Atsūti ar man privāti,ja tiešām tāda sarakste ir bijusi. Vairākkārt šeit forumā kāda ir rakstījusi,ka bijušas interesantas sarakstes,bet nekad nekas konkrēts ar pierādījumiem. Neredzēšu,neticēšu!Kirbis32 @ 10.12.2024 15:14
Tā ir,man Gints arī rakstija,es paskatijos tikai viņa sotry un 10 min laikā bija ig ziņas.?vins tad arī ar Bāni tikās un ar bāni viņiem tur kaislīgie pupi,Gints vēl bānes pupu bildes rādija saviem comiem un iērēca ka pišama no muguras jo pupi karājas kā govij.
Altra @ 10.12.2024 20:25Atsūti ar man privāti,ja tiešām tāda sarakste ir bijusi. Vairākkārt šeit forumā kāda ir rakstījusi,ka bijušas interesantas sarakstes,bet nekad nekas konkrēts ar pierādījumiem. Neredzēšu,neticēšu!
Ko tad vispār klaču forumā meklē?Altra @ 10.12.2024 20:25Atsūti ar man privāti,ja tiešām tāda sarakste ir bijusi. Vairākkārt šeit forumā kāda ir rakstījusi,ka bijušas interesantas sarakstes,bet nekad nekas konkrēts ar pierādījumiem. Neredzēšu,neticēšu!
Oj es nevaru Tu Ginta locekli atpazīsi no citu vīriešu locekļiem? Tak staigulis bija ir un būs!SantaC @ 10.12.2024 11:00
Kamēr nav skrīni ar saraksti, neticu. ?
Dovana @ 10.12.2024 20:49Oj es nevaru Tu Ginta locekli atpazīsi no citu vīriešu locekļiem? Tak staigulis bija ir un būs!
a varbūt kāda atpazītu 🤣🤣🤣🤣 cik nu kurai to locekļu bijis🤣🤣🤣Dovana @ 10.12.2024 20:49Oj es nevaru Tu Ginta locekli atpazīsi no citu vīriešu locekļiem? Tak staigulis bija ir un būs!
nu, ne visi 60+ ļautiņi iet uz Rača koncertiem... mana jaunība arī pagāja 80tajos, turklāt Račs kā jauns puišelis spēlēja manās kāzās kaut kādas grupiņas sastāvā (vīrs bija sarunājis), bet uz koncertiem nekad nav bijusi vēlme iet un arī šobrīd klačojos šeit😀Mežezera delīrijs @ 10.12.2024 19:21
Uz viņa koncertiem iet cilvēki, kuru jaunība pagāja astoņdesmitajos un deviņdesmito pirmajā pusē. Tādi 60+ cilvēki. Re, bildē var redzēt auditoriju. Tiem ir vienalga, un vairums gan jau pat nezina par kaut kādiem Gobzema storijiem.
Cranberry20 @ 10.12.2024 23:28Vienu dienu atvēru IG meklētāju un ieraugu vīrieti ar sarkaniem matiem. Domāju - paskatīšos, kas tas tāds ir, nevar būt latvietis. Un nav arī latvietis, bet gan latviete - Diāna Virsniece. Omg, kur var tā sačakarēt izskatu? Viņai tiešām tas liekas skaisti?
SantaC @ 10.12.2024 10:11Nav Juris tāds biezais kā Juta iztaisās. Mājai ir divi īpašnieki (Juris un vēl viens cilvēks). Un viņas vārds nekur nefigurē. Tādas lietas Amerikā ir elementāri pārbaudīt.
Mrs.True @ 10.12.2024 19:42
Nu kāpēc es paskatījos viņas IG kontu. Šausmīgi.
Tas tiešām ir tizli. Ok, pārs reizes pajokot. Bet nu šitas jau ir debīli. Tā kā mauķ*le.Mākoņu Dejotāja @ 11.12.2024 01:32Jeļa pēdējā laikā galīgi trakā palikusi.
Visu laiku, trinās ap to Juri kā nogribējusies marta kaķene.
Labāk, tad, lai jeļa nemocās, paņem un noīre atsevišķu istabu istabu tai pašā Nurmuiža.
Interesanti- Vai Oļegs nepaliek greizsirdīgs skatoties visu šo seriālu no malas?
cmykk @ 11.12.2024 02:06
viņa tak neiztaisās! tur viss ie diezgan parasts, normāls. nav nekas īpaši dārgs. māju gan Juta varēja gaumīgāk un mājīgāk iekārtot, ar tādu Ziemeļeiropas piesitienu
fifinators @ 11.12.2024 07:39
Kas tieši tur bija šausmīgs? Es tad laikam citas Sintijas Bānes profilu apskatījos.. ?
Mrs.True @ 11.12.2024 09:56
Drausmīgi atbaidoša āriene.
Ariete @ 11.12.2024 08:32Tas tiešām ir tizli. Ok, pārs reizes pajokot. Bet nu šitas jau ir debīli. Tā kā mauķ*le.
fifinators @ 11.12.2024 10:19
Tikai tāpēc, ka viņa ir tetovēta? ???
Jā, visdrīzāk viņai lūpās ir filleri, bet nav pārspīlēts, dažās bildēs uzacis ir pārāk tumši iekrāsotas, bet tā skaista sieviete.
Tā izskatās. Es nezinu kā tā var rīkoties. Iespējams viņiem ar O.F. nekā vairs nav, tikai patura viņu deļ žēlestības. Un viņai varbūt tāpēc atļauts maukt pa kreisi. Ja viņa ir kopā ar O.tad tas ir ļoti slimi un mauci*ki.GlorijaGrevcova @ 11.12.2024 10:32
Bet kas ir tas pēdējā storijā ar to Juriju, viņa brauks ar viņu kopā uz Varšavu uz koncertu? ???