Ariete @ 18.12.2024 11:07Viņam nebija 30 kad iepazinās ar Sedakovu. Viņam bija 27 un daudz vīriešiem tādā vecumā nav vēl briedums un tādai pop dīvai bija ļoti viegli sagrozīt galvu jaunam čalim.
angelis @ 18.12.2024 11:15JT māsa uzrakstīja, ka JT tagad būs sargeņģelis dēlam un audžudēlam. Vai sedakovas hektoru JT adoptēja? Nu tik sāksies vēl trash par mantojumu. Adoptētie arī var pretendēt?
angelis @ 18.12.2024 11:15JT māsa uzrakstīja, ka JT tagad būs sargeņģelis dēlam un audžudēlam. Vai sedakovas hektoru JT adoptēja? Nu tik sāksies vēl trash par mantojumu. Adoptētie arī var pretendēt?
Ariete @ 18.12.2024 11:09Aizstāvi tālāk krievu okupentu atbalstītāju. Daune.
Kāds sakars? Saku vēlreiz, tā NAV mīlestība, bet toksiskas attiecības, slimīga pieķeršanās, kam apakšā pilns ar bērnības traumām, ko vēl vairāk pastiprina dažādu vielu lietošana. Ar to ir jāstrādā, jāiet terapijā, nevis jāvaino citi. Ja pieķeries neadekvātam cilvēkam, fiziski vai emocionāli vardarbīgam un skrien pakaļ, kurš vainīgs pie sekām? Viņš, vai Tu, kurai ir zems pašvērtējums un neveselīgi pieķeršanās mehānismi?pepija @ 18.12.2024 10:59es saku,labak nemilet nevienu un dzivot vienai mierigi.Lai ka ari nebutu,bet lielakie stulbumi dzive notiek milestibas del.Nu vel ari naudas del.Varat man nepiekrist,bet ta ir.
Jauniba bija viens calis,kad izskiros,ar grieza venas un draudeja,ka daris galu.Izsaucu paris reizes vinam atros un vairs nekontaktejos.Un ta ari bija jadara Annai,bet vina leja tik ellu uguni,ta dodot vinam ceribas,ka bus atkal kopa.
bet ne pa velti vina pedeja laika staigaja ar miesassargu,tad laikam toc Timma galigi jau gaja sreija.
Ariete @ 18.12.2024 11:07Viņam nebija 30 kad iepazinās ar Sedakovu. Viņam bija 27 un daudz vīriešiem tādā vecumā nav vēl briedums un tādai pop dīvai bija ļoti viegli sagrozīt galvu jaunam čalim.
Molly777 @ 18.12.2024 11:20Var jau visu ko spriedelēt, bet tāpat līdz galam taisnību zina tikai Anna un Jānis. Mums ir tikai niecīga puspatiesība no tā ko rādīja medijos par abiem (un mēs zinam kāda tiem klikbaitu politika) un ko pāris lika savos soc tīklos. Noteikti ļoti daudz kas ir palicis “aiz kadra”. Kā jau tas ir VIENMĒR, bet par to neaizdomājamies.
Vienīgais kas man liekas ļoti dīvaini ir Annas uzvedība. Es, paldies Dievam, nekad neesmu bijusi tādā situācijā, bet varbūt kāds kuram ir bijusi tā bēdīgā pieredze ar tuvinieka nāvi, var padalīties vai tad tiešām ir spēks iet Instagram un kko runāt? līdzīgos gadījumos citas slavenības pat vairākas dienas vnk klusē, pazūd. Un pctam ieliek pieklājīgu postu - savas pārdomas, līdzjutības utml. Anna filmē sebjašku un galvenais, ka runā par SEVI ? izskatās, ka mēģina sevi padarīt par miss cietēju un upuri. Bet, kā jau teicu, man nav pieredze, varbut kāds var padalīties, vai tas skaitās ok, varbūt šoka stāvoklis tā izpaužas, es nez…
Molly777 @ 18.12.2024 11:20Var jau visu ko spriedelēt, bet tāpat līdz galam taisnību zina tikai Anna un Jānis. Mums ir tikai niecīga puspatiesība no tā ko rādīja medijos par abiem (un mēs zinam kāda tiem klikbaitu politika) un ko pāris lika savos soc tīklos. Noteikti ļoti daudz kas ir palicis “aiz kadra”. Kā jau tas ir VIENMĒR, bet par to neaizdomājamies.
Vienīgais kas man liekas ļoti dīvaini ir Annas uzvedība. Es, paldies Dievam, nekad neesmu bijusi tādā situācijā, bet varbūt kāds kuram ir bijusi tā bēdīgā pieredze ar tuvinieka nāvi, var padalīties vai tad tiešām ir spēks iet Instagram un kko runāt? līdzīgos gadījumos citas slavenības pat vairākas dienas vnk klusē, pazūd. Un pctam ieliek pieklājīgu postu - savas pārdomas, līdzjutības utml. Anna filmē sebjašku un galvenais, ka runā par SEVI ? izskatās, ka mēģina sevi padarīt par miss cietēju un upuri. Bet, kā jau teicu, man nav pieredze, varbut kāds var padalīties, vai tas skaitās ok, varbūt šoka stāvoklis tā izpaužas, es nez…
Melomanija @ 18.12.2024 08:30
Maita tā AŅA!
Džinga @ 18.12.2024 08:31
Nu paga, bāleliņš atstāja sievu ar mazu bērnu, lai skrietu pakał tai tjūnētajai. Tas kaut kā visiem aizmirstas
Lospalmas @ 18.12.2024 13:45
Tu gribētu, lai tavs bijušais tevi vajā, paliek 3km no tavas dzīvesvietas un tavā dzimšanas dienā grib tevi satikt, kaut gan esi teikusi, ka negribi komunicēt? Un pēc tam uztaisa pašnāvību tavā dzimšanas dienā ar zīmīti uz norādi, ka tu vainīga. Patiktu?
smūtijs @ 18.12.2024 13:51Cik ilgi vēl šis tiks apsriests? ? Cilvēka vairs nav un mēs nekad neuzzināsim, kas tur īsti notika. Un šīs visādās spekulācijas jau ir par traku, beidzat apspriest cilvēku, kura vairs nav šajā saulē. Nesen te kāda jau rakstīja, ja tik ļoti gribās turpināt šo tēmu, ir taču uztaisīta cita grupa.
Lospalmas @ 18.12.2024 13:45
Tu gribētu, lai tavs bijušais tevi vajā, paliek 3km no tavas dzīvesvietas un tavā dzimšanas dienā grib tevi satikt, kaut gan esi teikusi, ka negribi komunicēt? Un pēc tam uztaisa pašnāvību tavā dzimšanas dienā ar zīmīti uz norādi, ka tu vainīga. Patiktu?
Jetta @ 18.12.2024 11:20
Pretendēt var, bet adoptētie ir trešā šķira.