IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 12245
Reģ: 15.03.2012
Chikitita @ 15.12.2024 13:57
Izīrētājs domās tā, 4 bērni tā ir nekārtība, liels risks, ka tas dzīvoklis pēc tam būs jāremontē, kas ir izdevumi, šāds darījums tikai ar mīnuss zīmi. Tam bērna tēvam viegli, atrada citu, aizgāja, šādu rūpju viņam nav. Tās Agitas man ir žēl, viņai ir jāiznes uz sevi smagākais.

Bindres gadījumā tas pat nav risks, bet garants, ka apdzīvojamā platība pēc viņas būs jāremontē. Vienmēr nopludina, vienmēr sienas apzīmētas un kas tik vēl ne, tie bērni taču galīgi nav vairs mazuļi, kuri nesaprot, ka uz sienām ķēpāt nedrīkt
15.12.2024 17:58 |

Reitings 2491
Reģ: 05.07.2024
Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 17:49

Nu, piemēram, cilvēkiem ar normāliem dzīves standartiem?
Mēs ar vīru divatā dzīvojam trīsistabniekā, knapi pietiek. Viesistaba, guļamistaba, darbistaba. Prasītos vēl ceturto istabu, lai ir viesu guļamistaba, nevis viesi paliek dzīvojamā istabā uz dīvāna. Tagad, kad gaidām mazo, saprotu, ka mazāks par piecistabnieku neder, un mums būs pirmais bērns. Ja gaidītu trīnīšus, tad droši vien tikai privātmāja.
Privātmāja ar cik istabām, ja uz diviem ar trīs istabām ir par maz?
15.12.2024 18:04 |

Reitings 124
Reģ: 26.08.2024
brunettte @ 15.12.2024 18:04
Privātmāja ar cik istabām, ja uz diviem ar trīs istabām ir par maz?

Ja man būtu 4 bērni kā Bindrei, tad ar astoņām. Es saprotu, ka daudzi nevar atļauties dzīves platību, lai katram bērnam ir sava istaba un vecākiem nav jāstrādā no viesistabas vai pašu guļamistabas, bet nu īsti normāli tas arī nav.
15.12.2024 18:10 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 18:10

Ja man būtu 4 bērni kā Bindrei, tad ar astoņām. Es saprotu, ka daudzi nevar atļauties dzīves platību, lai katram bērnam ir sava istaba un vecākiem nav jāstrādā no viesistabas vai pašu guļamistabas, bet nu īsti normāli tas arī nav.

Sapņot jau var vai arī īstenot sapni, ja ir pietiekami ienākumu, bet realitātē vispār jau lielākā daļa iedzīvotāju ar bērniem dzīvo 3 istabas dzīvokļos, jo 4 istabu dzīvokļu projekti ir retums. Privātmājas jau ir cits stāsts, bet arī tur 8 istabas jau skaitās diezgan luksuss. Parasti ir 6 istabas. :D
15.12.2024 18:39 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023

Mēs ar vīru divatā dzīvojam trīsistabniekā, knapi pietiek. Viesistaba, guļamistaba, darbistaba. Prasītos vēl ceturto istabu, lai ir viesu guļamistaba, nevis viesi paliek dzīvojamā istabā uz dīvāna. Tagad, kad gaidām mazo, saprotu, ka mazāks par piecistabnieku neder, un mums būs pirmais bērns. Ja gaidītu trīnīšus, tad droši vien tikai privātmāja.

Ja to finansiāli var atļauties, tad bravo! 👏
15.12.2024 19:12 |

Reitings 3512
Varbūt esmu par vēlu pieslēgusies čatam, bet nosaktijos Slavenību sēriju ar to Lieni Greifāni. Bišk sasmējos. Viņa saka ka cilvēki to tik dara kā izgāž negācijas, ka tas ir pretīgi, ka viņos nav nekā laba. Ka viena esot novēlējusi kaut viņa būtu bijusi tajā ēkā kur bija tas terorakts or smth. Un tad nākamais kadrs kur Greifāne skatoties kamerā novēl lai viņi deg ellē un ka bērni maksās par to visu un slavenais teiciens par karmu, kas vispār ir ķirsītis uz tortes. Ar ko tad tā Greifāne tajā momentā ir labāka par tiem ļaunajiem interneta komentētājiem? 😀
15.12.2024 19:16 |

Patīk
Reitings 2651
Reģ: 03.11.2023

Nu beidz, tas ir luxury nevis norma dzīvot 5 istabu dzīvoklī
15.12.2024 20:15 |

Reitings 2491
Reģ: 05.07.2024

Katram pa divām istabām?😀
15.12.2024 20:51 |

Reitings 311
Reģ: 09.08.2024
Agrita mierīgi varēja dzīvot trīsistabu dzīvoklī, nevis mājā, jo visi bērni tāpat vienā istabā dzīvo, tikai Esterei un pašai Agritai bija savas istabas, ofiss tagad viņai būšot guļamistabā, kas vairs nav problēma- bet lai puikam iedotu savu istabu, iepriekšējā mājā, tad nē, ofisam vajag atsevišķu telpu.
15.12.2024 20:58 |

Reitings 124
Reģ: 26.08.2024
Džinga @ 15.12.2024 20:15

Nu beidz, tas ir luxury nevis norma dzīvot 5 istabu dzīvoklī

Luxury ir 5istabu dzīvoklis klusajā centrā :D to es arī nevaru atļauties.
15.12.2024 21:03 |

Reitings 14235
Reģ: 06.07.2022

Pilnīgi Tevi saprotu, man tas pats.
15.12.2024 21:50 |

Reitings 223
Reģ: 24.01.2024
Jelljka pati ir likusi IG, kur statsa, ka menedzee Oljega ig, ka meichas vinjam var nemaz nerakstit... bet visskumjak ir taa otra viriesa pazemoshana... kaa sieviete var visu laiku likt neparprotamus storijus, kur gaisa virmo love. un shii love nav starp Olegu un Jelljku, bet Juriju un Jeljku... Olegs ir jau kungs gados, vinjam gribas mieru, bet taa spindzele, tuset, baudit dzivi, naudu un celjot... kas ir logiski, bet es gaidu, kad drizumaa vinja nopirks sev dzivokli un aizies no Olega, jo gribas tak priecaties, bet otrs jau vakaros pie panoramas.
15.12.2024 21:51 |

Reitings 32607
Reģ: 06.11.2022

Pirmkārt, ne visi strādā no mājām. Tāpēc vairumam cilvēku nevajag atsevišķu kabinetu mājās, kur nu vēl divus!
Ja mēs ar vīru diennaktīm neizietu no mājas, tad mums arī Rundāles pils būtu pašaura :D
15.12.2024 22:03 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
SarmaD @ 15.12.2024 19:16
Varbūt esmu par vēlu pieslēgusies čatam, bet nosaktijos Slavenību sēriju ar to Lieni Greifāni. Bišk sasmējos. Viņa saka ka cilvēki to tik dara kā izgāž negācijas, ka tas ir pretīgi, ka viņos nav nekā laba. Ka viena esot novēlējusi kaut viņa būtu bijusi tajā ēkā kur bija tas terorakts or smth. Un tad nākamais kadrs kur Greifāne skatoties kamerā novēl lai viņi deg ellē un ka bērni maksās par to visu un slavenais teiciens par karmu, kas vispār ir ķirsītis uz tortes. Ar ko tad tā Greifāne tajā momentā ir labāka par tiem ļaunajiem interneta komentētājiem? ?

Viņa ir labāka, jo viņa varbūt neapd!š katru personīgi, bet gan izsaka savu viedokli "skatoties no augšas" uz visu šo debīlismu.
Ir milzīga atšķirība, vai tu piedalies graušanā, kur noliec kādu personīgi vai arī tu pasaki, ka visi tie, kas noēd viens otru ir stulbeņi. Pareizi pateica tā Greifāne. :D
15.12.2024 22:23 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Marimar @ 15.12.2024 21:51
Jelljka pati ir likusi IG, kur statsa, ka menedzee Oljega ig, ka meichas vinjam var nemaz nerakstit... bet visskumjak ir taa otra viriesa pazemoshana... kaa sieviete var visu laiku likt neparprotamus storijus, kur gaisa virmo love. un shii love nav starp Olegu un Jelljku, bet Juriju un Jeljku... Olegs ir jau kungs gados, vinjam gribas mieru, bet taa spindzele, tuset, baudit dzivi, naudu un celjot... kas ir logiski, bet es gaidu, kad drizumaa vinja nopirks sev dzivokli un aizies no Olega, jo gribas tak priecaties, bet otrs jau vakaros pie panoramas.

Nu tomēr vēl ielikšu komentu. Skatoties Jeļkas storijus, liekas, ka dzimeni viņa ir savu svinējusi, nevis sava drauga. Vai nu viena pati, vai sirsniņpirkstus ar pavāru taisa un dejo. A, kur pats jubilārs un kopbildes un video? Nu galīgi pa fāzi. Kāpēc pavārs ir vairāk galvenajā lomā kā pats jubilārs?Jo tālāk, jo trakāk.
15.12.2024 23:09 |

10 gadi
Reitings 1464
Reģ: 16.01.2013
Pamanijāt Loccitane Evelīnai storiju,kur kāds fonā saka "tikai netagojiet Denisu!"? 😀 Nez,tas ir tas viņas misters Lieliskais? 🧐 vai tas speciāli mums intrigai 😀
16.12.2024 01:44 |

Reitings 3512
fioanaa @ 15.12.2024 22:23

Viņa ir labāka, jo viņa varbūt neapd!š katru personīgi, bet gan izsaka savu viedokli "skatoties no augšas" uz visu šo debīlismu.
Ir milzīga atšķirība, vai tu piedalies graušanā, kur noliec kādu personīgi vai arī tu pasaki, ka visi tie, kas noēd viens otru ir stulbeņi. Pareizi pateica tā Greifāne. :D

Tad jau sanāk, ka pareizi pateica tevi pašu ieskaitot.
Es tur baigo atšķirību neredzu.
16.12.2024 06:36 |

Reitings 208
Reģ: 09.09.2024
Šausmas, Agnijas Grigules heroin chic jau sasniedz kaulainā zāģa apmērus. Kā viņa dzīvību velk! Baltā kafija? 😆 Tas reklāmists, ar ko viņa tiekas (jau gadiem?) laikam uz kauliem kritis…. Un ar ko viņa naudu pelna? Tās bildes kā no tāda gaumīga only fans brīžiem 😄
16.12.2024 08:42 |

Reitings 68
Reģ: 21.11.2024
Par Leldi un Aivi ,teikšu tā , ka apkārtējie daudz vairāk viņus idealizēja kā viņi paši - jā varbūt bildes
Ne no ikdienas bet jo fotosesijām ,tāpēc liekas tas ideālais tēls un neliek ikdienas ainiņas, bet viņi nekad nebija slēpuši ,ka strīdas ,plēš traukus un tāda garā, tas viss ir normāli, bet par ko es aizdomājos … Ja Aivis vadod ballītes lietojis apreibinošās vielas ,tad iedomājieties tāds vīrietis atgriežas mājās, kur ir sieva un divi mazi bērni .. viņš tak sen ir savas smadzenes notrallinājis. Un aktīvi lietojot Tev to beigas jau vajag ikdiena , ja nē Tu sāc jūgties un tam visam pa vidu ir sieva un bērni . Tad jau tas viss pāraug cita līmeni , tie Vaira nav ikdienišķi strīdi par izmētātam zeķēm , bet jau velk pēc nelabvēlīgas ģimenes koncepta - kur virs pēc ballītes nonarkojies guļ mājas un sieva bauro par krāpšanu .
Žēl bērnu . Var jau teikt, ka viņš ir labs tēvs , bet vai tādu vajag bērniem ? Vai ar tādu narkomānu , kas nemāk savaldīt savu draudziņu , būtu vispār jāliekas gultā bez izsargāšanās ? Nedomāju viss .
Ja tajā ģimene Lelde šķiet gudra un izglītota , tad Aivis parasts laukstrādnieks ..
16.12.2024 09:36 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
*Dārta @ 16.12.2024 01:44
Pamanijāt Loccitane Evelīnai storiju,kur kāds fonā saka "tikai netagojiet Denisu!"? ? Nez,tas ir tas viņas misters Lieliskais? ? vai tas speciāli mums intrigai ?

Drīzāk pamanīju, ka viņa dienu atpakaļ bija ielikusi alkohola veikalu un nosaukusi par mīļāko veikalu. Zeme atveries! Kā var likties būt stilīgai, ka sevi atrāda kā sīni un alkoholiķi?
16.12.2024 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits