Yes min @ 12.12.2024 15:23Oļega Kristīnei esot noslēpums, ko gatavojas atklāt. Es ceru,ka gaida bērnu vai beidzot būs kāzas. Pārējais būtu garlaicīgi?
glorijastasta @ 12.12.2024 15:56
Gan jau vinam balliti izplanojusi vai ari lidojumu nopirkusi.
Un vispar ta Olega zina “kapec radinieki nezin par ciemosanos” riktigi apsmejos??? tonis taads kaa sektetarei rakstitu?? tik formali mans viirs man nekad nav rakstijis.
Yes min @ 12.12.2024 15:23Oļega Kristīnei esot noslēpums, ko gatavojas atklāt. Es ceru,ka gaida bērnu vai beidzot būs kāzas. Pārējais būtu garlaicīgi?
Nastja32 @ 12.12.2024 17:40Signe Sproga: "Jāskatās rūpīgi, kādu dezodorantu lietot. Tie smaržīgie ir ļoti slikti jūsu veselībai, meitenes."
Arī Signe: špricē sejā visu pēc kārtas, gulstas zem naža, griež acis u.tml., bet tas neskaitās, nē, ko jūs. Tas veselībai nāk tikai par labu! :))
Nastja32 @ 12.12.2024 17:40Signe Sproga: "Jāskatās rūpīgi, kādu dezodorantu lietot. Tie smaržīgie ir ļoti slikti jūsu veselībai, meitenes."
Arī Signe: špricē sejā visu pēc kārtas, gulstas zem naža, griež acis u.tml., bet tas neskaitās, nē, ko jūs. Tas veselībai nāk tikai par labu! :))
glorijastasta @ 12.12.2024 15:56
Gan jau vinam balliti izplanojusi vai ari lidojumu nopirkusi.
Un vispar ta Olega zina “kapec radinieki nezin par ciemosanos” riktigi apsmejos??? tonis taads kaa sektetarei rakstitu?? tik formali mans viirs man nekad nav rakstijis.
Greetaa @ 12.12.2024 18:55Gluzunovai pirms laika bija posts par Parīzi, kā patikusi arhitektūra, viss skaisti utt.
TV fonā gāja SBF un labāk īsto realitāti nebūtu redzējusi.... Artjoms publiskajā wc nofilmē to, ko pats atstājis podā, abiem kaku tēma iet uz urrā kā tīņiem. Nekas Parīzē nepatīk un uzvedas kā no meža izmukuši. Kāpēc tādi jārāda TV? Briesmas.
Danaja @ 12.12.2024 15:57Pēdējā randiņš ar diviem Ceriņš tik pavazāts izskatās. Nevar saprast vai nokodējis, noguris, nopūties vai viss kopā.
Džinga @ 12.12.2024 14:37
Kā vispār var ticēt kaut kādai random informāciaji, ko te viena komentētāja iemeta? Kur radies info, ka viņai nevar būt bērnu?
Kirbis32 @ 12.12.2024 21:50
Juta pati kkr pirms 7g atbildēja uz bērnu jaut,pēc atbildes varēja saprast,ka viņai nevar būt.
Varbūt vina negrib tik ļoti lai censtos. Bet storys bija tāds.