sensācija, wowKate9 @ 14.12.2024 16:56Nu viss, Bindere izhu*arita ara- netiek galaa at iri un comunal
Dzivos pie mammas ???
tiešām. Es. Vispār brīnos kāda velna pēc viņa vienmēr īrē šīs milzīgās mājas. OK, 4 bērni,bet var jau arī dzīvoklīti paņemt. Pietam, ja viņa nestrādā oficiālu darbu. Brīnos, kā viņa vispār var savilkt galus.brunettte @ 14.12.2024 18:12sensācija, wow
Aizspogulia @ 14.12.2024 21:51Man būs nepopulārs viedoklis, bet es uzskatu, ka Lelde zināja. Aivim tas sejā rakstīts.( Jāatzīst gan, ka viņš ir arī manā gaumē. )
Man jau liekas, ka viņiem bijušas sarunas par šo, Lelde piedeva un tad viss nāca publiski. Tas jau mazliet savādāk, kad visi tā atklāti zin un par šo runā. Te vainu klusē un izliecies, ka viss ir meli vai arī izšķiries ar augsti paceltu galvu un veido savādāku sev jaunu tēlu
Savva @ 14.12.2024 20:57Cik ilgi jelinska kopā ar Fiļu? 5 gadus? Un tikai organizējot viņam parsteiguma ballīti iepazinās ar vina draugiem? ????
Savva @ 14.12.2024 20:57Cik ilgi jelinska kopā ar Fiļu? 5 gadus? Un tikai organizējot viņam parsteiguma ballīti iepazinās ar vina draugiem? ????
sivenssivenamdraugs @ 15.12.2024 02:30
Drīzāk izbrīna, ka Jelinska pie stūres filmē storiju savu, izskatās arī, ka nav piesprādzējusies. Ekkk, nopietni?
Šaubos vai viņi gāja uz “perfektā pāra” tēlu. Tīri cilvēcīgi, Lelde iespējams piedeva un domāja, ka nu pēc kāzām un bērniem jau nu viņš neatļausies vairs tā. Bet ne pirmais, ne pēdējais, kuram pat ģimene nav svēta.Merilda @ 14.12.2024 22:31
VISI zināja, pirms viņi pat bija apprecējušies, ka viņš meitenes pasākumos nelaida garām. Lelde noteikti zināja, jo noteikti kāds bija pateicis. Gan jau izlēma ignorēt, neticēja, domāja, ka pēc kāzām mainīsies vai arī perfekta pāra tēls bija svarīgāks par visu.
Chikitita @ 15.12.2024 13:57Izīrētājs domās tā, 4 bērni tā ir nekārtība, liels risks, ka tas dzīvoklis pēc tam būs jāremontē, kas ir izdevumi, šāds darījums tikai ar mīnuss zīmi. Tam bērna tēvam viegli, atrada citu, aizgāja, šādu rūpju viņam nav. Tās Agitas man ir žēl, viņai ir jāiznes uz sevi smagākais.
Chikitita @ 15.12.2024 13:55Jelgavā 3 istabu dzīvokļi ir deficīts, kur nu vèl vairāk istabas. Un ja kāds, ļoti reti izīrē, tad viņš novērtē īrniekus, un sieviete ar 4 bērniem, nav viņaprāt labākais īrnieks.
GlorijaGrevcova @ 15.12.2024 11:19
Tak viņa vienu laiku regulāri lika storijus ar naudassodiem un mentu auto, kas šo aptur, ar sava auto spidometru utt, nu burtiski katru dienu, tad vienā brīdī pārstāja likt, gan jau Oļegam ZB. Tagad tos aizvieto storiji ar Jurčiku.
Pupi tualešu spoguļos ir klasika. Nu un glāze rokās, kur vien var.
Tak viņa nefiltrē, ko publicē, regulāri zīmējas, viņai patiktu 24/7 kaut kas “ocean drive” stilā, tikai 2 bērnu mātei un uzņēmēja (kurš nav narkobarons) dzīvesbiedrei tas viss izskatās bik nožēlojami. Tāda bezjēdzīga lekšanās.
tur var pastrīdēties. Esmu bijusi pasākumā, kur viņi arī bija. Bija uzaicināti uz izlaidumu, jo ir radinieki ģimenei, kur bija absolvents. Viņus uzskatīja par slavenībām, perfekto pāri. Un tā viņi arī uzvedās. Ne sliktā nozīmē, bet ļoti eleganti, ieturēti,sāka dejot pirmie ballē un dejoja pa zāli ilgi. Smaidīgi un priecīgi, bet itkā iestudēti. Nevienas liekas kustības vai žesta. Un visi sačukstējās, ka slavenais Ceriņu pāris ir šeit.brunettte @ 15.12.2024 12:17Šaubos vai viņi gāja uz “perfektā pāra” tēlu. Tīri cilvēcīgi, Lelde iespējams piedeva un domāja, ka nu pēc kāzām un bērniem jau nu viņš neatļausies vairs tā. Bet ne pirmais, ne pēdējais, kuram pat ģimene nav svēta.
Te atkal drošvien spēlē tas, ka viņi sanāk radinieki. Radu pasākumos vienmēr būs klačas un runas aiz muguras, kurš ar ko un kā ir ieradies.krixis3 @ 15.12.2024 16:14tur var pastrīdēties. Esmu bijusi pasākumā, kur viņi arī bija. Bija uzaicināti uz izlaidumu, jo ir radinieki ģimenei, kur bija absolvents. Viņus uzskatīja par slavenībām, perfekto pāri. Un tā viņi arī uzvedās. Ne sliktā nozīmē, bet ļoti eleganti, ieturēti,sāka dejot pirmie ballē un dejoja pa zāli ilgi. Smaidīgi un priecīgi, bet itkā iestudēti. Nevienas liekas kustības vai žesta. Un visi sačukstējās, ka slavenais Ceriņu pāris ir šeit.
sivenssivenamdraugs @ 15.12.2024 16:01
A, kam tad ir vajadzīgi tie 3 un 4 istabu dzīvokļi, ja tos neizīrē ģimenēm ar bērniem? Ko? Smieklīgi, vai ne?