Cik nožēlojami, labāk nebūtu nemaz neko teikusi🫣 Te ir sievietes, kuras ir 1000x veiksmīgākas un laimīgākas ar labu izglītību, dzīvokļiem, mašīnām un ceļojumiem, kurus PAŠAS nopelnījušas un nopirkušas pa savu naudu. Un sasūkāt mašīnu, restorānus, ceļojumus nav “izkruķīšanās”, tam ir cits vārds domāts un ar to nevajag lepoties 🙃 Nesapratu, kurā brīdī ir jāskauž, kad veiksmīgi vīrieši apžēlojas par pabiru, kura pati sev dzīvē neko nevar nodrošināt? Tev varbūt ziedojumu kontu vajag atvērt, lai nav jālūdzās večiem viss, un ģīmis ar tāds, ka drīz neviens vairs nelaidīs zem jostas vietas. Ko tad?🫣Kate9 @ 26.12.2024 12:14loti smukas bildes Elinai :) esmu droša, ka jebkura, kuru te fanites saliks ir 10x labakas kaa pasu??? un pats labakais.. ka vina bauda dzivi ar visiem fake matiem, degunu un ko tik vel ne? viriesi vada celojumos un uz restoraniem, visiem labi auto (ir ari fakti par to visu) a te visas dirsejas dzivo uber skumju zeligu neunteresantu dzivi un nekad nekur vinu jobars nevedis nevienu??? lai cik “skaistas” nebutu???? macieties no Elinas kaa taa izkrukjities! Un drosi vien visam smirdetajam vecaki nevar pat nopirkt blenderi, kur nu vel dzivoklus un masinas ???? amen baznicaa ??
brunettte @ 26.12.2024 12:57Cik nožēlojami, labāk nebūtu nemaz neko teikusi? Te ir sievietes, kuras ir 1000x veiksmīgākas un laimīgākas ar labu izglītību, dzīvokļiem, mašīnām un ceļojumiem, kurus PAŠAS nopelnījušas un nopirkušas pa savu naudu. Un sasūkāt mašīnu, restorānus, ceļojumus nav “izkruķīšanās”, tam ir cits vārds domāts un ar to nevajag lepoties ? Nesapratu, kurā brīdī ir jāskauž, kad veiksmīgi vīrieši apžēlojas par pabiru, kura pati sev dzīvē neko nevar nodrošināt? Tev varbūt ziedojumu kontu vajag atvērt, lai nav jālūdzās večiem viss, un ģīmis ar tāds, ka drīz neviens vairs nelaidīs zem jostas vietas. Ko tad??
Kursadarbs @ 26.12.2024 12:37papētot dzilāk, jā pate Beatrisa sevi eksponē Wings kontā, tātad, jā šis arī varētu derēt dziļākai izpētei. Paldies @fifinators ! Patreiz izskatās 100% Alibaba iepirkta gatavā prece, logo, visticamāk uzspiež ražotājs/pārdevējs. Interesants ir arī PVN nummurs PVN NR. LV19099512460 Firmas.lv vai Lursoft uzņēmuma ar šādu nummuru nav... Iespējams, kļūda mājas lapā, bet visticamāk sūta kā privātpersona no Ķīnas un tad pārskaitijumi uz Revolut uz citu valsti.
SarmaD @ 26.12.2024 13:42Par to Anitu un viņas to Dāvidu vai kā viņu tur sauca, nu to 3 bērnu fāteri, kam katrs bērns no savas sievietes.
Es paskatijos viņa storijus Facebook, tur visi tie jautājumi vedina domāt ka Anita šo ir klapējusi, krāpusi un visu pārējo netīro tur darijusi. Anitai, taisnības labad jāsaka, ka pašai prātiņa arī nav, sadzīvot bērnu ar tādu, kam jau ir no citām sievietēm.
Redwine @ 26.12.2024 14:24
Nu ja viņu stāvoklī būdamu pamet jau otrais!? Tad varbūt tiešām vaina ir pašā Arnitā. Ar pirmo stāvokli esot , viņa pakārt normāli jā*ās. Tas zināms info.
truedeee @ 26.12.2024 14:26
tur ir jāmāk, kā var jau otrreiz stāvoklī tā būt
Tā no Lauku sētas ir 😂 Šaubos vai viņiem kkas bijaPuppet @ 26.12.2024 14:33
Kāds var mani apgaismot, kas ir tā otrā meitene ar kuru Dāvidam video kopā tik daudz pēdējā laikā? Viňam bija divas attiecibas vienlaicīgi?
Jā, PVN legit, bet prece no Alibaba 100% un uzcenojums ir tomēr iespaidīgs, 5-10 x, iespējams, pat vairāk, vēl nesmuki, ka liek klāt kartiņu MADE IN LATVIA, daži piemēri https://ibb.co/album/YcxLwGErevana @ 26.12.2024 13:56
Normāls PVN. Tādi ir pašnodarbinātiem PVN maksātājiem. Personas kodam priekšā LV. Par pārējo neko nezinu.
Bērni, man liekas, (cik es atceros no kkādām intervijām) ir divi. Bet nu tas nemaina faktu. Tur varetu būt pat abu vaina, jo Dāvids nevienā brīdī man nav radījis nobrieduša, adekvāta cilvēka iespaidu. Šādi adrenalīna džeki nekad nebus mājās sēdētāji un bērnu aukles. Viņam pat darbs nav oficiāls, pelna stāstot jokus tiktokā. Arnita arī liekas, ka skrien līdzi un tēlo muļķi. Te laikam nemaz cits iznākums nevarēja būt, jo Dāvids tak arī ar Arnitu sāka pērties, kamēr viņš ar Janu Bruk tur kko ņēmās. Viņa ticēja, ka noceļot vīrieti būs laimīga un viņš būs uzticīgs? Jo neticu, ka sieviete stāvoklī šļūktu pa kreisi.SarmaD @ 26.12.2024 13:42Par to Anitu un viņas to Dāvidu vai kā viņu tur sauca, nu to 3 bērnu fāteri, kam katrs bērns no savas sievietes.
Es paskatijos viņa storijus Facebook, tur visi tie jautājumi vedina domāt ka Anita šo ir klapējusi, krāpusi un visu pārējo netīro tur darijusi. Anitai, taisnības labad jāsaka, ka pašai prātiņa arī nav, sadzīvot bērnu ar tādu, kam jau ir no citām sievietēm.
Varbūt sīkais ir no tā cita vīrieša. Bet nu tur ar ētiku abiem tā..ne pārāk.Chikitita @ 26.12.2024 14:54Nespēju noticēt, ka sieviete būdama stāvoklī ar mazulīti guļ ar citu... Nu nav tas ētiski, lai ko bet nav...
Tur taču ir bērniņš un tad cits, jopcik, ka tas vīrietis jūtas, domā. Nē nu tad ir putni galvā.
Kursadarbs @ 26.12.2024 14:54Jā, PVN legit, bet prece no Alibaba 100% un uzcenojums ir tomēr iespaidīgs, 5-10 x, iespējams, pat vairāk, vēl nesmuki, ka liek klāt kartiņu MADE IN LATVIA, daži piemēri https://ibb.co/album/YcxLwG
lieku klāt https://ibb.co/album/Hp8d64 un pateicos par vēl piemēriem, ja kas ienāk prātā saistībā ar Influenceru Alibaba biznesiem. Varbūt ir arī kāds vīriešu influenceris ar šādu pat Alibaba biznesa modeli? Uztura bagātinātāju pārdevējus jau izpētīju.
Man viss vairāk patīk, ka viņa storijos bieži cepāss, ka viņu te baigi nodirš. Kad bija botu uzbrukums, sita plaukstiņas un smējās, ka beidzot te visu aizklapēs ciet utt., kaut gan par viņu te neviens nerunā, ja vien pati nav sākusi te smirdēt. Bet viss labākais, ka viņa tēlo no sevis baigi svarīgo un ietekmīgo sievieti, ar tik daudz sekotājiem, kuru te aprunā un viņa to stastīja saviem 100 sekotājiem (tajā laikā) un pie bildēm max 10 like. Ļoti daudz atbalstītāju, vēl tik atlaika pieminēt- mani sekotāji man atsūtīja skreenus no foruma kur mani aprunā🤣 Laikam iedomājas, ka ja kādu aprunā foruma, tas uzreiz uzliek statusu- bagāts, ietekmīgs utt., bet pašai vien nākas šeit nākt un sevi reklamēt. Pāris lapas atpakaļ viņa nodrisa Saņu, ka viņa tukša sieviete, tikai ar savām somiņām var lielīties utt., bet tajā pat laikā to vien dara kā lielās ar mantiskām vertībām.Zilais Valis @ 26.12.2024 11:58
"te bija Zemesgramata atrasta" - tu pati, Elīna, no šī paša nika arī biji ielikusi to zemesgrāmatu, jau aizmirsi? ? Kā tu šitā sevi pazemo, drausmas! Elīna, attopies! Tā ir sevis pazemošana un apkaunošana te šitā ņemties gadiem ilgi.