juveliere @ 17.12.2024 11:21Sana ielikusi storijā bildīti. Apraudājos. Tiešām sirds sāp un ļoti žēl.
izskatās, ka jau sen audzina un nav īstais tēvs dēlam bijis blakus. Skolā arī aizies Mārcim pie rokas, jo Timma sev rokas uzlicis. Tur noteikti jau bija psihiatrijas gadījums, jo domāja tikai par savām sāpēm un varbūt par to, kā ieriebt Annai. Par savu dēlu viņš nedomāja darot sev galu.Amnile @ 17.12.2024 11:26Diemžēl mīlestība ir akla un sāpoša sirds var novest pie pārāk neprātīgiem lēmumiem.
Žēl visi tuvinieki, kuriem Ziemassvētki šogad būs jāpavada sērās.
Cerams, ka Sanas vīrs Kristianu izaudzinās kā īsts tēvs un viņam viss būs labi. :)
Tuana @ 17.12.2024 11:29
Sana vispār ir piemērs sievietei un mātei ar lielo burtu, cik viņa vienmēr bijusi ieturēta un pieklājīga. Pat tagad, nemazgā nekādu netīro veļu, lai gan tika sāpināta, bet dēla dēļ visu tik labi iznes.
Sunlight @ 17.12.2024 11:46Cik gan ironiski. Anna storijos runā par to, ka viņai ir mazs bērns mājās, kuru vajag pasargāt no sāpēm. Bet tas neliedza tikties ar vīrieti, kuram tobrīd mājās bija zīdainis…
nu kāda terapija! Anna no tām emocijām un drāmas barojās! Visa dzīve uz skatuves un kā realitātes šovs. Esmu pārliecināta, ka viņai neinteresēja Jānis kā cilvēks, bet tikai kā daļa no publiskās spēles un statusa. Pazuda Timmas statuss un nauda, pazuda interese. Palika tikai drāma, bet tas ar laiku nogurdināja. Nebija jau tā, ka viņš viņu dārgi apdāvināja pakaļ skrienot pēdējā laika posmā. Kāds viņai labums no tāda vīra? Jāpaspēj bija tikt vaļā, kamēr var paspet citu sponsoru noķert ar vīstošo “skaistumu”.Vārdotāja @ 17.12.2024 12:11Ak dieniņās, nesekoju Timmas dzîvei regulāri IG, bet lasot sportazinas.lv saprotu, ka palīgā saucieni bijuši jau sen, tik žēl, ka nebija neviena blakus, kurš palīdzētu. Un nesakiet, ka nevar palīdzēt, ja pats negrib.
Tač varēja aiziet uz pāru terapiju, ja jau dāma deva iespēju utt. Pat, ja viņa saprata, ka šķirsies, aizietu abi pie speciālista, kur saprastu, ka Jānim ir dirsaaa.
Nav tā, ka nevar palīdzēt….
Kaut notēlo, ka paliksiet kopā, ja izies terapiju…
Skumji. Tas ir egoisms
Jā, talismans no viņas sūdīgs sanāca.Sunlight @ 17.12.2024 12:18Kāda pāru terapija. Abi bija šķīrušies, bet Anna gāja uz spēlēm un vēl sniedza intervijas, ka abu attiecības bija sliktas (var redzēt Instagram ierakstos, kuros viņa ir ietagota). Pēc Instagram izskatās, ka viņa komandai bija kā influencere. Nu nesakiet, ka tā ir sakritība…
Pilnīgi šķiet, ka viņa turpināja tīt viņu ap pirkstu. Turēja izstiepas rokas attālumā, lai pabarotu savu ego (jo viņš skrēja viņai pakaļ), bet attiecību turpināšanai atšuva.
Kaut kā viss neiet kopā. Pati apgalvo, ka pēdējie gadi bijuši neiedomājami, bet pati uzturēja kontaktu. Ko tad vilkās uz spēlēm, grozījās riņķī? Toksiskuma paraugstunda.
sinddyy @ 17.12.2024 12:22Nu beidziet, nekādas nodevības un šķiršanās nav attaisnojums pašnāvībai, tā ir milzīga traģēdija visiem. Es neticu, ka pēkšņi vienas Annas dēļ viņš tā izdarīja, pilnīgi noteikti nosliece ir bijusi arī agrāk, mentālas problēmas, iespējams depresija vai kas tāds. Visi gudri pēc kara. Es gan jūtu līdzi Annai, man liekas viņa ne līdz galam apzinājās seku nopietnību. Un te viņa arī ir tikai daļēji pie vainas, iespējams tā šķiršanās bija pēdējais vadzis, kurš Timmam aptumsoja saprātu līdz galam. Nebūtu Anna, būtu kaut kas cits... Tā ir briesmīga apstākļu sakritība.
Kirbis32 @ 17.12.2024 11:45Timma ir otrais Sedokovas vīrs,kurš izdara pašnāvībh! Arī pirmais vīrs izdarīja pēc šķiršanās sev galu.
Annai man liekas patīk dzīvot tādā brutālā,toxiskā un nāves smakojošā dzīvē, viņa normālu dzīvi neprot dzīvot.
Anna man nekad nav patikusi, traka ,stulba,nogribējusies vecene!
Lai Jānim tad miers tur zemē,ko lai citu saka.??️
Sunlight @ 17.12.2024 12:18Kāda pāru terapija. Abi bija šķīrušies, bet Anna gāja uz spēlēm un vēl sniedza intervijas, ka abu attiecības bija sliktas (var redzēt Instagram ierakstos, kuros viņa ir ietagota). Pēc Instagram izskatās, ka viņa komandai bija kā influencere. Nu nesakiet, ka tā ir sakritība…
Pilnīgi šķiet, ka viņa turpināja tīt viņu ap pirkstu. Turēja izstiepas rokas attālumā, lai pabarotu savu ego (jo viņš skrēja viņai pakaļ), bet attiecību turpināšanai atšuva.
Kaut kā viss neiet kopā. Pati apgalvo, ka pēdējie gadi bijuši neiedomājami, bet pati uzturēja kontaktu. Ko tad vilkās uz spēlēm, grozījās riņķī? Toksiskuma paraugstunda.