garsigs_persiks @ 11.12.2024 11:47
Tetovējumiem te, manuprāt, nav nekāda sakara. Mani drīzāk Bānes runas stils un personība kā tāda atbaida. Biju viņu apskatījusies toreiz, kad kaut kādu čali gribēja atmaskot, kurš paralēli ar vairākām ticies, taču ilgi nespēju viņā klausīties. Izskatās tāda uzmanību alkstoša dūdiņa, kura ar visiem pēc kārtas būs gatava salaist. Nebrīnos, ka arī Gintam pie sāniem attapās, tikko kā viņš izšķīrās ?
fifinators @ 11.12.2024 10:19
Tikai tāpēc, ka viņa ir tetovēta? ???
Jā, visdrīzāk viņai lūpās ir filleri, bet nav pārspīlēts, dažās bildēs uzacis ir pārāk tumši iekrāsotas, bet tā skaista sieviete.
Kirbis32 @ 10.12.2024 15:14
Tā ir,man Gints arī rakstija,es paskatijos tikai viņa sotry un 10 min laikā bija ig ziņas.?vins tad arī ar Bāni tikās un ar bāni viņiem tur kaislīgie pupi,Gints vēl bānes pupu bildes rādija saviem comiem un iērēca ka pišama no muguras jo pupi karājas kā govij.
Tuana @ 11.12.2024 14:22
Mega pretīgi, ja tā ir taisnība, tad tai Jutai ir tikai jāpriecājas, ka tikusi no tāda truliķa prom.
fifinators @ 11.12.2024 10:19
Tikai tāpēc, ka viņa ir tetovēta? ???
Jā, visdrīzāk viņai lūpās ir filleri, bet nav pārspīlēts, dažās bildēs uzacis ir pārāk tumši iekrāsotas, bet tā skaista sieviete.
Ariete @ 11.12.2024 11:51Tā izskatās. Es nezinu kā tā var rīkoties. Iespējams viņiem ar O.F. nekā vairs nav, tikai patura viņu deļ žēlestības. Un viņai varbūt tāpēc atļauts maukt pa kreisi. Ja viņa ir kopā ar O.tad tas ir ļoti slimi un mauci*ki.
sivenssivenamdraugs @ 11.12.2024 17:02
Vai tik dienu atpakaļ nebija ielikusi newhansa jauno dzīvokļu ēku ar pierakstu klāt - gribu?
Tas no malas nolasās, ga grib sev tur dzīvokli. It kā jau, ja dzīvo laimīgās attiecībās ar savu vīrieti viņa privātmājā, nav baigā vajadzība pēc gribēšanas dzīvoklim. Nē nu ir, biznesa nolūkā vai kā nekustamo īpašumu nākotnei uz īri. Bet viņa tiešām uzvedas tā it kā nebūtu attiecībās. Nav jau mūsu darīšana, protams, bet ja vecis ir tik liels sponsors, tad ir pelnījis arī cieņu, ja abi kopā. Nezinu, dīvaini tur viss, ko atrāda.
Ariete @ 11.12.2024 17:20Man ļoti uzjautrina, ka jeļa tik ļoti lepni dzīvo ar sliktā ex uzvārdu ?
…jo Jutai nevar būt bērniņu. Sāpīgi, jā. Tāpēc jau Ginta sievai tik ātri tas notika. Netīšām. Jo bija pieradis, ka TO var darīt un rezultātu nebūs.Hubabuba @ 09.12.2024 12:08
Viņa to Gintu regulāri noliek, jo šis tik ātri pēc attiecību beigām, saorganizēja jaunu ğimeni. Domāju ka tas viņu baigi grauž. Tomēr tas ir sāpīgi, ka dzīvo ar vīrieti ntos gadus un pēc šķiršanās šamējais nevis raud spilvenā un raksta gaudulīgas ziņas Instagramā, bet atrod citu sievieti, uztaisa bērnu un vel aprec šo. Patīkami jau nav, vel jo vairāk tapēc, ka Juta jau bija tā kas pameta viņu. Tāds normāls sitiens pa pašapziņu. Un nekādi fake pupi, mašīnas bez jumta un ar jumtu un visi tie brendu maisiņi nevar kompensēt to robu pašapziņā vairs.
Jā, kā tad. Ja O precētu, uzreiz būtu Fiļa kundze.Tuana @ 11.12.2024 18:52
Visdrīzāk uzvārds ir saglabāts bērnu dēļ, lai būtu vienādi.
Happyminka @ 11.12.2024 19:42…jo Jutai nevar būt bērniņu. Sāpīgi, jā. Tāpēc jau Ginta sievai tik ātri tas notika. Netīšām. Jo bija pieradis, ka TO var darīt un rezultātu nebūs.
Tuana @ 11.12.2024 18:52
Visdrīzāk uzvārds ir saglabāts bērnu dēļ, lai būtu vienādi.
taa arī ir, viens čalis stāstīja kaaa šī braukusi speciāli uz pišu pie viņa 😄garsigs_persiks @ 11.12.2024 11:47
Tetovējumiem te, manuprāt, nav nekāda sakara. Mani drīzāk Bānes runas stils un personība kā tāda atbaida. Biju viņu apskatījusies toreiz, kad kaut kādu čali gribēja atmaskot, kurš paralēli ar vairākām ticies, taču ilgi nespēju viņā klausīties. Izskatās tāda uzmanību alkstoša dūdiņa, kura ar visiem pēc kārtas būs gatava salaist. Nebrīnos, ka arī Gintam pie sāniem attapās, tikko kā viņš izšķīrās ?
themoon @ 11.12.2024 17:31
Man tas nešķiet dīvaini, bet pat savā ziņā saprotami. Viņa ļoti agri sagāja kopā ar iepriekšējo vīru, tad uzreiz sekoja attiecības ar Oļegu, bet viņa nav dzīvojusi sev. Es katrai sievietei ieteiktu izdzīvot to posmu, kad dzīvo viena, brīva, pavadi laiku savos hobijos, ar draudzenēm, kopumā iepazīsti sevi kā personību, izdzīvo savu dzīvi. Viņai šis iztrūkst, tāpēc likumsakarīgi, ka tāda vēlme agri vai vēlu sāk spraukties ārā. Tikai grūti uz to šobrīd skatīties, jo viņa ir attiecībās ar Oļegu, viņai ir bērni, - to nevar tā nolikt malā, lai padzīvotu savu neatkarīgās, bezrūpīgās sievietes dzīvi, paflirtētu ar visiem džekiem, tai skaitā darbinieku. Tas bija jādara, kad nebija attiecībās.
Zandinaja @ 11.12.2024 21:41taa arī ir, viens čalis stāstīja kaaa šī braukusi speciāli uz pišu pie viņa ?