IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Kate9 @ 26.12.2024 12:14
loti smukas bildes Elinai :) esmu droša, ka jebkura, kuru te fanites saliks ir 10x labakas kaa pasu??? un pats labakais.. ka vina bauda dzivi ar visiem fake matiem, degunu un ko tik vel ne? viriesi vada celojumos un uz restoraniem, visiem labi auto (ir ari fakti par to visu) a te visas dirsejas dzivo uber skumju zeligu neunteresantu dzivi un nekad nekur vinu jobars nevedis nevienu??? lai cik “skaistas” nebutu???? macieties no Elinas kaa taa izkrukjities! Un drosi vien visam smirdetajam vecaki nevar pat nopirkt blenderi, kur nu vel dzivoklus un masinas ???? amen baznicaa ??
Cik nožēlojami, labāk nebūtu nemaz neko teikusi🫣 Te ir sievietes, kuras ir 1000x veiksmīgākas un laimīgākas ar labu izglītību, dzīvokļiem, mašīnām un ceļojumiem, kurus PAŠAS nopelnījušas un nopirkušas pa savu naudu. Un sasūkāt mašīnu, restorānus, ceļojumus nav “izkruķīšanās”, tam ir cits vārds domāts un ar to nevajag lepoties 🙃 Nesapratu, kurā brīdī ir jāskauž, kad veiksmīgi vīrieši apžēlojas par pabiru, kura pati sev dzīvē neko nevar nodrošināt? Tev varbūt ziedojumu kontu vajag atvērt, lai nav jālūdzās večiem viss, un ģīmis ar tāds, ka drīz neviens vairs nelaidīs zem jostas vietas. Ko tad?🫣
26.12.2024 12:57 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Par to Anitu un viņas to Dāvidu vai kā viņu tur sauca, nu to 3 bērnu fāteri, kam katrs bērns no savas sievietes.
Es paskatijos viņa storijus Facebook, tur visi tie jautājumi vedina domāt ka Anita šo ir klapējusi, krāpusi un visu pārējo netīro tur darijusi. Anitai, taisnības labad jāsaka, ka pašai prātiņa arī nav, sadzīvot bērnu ar tādu, kam jau ir no citām sievietēm.
26.12.2024 13:42 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
brunettte @ 26.12.2024 12:57
Cik nožēlojami, labāk nebūtu nemaz neko teikusi? Te ir sievietes, kuras ir 1000x veiksmīgākas un laimīgākas ar labu izglītību, dzīvokļiem, mašīnām un ceļojumiem, kurus PAŠAS nopelnījušas un nopirkušas pa savu naudu. Un sasūkāt mašīnu, restorānus, ceļojumus nav “izkruķīšanās”, tam ir cits vārds domāts un ar to nevajag lepoties ? Nesapratu, kurā brīdī ir jāskauž, kad veiksmīgi vīrieši apžēlojas par pabiru, kura pati sev dzīvē neko nevar nodrošināt? Tev varbūt ziedojumu kontu vajag atvērt, lai nav jālūdzās večiem viss, un ģīmis ar tāds, ka drīz neviens vairs nelaidīs zem jostas vietas. Ko tad??

Vai tad tu nezināji, ka augstākā pilotāža sievietei citu sieviešu acīs ir uzsūkāt, es atvainojos, izstriļīt no kāda puslīdz turīga pusmūža vepra ar pamatīgu riepu kādu īpašumu vai somiņu un ar to lepoties kā ar savu, piekabinot ka parastajām sievietēm kuras pašas kaut ko dzīvē ir nopelnījušas neviens vīrietis pat kafiju neizmaksās jo no vīrieša dabūt kaut kādu finansiālu labumu ir šādu sieviešu augstākais sasniegums.
26.12.2024 13:46 |

Reitings 1026
Reģ: 06.01.2020
Elīna, nelielies ar kaut kādiem NY ceļojumiem un dzīvokļiem, izterē to naudu (sencīšu gnj) saprātīgi un pieraksties pie psihiatra. Skaidrā debīla, kad iedzer,tad vispār čau. Kā tādus murgus var uzmurgot un tie 100 smaidiņi. Slimā. Nevienam tak Tu neesi vajadzīga. Neapkauno vairs sevi. Pamet čatu, atā.
26.12.2024 13:54 |

Reitings 196
Reģ: 02.10.2024
Kursadarbs @ 26.12.2024 12:37
papētot dzilāk, jā pate Beatrisa sevi eksponē Wings kontā, tātad, jā šis arī varētu derēt dziļākai izpētei. Paldies @fifinators ! Patreiz izskatās 100% Alibaba iepirkta gatavā prece, logo, visticamāk uzspiež ražotājs/pārdevējs. Interesants ir arī PVN nummurs PVN NR. LV19099512460 Firmas.lv vai Lursoft uzņēmuma ar šādu nummuru nav... Iespējams, kļūda mājas lapā, bet visticamāk sūta kā privātpersona no Ķīnas un tad pārskaitijumi uz Revolut uz citu valsti.

Normāls PVN. Tādi ir pašnodarbinātiem PVN maksātājiem. Personas kodam priekšā LV. Par pārējo neko nezinu.
26.12.2024 13:56 |

Reitings 1089
Reģ: 13.07.2024
SarmaD @ 26.12.2024 13:42
Par to Anitu un viņas to Dāvidu vai kā viņu tur sauca, nu to 3 bērnu fāteri, kam katrs bērns no savas sievietes.
Es paskatijos viņa storijus Facebook, tur visi tie jautājumi vedina domāt ka Anita šo ir klapējusi, krāpusi un visu pārējo netīro tur darijusi. Anitai, taisnības labad jāsaka, ka pašai prātiņa arī nav, sadzīvot bērnu ar tādu, kam jau ir no citām sievietēm.

Nu ja viņu stāvoklī būdamu pamet jau otrais!? Tad varbūt tiešām vaina ir pašā Arnitā. Ar pirmo stāvokli esot , viņa pakārt normāli jā*ās. Tas zināms info.
26.12.2024 14:24 |

10 gadi
Reitings 2386
Reģ: 05.08.2010
Redwine @ 26.12.2024 14:24

Nu ja viņu stāvoklī būdamu pamet jau otrais!? Tad varbūt tiešām vaina ir pašā Arnitā. Ar pirmo stāvokli esot , viņa pakārt normāli jā*ās. Tas zināms info.

tur ir jāmāk, kā var jau otrreiz stāvoklī tā būt
26.12.2024 14:26 |

Reitings 444
Reģ: 15.02.2022
truedeee @ 26.12.2024 14:26

tur ir jāmāk, kā var jau otrreiz stāvoklī tā būt

Kāds var mani apgaismot, kas ir tā otrā meitene ar kuru Dāvidam video kopā tik daudz pēdējā laikā? Viňam bija divas attiecibas vienlaicīgi?
26.12.2024 14:33 |

Reitings 2513
Puppet @ 26.12.2024 14:33

Kāds var mani apgaismot, kas ir tā otrā meitene ar kuru Dāvidam video kopā tik daudz pēdējā laikā? Viňam bija divas attiecibas vienlaicīgi?
Tā no Lauku sētas ir 😂 Šaubos vai viņiem kkas bija
26.12.2024 14:40 |

Reitings 87
Reģ: 25.12.2024
Erevana @ 26.12.2024 13:56

Normāls PVN. Tādi ir pašnodarbinātiem PVN maksātājiem. Personas kodam priekšā LV. Par pārējo neko nezinu.
Jā, PVN legit, bet prece no Alibaba 100% un uzcenojums ir tomēr iespaidīgs, 5-10 x, iespējams, pat vairāk, vēl nesmuki, ka liek klāt kartiņu MADE IN LATVIA, daži piemēri https://ibb.co/album/YcxLwG
lieku klāt https://ibb.co/album/Hp8d64 un pateicos par vēl piemēriem, ja kas ienāk prātā saistībā ar Influenceru Alibaba biznesiem. Varbūt ir arī kāds vīriešu influenceris ar šādu pat Alibaba biznesa modeli? Uztura bagātinātāju pārdevējus jau izpētīju.
26.12.2024 14:54 |

10 gadi
Reitings 2345
Reģ: 27.02.2011
Nespēju noticēt, ka sieviete būdama stāvoklī ar mazulīti guļ ar citu... Nu nav tas ētiski, lai ko bet nav...
Tur taču ir bērniņš un tad cits, jopcik, ka tas vīrietis jūtas, domā. Nē nu tad ir putni galvā.
26.12.2024 14:54 |

Reitings 2513
SarmaD @ 26.12.2024 13:42
Bērni, man liekas, (cik es atceros no kkādām intervijām) ir divi. Bet nu tas nemaina faktu. Tur varetu būt pat abu vaina, jo Dāvids nevienā brīdī man nav radījis nobrieduša, adekvāta cilvēka iespaidu. Šādi adrenalīna džeki nekad nebus mājās sēdētāji un bērnu aukles. Viņam pat darbs nav oficiāls, pelna stāstot jokus tiktokā. Arnita arī liekas, ka skrien līdzi un tēlo muļķi. Te laikam nemaz cits iznākums nevarēja būt, jo Dāvids tak arī ar Arnitu sāka pērties, kamēr viņš ar Janu Bruk tur kko ņēmās. Viņa ticēja, ka noceļot vīrieti būs laimīga un viņš būs uzticīgs? Jo neticu, ka sieviete stāvoklī šļūktu pa kreisi.
26.12.2024 14:58 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Sāksim jau ar to, ka arī Arnita sākas attiecības ar Dāvidu, kad šis bija aizņemts 😅 Abi tur labi.
26.12.2024 15:03 |

Reitings 1680
Reģ: 31.01.2023
Chikitita @ 26.12.2024 14:54
Nespēju noticēt, ka sieviete būdama stāvoklī ar mazulīti guļ ar citu... Nu nav tas ētiski, lai ko bet nav...
Tur taču ir bērniņš un tad cits, jopcik, ka tas vīrietis jūtas, domā. Nē nu tad ir putni galvā.
Varbūt sīkais ir no tā cita vīrieša. Bet nu tur ar ētiku abiem tā..ne pārāk.
26.12.2024 15:10 |

Reitings 2668
Reģ: 20.09.2022
Es neticu, ka Arnita sita Dāvidu, vai būdama stāvoklī, krāpusi. Bet Dāvidam esot stundām gari ieraksti, diez, vai viņš tos izliks, vai tikai tukši muldēja?
Citādi neko nevar saprast, varbūt viņš vienkārš ir slimīgi greizsirdīgs un tādēļ likās, ka Arnita krāpj viņu ar citiem vīriešiem, kas nav patiesība. Ir taču tādi slimīgi greizsirdīgie, kuri sadomājušies savā galvā nez ko...
26.12.2024 15:11 |

Reitings 2668
Reģ: 20.09.2022
Arnita ir muļķīte, kas iemīlējās atpazīstamajā Dāvidā, lika mākslīgas skropstas, pieaudzetos matus, vilka augstus papēžus, kas pašai bija neērti, lai tikai ievilinātu viņu. Tas izdevās, bet pēc laika viņam apnika šī spēļmantiņa, pēc laika jau skatās jaunos horizontos, ies dzīvē un jaunos piedzīvojumos tālāk! Nav viņš ģimenes cilvēks, bet klaiņotājs, laimes meklētājs, domā, ka citur būs labāk.
26.12.2024 15:16 |

Reitings 196
Reģ: 02.10.2024
Kursadarbs @ 26.12.2024 14:54
Jā, PVN legit, bet prece no Alibaba 100% un uzcenojums ir tomēr iespaidīgs, 5-10 x, iespējams, pat vairāk, vēl nesmuki, ka liek klāt kartiņu MADE IN LATVIA, daži piemēri https://ibb.co/album/YcxLwG
lieku klāt https://ibb.co/album/Hp8d64 un pateicos par vēl piemēriem, ja kas ienāk prātā saistībā ar Influenceru Alibaba biznesiem. Varbūt ir arī kāds vīriešu influenceris ar šādu pat Alibaba biznesa modeli? Uztura bagātinātāju pārdevējus jau izpētīju.

Tas Made in Latvia ir pircēja maldināšana, par ko laikam var labi paņemt "pie dziesmas", bet būtībā tāda jau ir Alibaba koncepcija - liec virsū savu logo un pārdod! Es nesaku, ka tas ir slikti vai labi, tas ir tāds biznesa modelis. Tai cenai tomēr jārēķina klāt PVN, sūtīšana, reklāma, nodokļi, peļņa, kas tur vēl. Pilni tirdziņi ar mājražotājiem, kam savērptas krellītes no Ķīnas pērlītēm.
26.12.2024 15:21 |

Patīk
Reitings 3544
Reģ: 09.08.2016
Wildspirit Danai ir vēl rotu bizness.
Veļa gan ir roku darbs, tepat šūts. Bet par rotām jau te vienreiz bija aļika linki.
26.12.2024 15:22 |

Reitings 120
Reģ: 21.11.2024
Noskatijos to Arnitas vai Aritas video, neticu es tai beibei ne grama . Neaizstavu puisi ar ko viņas bus bērns, jo viņam tomer atbildība jāuzņemas par bērnu , bet nu ir skaidrs , ka ja māte pamet savu vecāko bērnu ,tad viņa nav mātes materiāls . Un tagad iet abiem un čīkstēt un otru nolikt caur stulbiem video ir
Ļoti nenobriedušu cilvēku pazīme + tas ka mauka Adriana , kas pati atņēma bērnam tēvu,noceļot no iepriekšējās draudzenes un mēģinot noturēt ar savu bērnu ir tieši tāda pati . Un vēl salīdzināt Saņu, kas zaudēja vīru ar kaut kādu nenobriedušu padauzu , kas tikai ražo bērnus no katra , kas viņa ieliek savu draudziņu …. 🤦‍♀️
26.12.2024 15:38 |

10 gadi
Reitings 5957
Reģ: 29.01.2009
Zilais Valis @ 26.12.2024 11:58

"te bija Zemesgramata atrasta" - tu pati, Elīna, no šī paša nika arī biji ielikusi to zemesgrāmatu, jau aizmirsi? ? Kā tu šitā sevi pazemo, drausmas! Elīna, attopies! Tā ir sevis pazemošana un apkaunošana te šitā ņemties gadiem ilgi.
Man viss vairāk patīk, ka viņa storijos bieži cepāss, ka viņu te baigi nodirš. Kad bija botu uzbrukums, sita plaukstiņas un smējās, ka beidzot te visu aizklapēs ciet utt., kaut gan par viņu te neviens nerunā, ja vien pati nav sākusi te smirdēt. Bet viss labākais, ka viņa tēlo no sevis baigi svarīgo un ietekmīgo sievieti, ar tik daudz sekotājiem, kuru te aprunā un viņa to stastīja saviem 100 sekotājiem (tajā laikā) un pie bildēm max 10 like. Ļoti daudz atbalstītāju, vēl tik atlaika pieminēt- mani sekotāji man atsūtīja skreenus no foruma kur mani aprunā🤣 Laikam iedomājas, ka ja kādu aprunā foruma, tas uzreiz uzliek statusu- bagāts, ietekmīgs utt., bet pašai vien nākas šeit nākt un sevi reklamēt. Pāris lapas atpakaļ viņa nodrisa Saņu, ka viņa tukša sieviete, tikai ar savām somiņām var lielīties utt., bet tajā pat laikā to vien dara kā lielās ar mantiskām vertībām.
26.12.2024 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits