.2025 04:19
Jā, sapratām, nomierinies! Tieši tā arī ir- visas te rozā, skaudīgās lezbes, neveiksminieces bez savas dzīves, un tagad zinàm, ka profesija- dežurantes.
Vienkārši beidz piedirst tēmu un liecies mierā. Reāli apniki- salūzusī plate!
SarmaD @ 01.01.2025 14:02Tas Krūmiņš bišk tāds amplis. Kapēc jātaisa kaut kādu ažiotāžu par šķiršanos, interviju, podkāstu, speciāli jāveido YT kanālu? Šķiries, ar cieņu paņem mācības un dodies tālāk. Vispār neapskaužu sievietes šajā laikmetā. Izšķiries un tad vel taisīs daudzsēriju filmu par to, kāda patiesībā tu šausmīga biji. Cilvēki vairs nemāk dzīvot, nesaprot kas ir privātā dzīve un kas nav.
Pēc kā tieši Tu spried, ka viņa tur ir ar vīru? Un ja arī būtu, puse Latvijas sievietes pa 15 reizēm šķirās un saiet kopā, tas nav nekas jauns.😀caralixa @ 04.01.2025 01:58Marija Jansone (ex Zeltiņa) 2024. gada augustā paziņoja oficiāli par šķiršanos no vīra, taču oktobra beigās un arī šobrīd devusies ar vīru un bērniem ceļojumā. Es vienīgā nesaprotu kur loģika šķirties un turpināt ģimenes dzīvi? :-D
Tieši tā, es ar diviem vīriem pēc šķiršanās vēl drusku padzīvoju kopā.brunettte @ 04.01.2025 10:34Pēc kā tieši Tu spried, ka viņa tur ir ar vīru? Un ja arī būtu, puse Latvijas sievietes pa 15 reizēm šķirās un saiet kopā, tas nav nekas jauns.?