IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 211
Reģ: 22.06.2023
Es domāju, ka daudzi zina par preces iegādi Ķīnas tirgū, un ne tikai par Ams, Wild, utt. Šeit bieži vien lomu var nospēlēt arī tas, ka vajadzīgs produkts ir steidzami, vai arī zināšanu trūkums/nevēlēšanās pasūtīt pašiem. Tādēļ izvēlas vienkāršāko un ātrāko veidu iegādāties kāroto produktu, pat apzinoties, ka tas ir ar lielu uzcenojumu.
26.12.2024 21:47 |

Reitings 3385
Reģ: 23.01.2022
Ir tāds uzņemums Swimbe, kas šuj Valmierā peldkostīmus. Viņas ir ļoti atklātas par to, kā tas viss notiek un tur toč nav 1 maza šujmašīna + viņām ir iekārta, kas veic apdruku.
Respektīvi, nebrīnos par Wild.
Un man škrobe par Wings. Es arī noticēju tam made in Latvia. Man gan bikses nepatīk, jo plāns audums, kurš visu laiku šļuk nost, bet izmērs man riktīgais, es vēl ar viņu konsultējos, pirms pasūtīju.
26.12.2024 21:48 |

Reitings 3875
Reģ: 30.01.2022
sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 19:49

A no kurienes tad sūtīt akmeņus? Pirkt citur, kuri arī no aļika iepirkuši. Tur starp citu ir īstie akmeņi pieejami, nevis plastmasi. Rokassprādzes viņa pati taisīja un meitenes. To zinu točna, jo manā klātbūtnē pat sataisīja. Tas nav nekas slikts, ja izejmateriālus iepērk Ķīnā vairumā. Normāla prakse. Sūdīgāk ir, ja gatavu produktu iepērk un Latvijā tirgo kā savu handmade utt. Tad ir nesmuki.

😂 Zeltiņa savas bumbuļu aproces 10000% netaisīja pati, bet gan tantiņa hruščovkā vērpa tās kopā un Agnese tikai pakaļ aizbrauca. Dažas gan jau skata pēc pircēju klātbūtnē uztaisīja, PR taču vajadzīgs
26.12.2024 21:50 |

Reitings 1303
Reģ: 20.06.2023
Kursadarbs @ 26.12.2024 21:17
Vai viņa kādreiz ir gājusi live, kur sašuj šādas sarežģitības pelkostīmu https://wildspirit.lv/products/moulin-rouge-swimsuit , kas nez kādēļ ir 100 % vienāds ar Alibaba piedāvātajiem, no A-Z un, piemēram, šādu apakšveļas komplektu? https://wildspirit.lv/products/soho-white-lingerie-set Ar to vienu šujmašinu un šuvēju, iespējams pamaina detaļas - lentites utt, bet īsta, profesionāla aprīkojuma peldkostīmu ražošanai tur neredz. Pakonsultējos ar šūšanas tehnologu no Liepājas - apšauba, īpaši pelkostīmu apstrādi.

Apakšveļu šuj. Storijos var redzēt arī dažādus puspabeigtus darbus, kā arī diezvai tikai instagram tēlošanai nopirka vismaz 4 šujmašīnas/overlokus, lai kādu apmānītu. 😅
Par peldkostīmiem gan šķiet dīvaini, kāpēc tad tos nevar uzšūt.
26.12.2024 21:55 |

Reitings 102
Reģ: 26.08.2024
fifinators @ 26.12.2024 21:55

Apakšveļu šuj. Storijos var redzēt arī dažādus puspabeigtus darbus, kā arī diezvai tikai instagram tēlošanai nopirka vismaz 4 šujmašīnas/overlokus, lai kādu apmānītu. ?

Man ir bijusi gan veļa, gan peldkostīms. Veļa izskatās ļoti kvalitatīvi nošūta, aļikā tā nešuj. Vai tās cenas vērta, tas cits jautājums. Un es pirku pirms kāda gada, varbūt tagad arī to paši vairs nešuj, bet manis pirktais noteikti izskatās pēc roku darba. Peldkostīms, savukārt... jā, nu, kā aļikā. Šur tur kāds diegs izlīdis, krūšturis nesēž perfekti (veļas krūšturis sēž izcili), polsteri kaut kādi nekādi. Žēl nav, jo vajadzēja steidzami, bet nu kvalitāte pilnīgi cita.
26.12.2024 22:02 |

Reitings 44
Reģ: 25.12.2024
fifinators @ 26.12.2024 21:55

Apakšveļu šuj. Storijos var redzēt arī dažādus puspabeigtus darbus, kā arī diezvai tikai instagram tēlošanai nopirka vismaz 4 šujmašīnas/overlokus, lai kādu apmānītu. ?
Peldkostīmiem ir cita tehnoloģija. Tur vajag industriālās mašīnas un ir sava specifika - tā teica šūšanas tehnoloģe. Četras šujmašīnas nav nekas traks. Man māsicai ir 4 gb mājās, bet viņa neizliekas par "fabriku" . Japapēta dziļāk tā apakšveļa, ir redzētas latviešu influenceres, kas sēž pie šujmašīnām un tēlo, ka kaut ko sajēdz, tas nav nekas jauns. Bet pelkostīmi - nu pārāk aizdomīgi vienādi ar Alibaba un rotas - bez komentāriem.
26.12.2024 22:03 |

Reitings 44
Mežezera delīrijs @ 26.12.2024 22:02

Man ir bijusi gan veļa, gan peldkostīms. Veļa izskatās ļoti kvalitatīvi nošūta, aļikā tā nešuj. Vai tās cenas vērta, tas cits jautājums. Un es pirku pirms kāda gada, varbūt tagad arī to paši vairs nešuj, bet manis pirktais noteikti izskatās pēc roku darba. Peldkostīms, savukārt... jā, nu, kā aļikā. Šur tur kāds diegs izlīdis, krūšturis nesēž perfekti (veļas krūšturis sēž izcili), polsteri kaut kādi nekādi. Žēl nav, jo vajadzēja steidzami, bet nu kvalitāte pilnīgi cita.
Alibaba piedāvā arī ļoti kvalitatīvu preci, ne velti tas ir viens no populārākajiem wholesale tirgus plačiem un ir rupnīcas,kas ražo tikai luksus segmentam - piemērs fabrikai, kas ražo luksus kategorijas ādas somas https://yannel.en.alibaba.com/productlist.html?spm=a2700.shop_cp.88.13.421a2e11cJ86EB
Ja ir iespējams, priecāšos par kādu bildi studijā, lai salīdzinātu kvalitāti. Iepriekš paldies!
26.12.2024 22:10 |

Reitings 44
Pelnrukšķīte @ 26.12.2024 21:48
Ir tāds uzņemums Swimbe, kas šuj Valmierā peldkostīmus. Viņas ir ļoti atklātas par to, kā tas viss notiek un tur toč nav 1 maza šujmašīna + viņām ir iekārta, kas veic apdruku.
Respektīvi, nebrīnos par Wild.
Un man škrobe par Wings. Es arī noticēju tam made in Latvia. Man gan bikses nepatīk, jo plāns audums, kurš visu laiku šļuk nost, bet izmērs man riktīgais, es vēl ar viņu konsultējos, pirms pasūtīju.
Paldies par Swimbe, nezināju, super caurspīdīgums un var redzēt, ka meitenes ļoti cenšas un ir atiecīgās zināšanas un tehnika un pieredze.
Izpētes darbu taisam tieši dēļ šī - uzticības faktora fenomena, jo šis Alibaba influneceru biznesa modelis grauj vietējo, mazo un vidējo uzņēmēju konkurētspēju, jo klienti izvēlās poplārāko pārdevēju par zemāko cenu. Viss sākās ar Elīnas D. fenomenu, kurš izrādās dzīvotspējīgs gadiem, kaut klienti apzinās, ka ši prece ir no lētā gala. Acimredzot šī nekaunība pārdot lētu, nereti nekvalitatīvu preci no ĶInas vai Turcijas, ar lielu uzcenojumu, iedvesmoja pārējās influneceres un slūžas ir vaļā. Pedējos gados ir sarukusi ražošana un mazā uzņēmējdarbība tieši sfērās, kur šis influenceru bizness sabojā tirgu. Mēs to pētam un paldies par ieteikumiem!
26.12.2024 22:27 |

Reitings 1599
Reģ: 03.03.2020
Kursadarbs @ 26.12.2024 22:10
Alibaba piedāvā arī ļoti kvalitatīvu preci, ne velti tas ir viens no populārākajiem wholesale tirgus plačiem un ir rupnīcas,kas ražo tikai luksus segmentam - piemērs fabrikai, kas ražo luksus kategorijas ādas somas https://yannel.en.alibaba.com/productlist.html?spm=a2700.shop_cp.88.13.421a2e11cJ86EB
Ja ir iespējams, priecāšos par kādu bildi studijā, lai salīdzinātu kvalitāti. Iepriekš paldies!

Parādi tos alibaba peldkostīmus, nevis kaut kādas random somas!
26.12.2024 22:31 |

10 gadi
Reitings 1650
Reģ: 29.01.2009
Deimija @ 26.12.2024 16:55

Paldies dāmas, ka atvērāt man acis par Wings activewear. Patiesi ticēju, ka šūts Latvijā. Jo man vairāki sporta un mājas tērpi tur pirkti. Jāsaka, ka kvalitāte ļoti laba, bet tomēr tā ir maldināšana, jo Beatrise stāsta, ka tiek šūts te. Un uz pasūtījumu. Likās dikti feins zīmols un cik super, ka kvalitatīvu preci ražo Latvijā.
Ehhh, vilšanās, ja tiešām viss no Ķīnas.

Man arī šī bija liela vilšanās, jo iepirkos par lielu summu, ļoti nopriecājos par šo biznesa stāstu, gribēju atbalstīt, bet neilgi pēc tam papētot savus legingus no aliexpress, sakrita daudz kas. Un pec tam jau uzgāju aliexpress tādus topiņus un rievotos legingus uc. Pārmaksāju 3x diemžēl. No viena topa logo nogāja pēc pirmās mazgāšanas, iekšā birka piešūta ar roku….
27.12.2024 00:11 |

10 gadi
Reitings 4089
Reģ: 22.11.2013
Par Wildspirit rotām nezinu neko,bet veļu gan šuj tepat LV. Aizejot pie viņiem ciemos var redzēt audumus un furnitūras. Dana ir arī ļoti pretimnākoša un ja kaut kas neder, piedāvā uztaisīt individuāli un priekš klientes sašūt kā vajag. Man reiz bija gadījums,kad ļoti patika krūšturis, bet nepatika biksītes. Dana piedāvāja uzšūt man vēlamo biksīšu modeli no tās pašas mežģīnes. Ja tur būtu aļiks, tad tāds serviss nebūtu iespējams. Plus kvalitāte ir lieliska :)
27.12.2024 00:51 |

Reitings 44
Mežezera delīrijs @ 26.12.2024 19:28

Dana ir teikusi (ne publiski gan), ka peldkostīmus viņi nešuj paši. Veļa gan man šķiet ir vietējā.
Pelkostīmi un juvelierizstrādājumi ir Alibaba, dažiem aksesuāriem uzcenojums 10-15 x, kas ir jau liela nekaunība.
27.12.2024 09:28 |

Reitings 44
Amnile @ 27.12.2024 00:51
Par Wildspirit rotām nezinu neko,bet veļu gan šuj tepat LV. Aizejot pie viņiem ciemos var redzēt audumus un furnitūras. Dana ir arī ļoti pretimnākoša un ja kaut kas neder, piedāvā uztaisīt individuāli un priekš klientes sašūt kā vajag. Man reiz bija gadījums,kad ļoti patika krūšturis, bet nepatika biksītes. Dana piedāvāja uzšūt man vēlamo biksīšu modeli no tās pašas mežģīnes. Ja tur būtu aļiks, tad tāds serviss nebūtu iespējams. Plus kvalitāte ir lieliska :)
Trešdaļa no pārdotā, iespējams, ir tikai pašu šūta. Pārējais ir Alibaba, ar ļoti lielu uzcenojumu, pagaidām viens no lielākajiem, līdz pat 15 x, pētīsim tālāk. https://ibb.co/album/Ps5WZ8 Klients nopērk apakšveļu, pieķer klāt Alibaba gredzenu pa 3,7 eiro, kas pārdots tiek pa 37 eiro, austiņas pa 1 euro no Alibaba, kas pārdotas par 15 eiro, plus pelkostīmu pa 120 eiro, kam pielikts klāt Made in Latvia, bet visticamāk iepirkts pa 4 eiro no Ķīnas. Un tagad rēķinam un ko varam izsecināt par godprātīgu uzņēmējdarbību?
27.12.2024 09:32 |

Reitings 44
koncha @ 27.12.2024 00:11

Man arī šī bija liela vilšanās, jo iepirkos par lielu summu, ļoti nopriecājos par šo biznesa stāstu, gribēju atbalstīt, bet neilgi pēc tam papētot savus legingus no aliexpress, sakrita daudz kas. Un pec tam jau uzgāju aliexpress tādus topiņus un rievotos legingus uc. Pārmaksāju 3x diemžēl. No viena topa logo nogāja pēc pirmās mazgāšanas, iekšā birka piešūta ar roku….
Jā, nekaunīga ir šī izlikšanās par Made in Latvia, kamēr patiesibā, Latvijā lielāko daļu produkcijas nevar nemaz vairs saražot, īpaši pār tādām izmaksām, jo tādu fabriku vairs nav - šeit runa par džemperiem ar rāvējslēdzējiem https://ibb.co/album/YcxLwG . Soctīklos ļoti tiek uzsvērts, kā radītas piegrieztnes, kā ražojam, bet faktiski viss ir Alibaba ar piešūtām birkām un uzspiestu logo, iespējams ar lētāko termo pārnesi no tā paša Alibaba. Patiesībā viss ir vienkāršāk - sūtīšana no Alibaba, tad birku piešūšana, uzspiešana, pakošana un izsūtīšana lētticīgiem klientiem. Gaidam jauno kolekciju un interesanti, ko par šo teiktu PTAC un vai sekos kāda izskaidrošana, ja klienti sāks jautāt:)
27.12.2024 09:44 |

Reitings 1730
Reģ: 15.09.2023
Kursadarbs @ 27.12.2024 09:32
Trešdaļa no pārdotā, iespējams, ir tikai pašu šūta. Pārējais ir Alibaba, ar ļoti lielu uzcenojumu, pagaidām viens no lielākajiem, līdz pat 15 x, pētīsim tālāk. https://ibb.co/album/Ps5WZ8 Klients nopērk apakšveļu, pieķer klāt Alibaba gredzenu pa 3,7 eiro, kas pārdots tiek pa 37 eiro, austiņas pa 1 euro no Alibaba, kas pārdotas par 15 eiro, plus pelkostīmu pa 120 eiro, kam pielikts klāt Made in Latvia, bet visticamāk iepirkts pa 4 eiro no Ķīnas. Un tagad rēķinam un ko varam izsecināt par godprātīgu uzņēmējdarbību?

Nav jau aizliegts pirkt Alibaba un pārdot ar 100% uzcenojumu. Problēmas sākas tad, ja tiek norādīts, ka preces tiek ražotas Latvijā uz vietas, šis ir likuma pārkāpums un patērētāju maldināšana. Šādus gadījumus noteikti vajag sūtīt PTAC, lai viņi brīdina uzņēmējus par pārkāpumiem un aizliedz viņiem nodarboties ar negodprātīgu tirdzniecību.
27.12.2024 09:54 |

Reitings 44
Zilais Valis @ 26.12.2024 21:47
Es domāju, ka daudzi zina par preces iegādi Ķīnas tirgū, un ne tikai par Ams, Wild, utt. Šeit bieži vien lomu var nospēlēt arī tas, ka vajadzīgs produkts ir steidzami, vai arī zināšanu trūkums/nevēlēšanās pasūtīt pašiem. Tādēļ izvēlas vienkāršāko un ātrāko veidu iegādāties kāroto produktu, pat apzinoties, ka tas ir ar lielu uzcenojumu.
Un ar nesamērīgu uzcenojumu un piešūtu leiblu Made in Latvia un pasaku - kā mēs paši visu ražojam un cik grūti bija visu šo melošanu uzsākt? Lielākā daļa pērk dēl tā, ka grib atbalstīt mazu biznesu made in Latvia. Tad kādēl , piemēram, Silmachi meitenes raujas dienām un naktīm un taisa savas ziepes? Jo tas ir ētisks bizness un tas ir made in Latvia un tas nav tik viegli kā pasūtit no Alibaba. Bet šeit - pilns groziņš un pakojam Alibaba preci un pērciet vairāk, gaidam jauno kolekciju . Viņas biznesa veiksmes pamatā - nišas produkts un nekaunība. Vai Latvijā ir kāds activewear, ja jā, gaidīšu komentāru, paldies! https://ibb.co/jgKMyqD
27.12.2024 09:58 |

10 gadi
Reitings 4089
Reģ: 22.11.2013
Nu tie peldkostīmi ir pilnīgi savādāki. :D
27.12.2024 10:17 |

Reitings 44
Amnile @ 27.12.2024 10:17
Nu tie peldkostīmi ir pilnīgi savādāki. :D
Kas tieši - tās lentītes savādāk ievērtas?:) To klienti paši māk dažādi sasiet. Pamatmodelis ir identisks. Mēs pētīsim tālāk, ja kādai ir paraugs, gaidam bildi, paldies!
27.12.2024 10:32 |

Reitings 292
Reģ: 04.09.2020
Kursadarbs @ 26.12.2024 22:43
Jau parādiju, bet te vēlreiz https://wildspirit.lv/products/mulberry-swimsuit?pr_prod_strat=pinned&pr_rec_id=012c1fdb7&pr_rec_pid=8878216413529&pr_ref_pid=8891095712089&pr_seq=uniform
https://www.alibaba.com/picture/search.htm?imageType=oss&escapeQp=true&imageAddress=%2Ficbuimgsearch%2FimageBase64_1735245761110_114.jpeg%40%40oss_us&sourceFrom=imageupload&uploadType=picDrag&SearchScene=pageModule%40%40FY23SearchBar&spm=a2700.details
vari, lūdzu, iedot linku uz 1:1 peldkostīmu? Ja Tu neredzi, ka tur ir atšķirība, tad nez vai Tev vajadzētu taisīt pētniecisko darbu. Ļooti daudz ko atradīsi un izsecināsi aplami.
27.12.2024 10:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits