Kirbis32 @ 17.12.2024 11:45Timma ir otrais Sedokovas vīrs,kurš izdara pašnāvībh! Arī pirmais vīrs izdarīja pēc šķiršanās sev galu.
Annai man liekas patīk dzīvot tādā brutālā,toxiskā un nāves smakojošā dzīvē, viņa normālu dzīvi neprot dzīvot.
Anna man nekad nav patikusi, traka ,stulba,nogribējusies vecene!
Lai Jānim tad miers tur zemē,ko lai citu saka.??️
Merilda @ 17.12.2024 12:44
Nav taisnība, neizplati melus, nebija nekāda pašnāvība, tas pirmkārt. Otrkārt, sen bija attiecībās ar citu sievieti, kad tas notika.
Lospalmas @ 17.12.2024 12:40
Avots? Es lasīju, ka bija problēmas ar veselību. Visi avoti raksta dažādas lietas, arī par Jāni, tā kā daudz iespēju uzrauties un tālāk izplatīt baumas.
Lai Anna dzīvo, kā prot, vīriešiem ir iespēja nesākt satikties ar viņu vai izšķirties. Cik daudz vīriešu ir toksiski pametēji, bet tur, ja sieviete aiziet depresijā vai sola taisīt pašnāvību, uzreiz saka, ka histēriķe.
Ļoooti var just, ka sievietēm gribas padarīt vīriešus par bezsmadzeņu radījumiem, kurus var pakļaut un ietekmēt un kuri nevar paciest šķiršanās sāpes, kad pat nav par ko jārūpējās (jo no dēla jau principā atteicies).
Hubabuba @ 17.12.2024 12:46Ir tādas sievietes- melnās atraitnes, kurām patīk tās kaislības, spēlītes un balansēšana uz naža asmens. Anna ir Ukrainiete, tur ir cits tempermenta līmenis, mūsu Jānis tam visam netika līdzi un nu rezultāts ir kāds ir. Es tikai brīnos, kur viņam tik ilgi bija tā slimīgā apmātība ar viņu.
Man visvairāk ir žēl ir Sanas un viņu kopīgo dēlu, jo Sana jau būs tā, kam tās sāpes vajadzēs iznest kopā ar dēlu un būt blakus viņam. Lai miers Jāņa dvēselei un visiem tiem, kuriem patiesi šis sāp.
No kàdas naudas privātmājās dzivo visàdas Kerkiras, Bindres un lérums citu, kas neko jédzīgu nedara?Mrs.True @ 17.12.2024 10:07
Kā var 5 gadus dzīvot Mārupē privātmājā, ja nav nekāda darba, tātad - arī ienākumu? No kādiem līdzekļiem tad viņš dzīvoja?
var redzēt, ks pat nsv tuvu bijusi dsrīšana. Nevar palīdzēt neviens, kamēr pati persona neapzinās, ka vajag risināt problēmu. Tsd ir gan ar mentālajām, gsn atkarības kaitēm.Vārdotāja @ 17.12.2024 12:11Ak dieniņās, nesekoju Timmas dzîvei regulāri IG, bet lasot sportazinas.lv saprotu, ka palīgā saucieni bijuši jau sen, tik žēl, ka nebija neviena blakus, kurš palīdzētu. Un nesakiet, ka nevar palīdzēt, ja pats negrib.
Tač varēja aiziet uz pāru terapiju, ja jau dāma deva iespēju utt. Pat, ja viņa saprata, ka šķirsies, aizietu abi pie speciālista, kur saprastu, ka Jānim ir dirsaaa.
Nav tā, ka nevar palīdzēt….
Kaut notēlo, ka paliksiet kopā, ja izies terapiju…
Skumji. Tas ir egoisms
Linus @ 17.12.2024 13:31Te raksta, ka visvairāk žēl Timmas un Sanas dēlu, bet vai nav tā, ka mazais Jāni nemaz nepazīst?Dēls bija zīdainis, kad Timma aizgāja pie Sedokovas un kopš tā laika dēla dzīvē, cik saprotu, nav piedalījies. Priekš mazā īstais tētis ir Sanas tagadējais vīrs. Nesaku, ka man taisnība un labojiet, ja kļūdos, bet man bija radies tāds iespaids par Timmas un viņa dēla attiecībām
Linus @ 17.12.2024 13:31Te raksta, ka visvairāk žēl Timmas un Sanas dēlu, bet vai nav tā, ka mazais Jāni nemaz nepazīst?Dēls bija zīdainis, kad Timma aizgāja pie Sedokovas un kopš tā laika dēla dzīvē, cik saprotu, nav piedalījies. Priekš mazā īstais tētis ir Sanas tagadējais vīrs. Nesaku, ka man taisnība un labojiet, ja kļūdos, bet man bija radies tāds iespaids par Timmas un viņa dēla attiecībām
Lospalmas @ 17.12.2024 12:40
Avots? Es lasīju, ka bija problēmas ar veselību. Visi avoti raksta dažādas lietas, arī par Jāni, tā kā daudz iespēju uzrauties un tālāk izplatīt baumas.
Lai Anna dzīvo, kā prot, vīriešiem ir iespēja nesākt satikties ar viņu vai izšķirties. Cik daudz vīriešu ir toksiski pametēji, bet tur, ja sieviete aiziet depresijā vai sola taisīt pašnāvību, uzreiz saka, ka histēriķe.
Ļoooti var just, ka sievietēm gribas padarīt vīriešus par bezsmadzeņu radījumiem, kurus var pakļaut un ietekmēt un kuri nevar paciest šķiršanās sāpes, kad pat nav par ko jārūpējās (jo no dēla jau principā atteicies).
piekrītu katram vārdam! No pieredzes!SALOMEJA @ 17.12.2024 10:51
No pieredzes. Nav iespējams palīdzēt kādam, kas to negrib. Tas ir kā runāt ar sienu.
Ja Jānis pat tēvu bija nobloķējis, tad visticamāk nekādu palīdzību vai padomu nevēlējās. Tikai atgūt sievieti.
Nu cik es redzu, viņš visur kopā ar Sedakovas dēlu IGValdet @ 17.12.2024 13:46Paskatieties Jānim instagramā profilu, patinat uz leju.. ir vairāki video ar dēlu. Vispār sāpīgi bija redzēt tos video. Nu kaut kādas attiecības bija, nevar teikt, ka vispār nekomunicēja. Dēls viņu atcerēsies gan.
Pilgrim @ 17.12.2024 13:23No kàdas naudas privātmājās dzivo visàdas Kerkiras, Bindres un lérums citu, kas neko jédzīgu nedara?