krmmm @ 28.12.2024 16:46
Viņ vispār gadu gaitā atstājusi ļoti bērnišķīgu iespaidu. It kā pieaugusi sieviete, bet tā uzvedība
Hubabuba @ 28.12.2024 15:07
Tie Pīlēni tiešam ir šķīrušies vai vienkārši viens otru neliek vairs storijos? Santa izskatās ļoti iejutusies pašreizējā dzīvesvietā, regulāri apmeklē visàdus mākslinieku pasākumus utt. Ja tiešām Pīlēni ir izšķīrušies, tad Santas dzīvesstilu gan jau ka joprojām nodrošina Mārtiņš.
Par Meirāniem tā jocīgi, Signe jau ik pa laikam lūdz lai viņai kautko ziedo par to ka publicē savas receptes IG, domāju ka viņa īsti nevar līdz galam atļauties dzīvi Francijā. Tā nav lēta valsts un ja vel 2 bērni ir, tad pavisam nav viegli.
Ja labojam gramatiku, tad komats pēc “nu” un starp “jo ja” arī vajadzīgs.👌Kursadarbs @ 28.12.2024 16:40Nu kamēr atnāk no brīnumzemes. Vispār intersanti pavērot, kā dažas no šīm biznesmenēm streso, kad Ķinas sūtījumi kavējās, jo ja ražotu Latvijā, nebūtu stresiņa, bet arī biznesiņš būtu grūtāks. Izķer baigi ātri :
https://ibb.co/F8ZHxr5
Vispār threads tur daudz naivo pielūdzēju un promoteru, kas nemāk google lietot?
vēl nav 2.30 naktī:) Lūdzu KOMATS pacietību KOMATS skolotāj IZSAUKUMA ZĪME. Arī, lūdzu, izlabo visus savus 1,5k ierakstus, tur katrā pa kļudai. Paldies! Es šeit nenāku meklēt kašķi, demonstrēt savu gramatikas prasmi, vai aprunāt influenceru milas dzīvi, tas nav mans līmenis, meklēju resursus. Ja atbalsti, vai esi, kāda no minētajām Alibaba influencerēm biznesmenēm, lūdzu, izkliedz sāpi spilvenā. Paldies!brunettte @ 28.12.2024 19:05Ja labojam gramatiku, tad komats pēc “nu” un starp “jo ja” arī vajadzīgs.?
Stalkere Jr. @ 28.12.2024 18:24Ar ko Ceriņš šobrīd kopā? Ielicis bildi, kur mīļi uz ielas apķēris kādu dāmu.
Forums vēl nav šo apzelējis?
Lellīte18 @ 28.12.2024 19:32
Viņam jau bija jauna draudzene gandrīz uzreiz pēc paziņošanas par sķiršanos. Jau bija redzams ar citu žubīti.
Stalkere Jr. @ 28.12.2024 19:49
To es saprotu, ka jauna dāma! Bet kas viņa ir, neviena vēl nav izošņājusi?
orhideja @ 28.12.2024 17:15Kà tas Gobzems visu zin ? ??
krmmm @ 28.12.2024 16:46
Viņ vispār gadu gaitā atstājusi ļoti bērnišķīgu iespaidu. It kā pieaugusi sieviete, bet tā uzvedība
Ainulai @ 28.12.2024 08:48Tas ir tik smieklīgi, kad Salceviča liek storijos to R. Tipa nopērk pati sev smaržas un rozes, “paldies R”. Kam viņa ko cenšas pierādīt? “Skatieties, skatieties, man arī ir vecis, viņu sauc R”. Ja tur kaut kas tiešām būtu, jau sen būtu atrādījusi to savu R. Mazliet atgādina misteru Bīnu, kurš pats sev kartiņas uz Ziemassvētkiem sūtīja.
be.beta @ 28.12.2024 14:56
būsim reāli, viņš jau tās klačas nerīko mums par prieku, vai lai glātbtu pasauli, kādu atmaskojot :D
viņam ir pilnīgi vienalga, vai tāds, piemēram, Ceriņš izčakarēs dzīvi vēl ntajām sievietēm. viņš noteikti bija rēķinājies, ka viņam kontā ieripos smuka summiņa (par cik bija tik daudz pierādījumu, ko izlikt), bet Ceriņš ganjau domāja, ka blefo un nesamaksāja, tad notika viss tas, ko mēs redzējām. domāju, ja Ceriņš apzinātos kā tas viss izvērtīsies, noteikti būtu samaksājis un turpinājis savu mierpilno paraugpilsoņa paralēlo dzīvi :D
tā viņš pelna naudu, domāju, ka ne mazums samaksā, lai viņš klusētu ;) un lai viņš aizvēros, tie noteikti nav ne 100 eiro, ne 1000 eiro :D
😂 Tu pati sāki. Izlasīji visus manus ierakstus? Visu cieņu.👌 Vispirms atklāj savu slepeno “kursa darba” patieso iemeslu un tad parunāsim par gramatiku. Cik skatos, baigi neraujies ar universitātes atklāšanu. Nez, kur problēma?😇Kursadarbs @ 28.12.2024 19:15vēl nav 2.30 naktī:) Lūdzu KOMATS pacietību KOMATS skolotāj IZSAUKUMA ZĪME. Arī, lūdzu, izlabo visus savus 1,5k ierakstus, tur katrā pa kļudai. Paldies! Es šeit nenāku meklēt kašķi, demonstrēt savu gramatikas prasmi, vai aprunāt influenceru milas dzīvi, tas nav mans līmenis, meklēju resursus. Ja atbalsti, vai esi, kāda no minētajām Alibaba influencerēm biznesmenēm, lūdzu, izkliedz sāpi spilvenā. Paldies!
Kursadarbs @ 28.12.2024 19:15vēl nav 2.30 naktī:) Lūdzu KOMATS pacietību KOMATS skolotāj IZSAUKUMA ZĪME. Arī, lūdzu, izlabo visus savus 1,5k ierakstus, tur katrā pa kļudai. Paldies! Es šeit nenāku meklēt kašķi, demonstrēt savu gramatikas prasmi, vai aprunāt influenceru milas dzīvi, tas nav mans līmenis, meklēju resursus. Ja atbalsti, vai esi, kāda no minētajām Alibaba influencerēm biznesmenēm, lūdzu, izkliedz sāpi spilvenā. Paldies!
brunettte @ 28.12.2024 22:40? Tu pati sāki. Izlasīji visus manus ierakstus? Visu cieņu.? Vispirms atklāj savu slepeno “kursa darba” patieso iemeslu un tad parunāsim par gramatiku. Cik skatos, baigi neraujies ar universitātes atklāšanu. Nez, kur problēma??
ej gulēt, auzu tautumeita. Ir kaut kādi līmeņi, kuros negribas nolaisties. Bet tu tur esi un būsi, dear nobody😘Elizabeteeee @ 29.12.2024 02:04
++
Var saprast, ka meitene ar savu “kursa” darbu nedaudz iebraukusi auzās ? vienkārši smieklīgi
Klau, ej samīļo savu bērnu, kuru tavs jaunais vīrietis neuztur un ej uz savu 8-5 darbu un turi muti ciet, par lietām, kas nav tavs bizness, lūdzu. PALDIES!brunettte @ 28.12.2024 22:40? Tu pati sāki. Izlasīji visus manus ierakstus? Visu cieņu.? Vispirms atklāj savu slepeno “kursa darba” patieso iemeslu un tad parunāsim par gramatiku. Cik skatos, baigi neraujies ar universitātes atklāšanu. Nez, kur problēma??
Life goals: Reitings: 503Lienuška @ 28.12.2024 23:43
Starpcitu, tas cipars nav ierakstu skaits.