Chikitita @ 15.12.2024 13:57Izīrētājs domās tā, 4 bērni tā ir nekārtība, liels risks, ka tas dzīvoklis pēc tam būs jāremontē, kas ir izdevumi, šāds darījums tikai ar mīnuss zīmi. Tam bērna tēvam viegli, atrada citu, aizgāja, šādu rūpju viņam nav. Tās Agitas man ir žēl, viņai ir jāiznes uz sevi smagākais.
Privātmāja ar cik istabām, ja uz diviem ar trīs istabām ir par maz?Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 17:49
Nu, piemēram, cilvēkiem ar normāliem dzīves standartiem?
Mēs ar vīru divatā dzīvojam trīsistabniekā, knapi pietiek. Viesistaba, guļamistaba, darbistaba. Prasītos vēl ceturto istabu, lai ir viesu guļamistaba, nevis viesi paliek dzīvojamā istabā uz dīvāna. Tagad, kad gaidām mazo, saprotu, ka mazāks par piecistabnieku neder, un mums būs pirmais bērns. Ja gaidītu trīnīšus, tad droši vien tikai privātmāja.
brunettte @ 15.12.2024 18:04Privātmāja ar cik istabām, ja uz diviem ar trīs istabām ir par maz?
Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 18:10
Ja man būtu 4 bērni kā Bindrei, tad ar astoņām. Es saprotu, ka daudzi nevar atļauties dzīves platību, lai katram bērnam ir sava istaba un vecākiem nav jāstrādā no viesistabas vai pašu guļamistabas, bet nu īsti normāli tas arī nav.
Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 17:49
Mēs ar vīru divatā dzīvojam trīsistabniekā, knapi pietiek. Viesistaba, guļamistaba, darbistaba. Prasītos vēl ceturto istabu, lai ir viesu guļamistaba, nevis viesi paliek dzīvojamā istabā uz dīvāna. Tagad, kad gaidām mazo, saprotu, ka mazāks par piecistabnieku neder, un mums būs pirmais bērns. Ja gaidītu trīnīšus, tad droši vien tikai privātmāja.
Katram pa divām istabām?😀Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 18:10
Ja man būtu 4 bērni kā Bindrei, tad ar astoņām. Es saprotu, ka daudzi nevar atļauties dzīves platību, lai katram bērnam ir sava istaba un vecākiem nav jāstrādā no viesistabas vai pašu guļamistabas, bet nu īsti normāli tas arī nav.
Džinga @ 15.12.2024 20:15
Nu beidz, tas ir luxury nevis norma dzīvot 5 istabu dzīvoklī
Mežezera delīrijs @ 15.12.2024 18:10
SarmaD @ 15.12.2024 19:16Varbūt esmu par vēlu pieslēgusies čatam, bet nosaktijos Slavenību sēriju ar to Lieni Greifāni. Bišk sasmējos. Viņa saka ka cilvēki to tik dara kā izgāž negācijas, ka tas ir pretīgi, ka viņos nav nekā laba. Ka viena esot novēlējusi kaut viņa būtu bijusi tajā ēkā kur bija tas terorakts or smth. Un tad nākamais kadrs kur Greifāne skatoties kamerā novēl lai viņi deg ellē un ka bērni maksās par to visu un slavenais teiciens par karmu, kas vispār ir ķirsītis uz tortes. Ar ko tad tā Greifāne tajā momentā ir labāka par tiem ļaunajiem interneta komentētājiem? ?
Marimar @ 15.12.2024 21:51Jelljka pati ir likusi IG, kur statsa, ka menedzee Oljega ig, ka meichas vinjam var nemaz nerakstit... bet visskumjak ir taa otra viriesa pazemoshana... kaa sieviete var visu laiku likt neparprotamus storijus, kur gaisa virmo love. un shii love nav starp Olegu un Jelljku, bet Juriju un Jeljku... Olegs ir jau kungs gados, vinjam gribas mieru, bet taa spindzele, tuset, baudit dzivi, naudu un celjot... kas ir logiski, bet es gaidu, kad drizumaa vinja nopirks sev dzivokli un aizies no Olega, jo gribas tak priecaties, bet otrs jau vakaros pie panoramas.
fioanaa @ 15.12.2024 22:23
Viņa ir labāka, jo viņa varbūt neapd!š katru personīgi, bet gan izsaka savu viedokli "skatoties no augšas" uz visu šo debīlismu.
Ir milzīga atšķirība, vai tu piedalies graušanā, kur noliec kādu personīgi vai arī tu pasaki, ka visi tie, kas noēd viens otru ir stulbeņi. Pareizi pateica tā Greifāne. :D
*Dārta @ 16.12.2024 01:44Pamanijāt Loccitane Evelīnai storiju,kur kāds fonā saka "tikai netagojiet Denisu!"? ? Nez,tas ir tas viņas misters Lieliskais? ? vai tas speciāli mums intrigai ?