Otiiilija @ 19.12.2024 21:52Gobzems ir vienkārši cringe. Tēlo kaut kādu svēto dievgosniņu, kas “ticīgs un tikumīgs”, un nonstopā nodirš visus pēc kārtas pat tos, kas nevienam neko ļaunu nav izdarījuši. Bet reāli? Pats pilns ar sūdiem.
Saviem bērniem atņēmis mammu tikai tāpēc, ka Kristu uzdrošinājās aiziet pie cita un vēl paņemt kaut ko no viņa. Like, kas tas vispār ir? Ego trīsstāvīgs. Nav jau viņam svarīgi tiem bērni , galvenais, lai var atriebties un justies baigajam soğim. Manipulators un liekulis uz koka.
Visu laiku cenšas citiem kaut ko mācīt par vērtībām un tikumu, bet pats dzīvo pilnīgā toxic mākonī. Vienkārši “do as I say, not as I do” līmenis.
man šķiet, ka Tevi blakus diskusijā sauca…. Caur ērkšķiem uz- saucās… tuvāk laukiem…😁lauku bāba @ 19.12.2024 14:19Lūdzu, Sanas, aņkas apspriedējas, kurām tas vēl nav līdz aknai, uz blakus diskusiju. te tomēr par random ietekmeļu lietām..
Tiesa neko nav lēmusi, sāksim ar to. Pagaidām spēkā ir tikai paša Alda iesmērēts dokuments.sinddyy @ 19.12.2024 22:20
Nu ne jau tāpat viņš Kristai atņēma bērnus, un ne jau viņš personīgi, to jau tikai tiesa izlemj. Cik dzirdēju, tad Kristai vairāk uzdzīve interesēja, domā tas bērniem baigi labi?
cmykk @ 19.12.2024 08:03Našķoties Zanes receptes ir ļoti mīlīgas un tā, bet es esmu vienīgā, kurai galīgi negribās skatīties uz viņas pliko dibenu ejot peldēties leoparda string kostīmā un arī tie sporta zāles video ir par daudz.
man jau liekas , ka pieklājība jau beidzās pirmajos 3 storijos.Visu pateica jau pirmajā dienā, šodien atkal liek, nu moš gana.pepija @ 19.12.2024 11:48bet man ta Sana biski kautka nepatika ka vina tagad tur slavina un liek tos storijus par Timmu,ka bij labakais tetis utt.Kad reali tiesajas ar vinu un cik vins pirms tam slikts.Un ka justies tas Sanas viram,kurs reali audzina un ir istais var teikt tetis bernam.Mana uzskata pietiktu vnk ar lidzjutibu.Bet ta laikam ir,ka kad cilveks nomirst,sliktas lietas aizmrstas un atceras tik labo.Kas ar nav slikti.
varbūt gaita nav sievišķīga. Nezinu,Vārdotāja @ 19.12.2024 23:19Pamainot tēmu….
Es nezinu kas noticis ar Jekterinu Valmani- Ginta sievu, bet viņas augums nu jau izskatās no aizmugures vīrišķīgs. Beidzamo dienu storiji tikai stringos un samāksloti.
Ne kā seksiga kopskatā.
nepiekritīšu par bodiju, bet ir mazliet samākalots tas stringu storijs, jā 😏Vārdotāja @ 19.12.2024 23:19Pamainot tēmu….
Es nezinu kas noticis ar Jekterinu Valmani- Ginta sievu, bet viņas augums nu jau izskatās no aizmugures vīrišķīgs. Beidzamo dienu storiji tikai stringos un samāksloti.
Ne kā seksiga kopskatā.
Sunlight @ 19.12.2024 20:02Lienes Ušakovas kāzās māmiņa runā, ka ir pateicīga mīlošām ģimenēm, kurās dzimst mīlēti bērni ?
Tikmēr meitiņas dēls tik mīlēts, ka mammas kāzās (un arī dzīvē) vienkārši nav ❤️
Dadaaa @ 19.12.2024 23:21man jau liekas , ka pieklājība jau beidzās pirmajos 3 storijos.Visu pateica jau pirmajā dienā, šodien atkal liek, nu moš gana.
krmmm @ 19.12.2024 23:17
Jā, visu laiku velk knapas drēbītes, filmē sevi ar kkur uzstutētu telefonu, mūždien paceļot vienu kāju uz sāniem un pašķoboties ? aizgājis dīvainu ceļu tas saturs
Stalkere Jr. @ 20.12.2024 01:01
Māmuļa runāja par ģimeni, laimi, bērniem, taču uzrunā jaunajai ģimenei savu mazdēlu (Lienes dēlu) pat nepieminēja.
Šovmeņi ?
krmmm @ 19.12.2024 23:17
Jā, visu laiku velk knapas drēbītes, filmē sevi ar kkur uzstutētu telefonu, mūždien paceļot vienu kāju uz sāniem un pašķoboties ? aizgājis dīvainu ceļu tas saturs
Sunlight @ 19.12.2024 20:02Lienes Ušakovas kāzās māmiņa runā, ka ir pateicīga mīlošām ģimenēm, kurās dzimst mīlēti bērni ?
Tikmēr meitiņas dēls tik mīlēts, ka mammas kāzās (un arī dzīvē) vienkārši nav ❤️
Dadaaa @ 19.12.2024 23:21man jau liekas , ka pieklājība jau beidzās pirmajos 3 storijos.Visu pateica jau pirmajā dienā, šodien atkal liek, nu moš gana.
Vārdotāja @ 19.12.2024 23:19Pamainot tēmu….
Ne kā seksiga kopskatā.