SarmaD @ 18.12.2024 13:54
Staigā tālāk.
smūtijs @ 18.12.2024 14:17
Paldies par ieteikumu! Varbūt tiešām beidzot jātinas prom no šī čūsku perēkļa.
VistaVita @ 18.12.2024 13:23Tā masa ir smagi dīvaina!
Pašnāvība ir liels grēks,tādi nav eņģeli bet nonāk elle!
Raksta ari ru valodā ,piemin debilas sedakovas dēlu..Nav normāla
VistaVita @ 18.12.2024 13:23Tā masa ir smagi dīvaina!
Pašnāvība ir liels grēks,tādi nav eņģeli bet nonāk elle!
Raksta ari ru valodā ,piemin debilas sedakovas dēlu..Nav normāla
no kurienes ir informācija, ka viņš viņu vajāja?SarmaD @ 18.12.2024 13:55
Jā, šis ir tāds manipulatīvi taktisks gājiens ar mērķi viņai sabojāt dzīvi.
Vivian10 @ 18.12.2024 17:30no kurienes ir informācija, ka viņš viņu vajāja?
nav viņi abi nornali. Ja sākumā likās, ka varbūt Artjoms ir despots un nabaga Elīna vienkārši baidās aiziet. Tad tagad man šķiet, ka viņa ir tiešām debila un Artjoms netiek no viņas prom. Bai abi tādi. Un vēl 4. Bērnu? Vienam nevar ārstēšanu nodrošināt, bet taisīs vēl vienu? Slimi cilvēkiHyrte @ 18.12.2024 19:15Skatos šodienas "Slavenības bez filtra" sēriju, un kārtējo reizi man ir sveškauna sajūta par Gluzunovu. Iepriekšējā sērijā bija skaļi strīdi, apsaukāšanās bērniem esot mājās, pazemoja viens otru tā, ka kauns klausīties, bet šodienas sērijā mazā meita stāsta, kā dzird šo abu "nakts" dzīvi. Un Elīna vēl tik sajūsmināta par šo faktu, zviedz kā govs. ?
Ru portālā raksta ja Annočka visu segšot arī Timmas mātes ierašanos Krievijā…Tutta @ 18.12.2024 18:11Nepieciešamā summa repatriācijai esot savākta.
Hyrte @ 18.12.2024 19:15Skatos šodienas "Slavenības bez filtra" sēriju, un kārtējo reizi man ir sveškauna sajūta par Gluzunovu. Iepriekšējā sērijā bija skaļi strīdi, apsaukāšanās bērniem esot mājās, pazemoja viens otru tā, ka kauns klausīties, bet šodienas sērijā mazā meita stāsta, kā dzird šo abu "nakts" dzīvi. Un Elīna vēl tik sajūsmināta par šo faktu, zviedz kā govs. ?
Jā, tik interesanta ka dzīvību atņēma...Kate9 @ 19.12.2024 07:58Bet no Sanas TIMMA jau ari ne ta pat vien aizgaja - vina atstāj tādas ūber tukšas un neinteresantas sievietes iespaidu.. ne Vinai izglitiba , ne darbs aizraujoš. Tikai brendi ( fake Vai ne fake) gruti pateikt, musdienas pat slavenibam feiki, un tikai restorani- that’s all. Anna likās un ir interesantāka ,lūk Kapec Jānis aizgaja ..
Našķoties Zanes receptes ir ļoti mīlīgas un tā, bet es esmu vienīgā, kurai galīgi negribās skatīties uz viņas pliko dibenu ejot peldēties leoparda string kostīmā un arī tie sporta zāles video ir par daudz.
un kur Sedakovas krāsainā, uber sievišķīgā personība timmu noveda? Būsim reālas, ne visām to saprast, bet kad sieviete ir kopā ar sportistu, viņai ir principā jāatsakās no savām ambīcijām, lai palīdzētu otram augt. Kur bija Timma kad bija ar Sanu? Piķis, ntie dzīvokļi, personalizētie auto. Sedakova dabūja gatavu produktu, bet kad vajadzētu pašai turpināt un ievērot Jāņa sportista grafiku, tā spuras gaisā, pašai karjera un ambīcijas. Un Jānis pakaļ skrēja, bet karjera gāja jau uz leju. Šādiem sportistiem nepietiek tikai, ka sieva pasaka labu vārdu un nāk uz spēlēm, tas ir dzīvesstils. Sana reāli visu darīja, lai palīdzētu Timmam un ļautu sasniegt visu ko vēlas, un pats noteikti atļāva dzīvot to dzīvesstilu pie kā viņa pierada, un beigās palika gandrīz uz ielas vienā dienā un bez naudas sievišķa dēļ. Ir pagājuši pieci gadi, atļaujiet Sanai ieskrieties un saprast ko viņa vēlas, pietam arī mazs bērns viņai ir, ne visas grib strādāt no 8-17…Jā, tas nav labākais piemērs kā sievietēm dzīvot, kā bija Sanai, bet man ļoti daudzas pazīstamās tā dzīvo, viss tikai mīļotā sportista dēļ. Bet nu attiecības jebkurā gadījumā ir divvirzienu ceļš. Jānis izvēlējās savu.Kate9 @ 19.12.2024 07:58Bet no Sanas TIMMA jau ari ne ta pat vien aizgaja - vina atstāj tādas ūber tukšas un neinteresantas sievietes iespaidu.. ne Vinai izglitiba , ne darbs aizraujoš. Tikai brendi ( fake Vai ne fake) gruti pateikt, musdienas pat slavenibam feiki, un tikai restorani- that’s all. Anna likās un ir interesantāka ,lūk Kapec Jānis aizgaja ..
Īstā kura ierunājās. 🤣Kate9 @ 19.12.2024 07:58Bet no Sanas TIMMA jau ari ne ta pat vien aizgaja - vina atstāj tādas ūber tukšas un neinteresantas sievietes iespaidu.. ne Vinai izglitiba , ne darbs aizraujoš. Tikai brendi ( fake Vai ne fake) gruti pateikt, musdienas pat slavenibam feiki, un tikai restorani- that’s all. Anna likās un ir interesantāka ,lūk Kapec Jānis aizgaja ..
cmykk @ 19.12.2024 08:03Našķoties Zanes receptes ir ļoti mīlīgas un tā, bet es esmu vienīgā, kurai galīgi negribās skatīties uz viņas pliko dibenu ejot peldēties leoparda string kostīmā un arī tie sporta zāles video ir par daudz.