tā jau viņa ļoti glīta, bet nu šis gan ir low 😏 ne viņai vienai 30k gredzeni, ne viņa viena ēd austeres un dzer šampanieti. Protams, publiskai personai nāk heits pa labi un pa kreisi, bet tak neļauj viņam sevi tā ietekmēt, ja esi tik laimīga un apmierināta ar dzīvi. Es regulāri vai nu ierēcu vai roll my eyes, kad viņa, gadiņu padzīvojusi Amerikā, uzmetas par baigo vietējās dzīves eksperti, lai gan no Hamptonu burbuļa pārbrauca uz Ziemeļkarolīnas fancy ārpilsētu. Un tas Jurītis jau viņai arī diez vai būtu tik ļoti paticis, ja dzīvotu mazā dzīvoklītī Kvīnsā, nevis biezā mājā Hemptonos un nebūtu izbijis socialite 🤣🤣🤣SantaC @ 08.12.2024 23:04Viņa neatstāj īsti laimīga cilvēka iespaidu.
please - mašīna bez jumta ir jaunu un zīmēties gribošu bāleliņu sapnis 🤣 smīns (un reizēm cringe) ir ļoti labs vārds, lai raksturotu Jutiņas izgājienus 😏Rietumusawle @ 09.12.2024 00:05
Mani smīdina vinas domāšana, ka “mašīna bez jumta” utt ir kaut kas tāds, kas padara vinu par tik īpašu. Man pašai dzīvojot ASV un vērojot vinas visus stāstus smīns ir visu laiku, gan par zaļas kartes stāstu, gan to tēlošanu cik viņai smalka dzīve. Un tad tas izrādīšanas tonis Threads galīgi nesakrīt ar dzīves apmierinātu sievieti. Tur viņa ka Krisa par Chanel somiņām..tas, kas pērk sev tas ar brendu lietām nelielās kā savu dzīves sasniegumu.
Helga Andersson @ 09.12.2024 00:27please - mašīna bez jumta ir jaunu un zīmēties gribošu bāleliņu sapnis ? smīns (un reizēm cringe) ir ļoti labs vārds, lai raksturotu Jutiņas izgājienus ?
Happyminka @ 08.12.2024 17:01Gribat sajusties kà instagram skaistules? Uzliekat Andersones un Jelisnaks storiju filtriņus.
IceCream @ 08.12.2024 22:37
Oi, es jau reiz par šo pie sevis nosmējos.
Juta:
Arī Juta. Izlikusi maisiņus, tukšus iepirkumu maisiņus, Karl.
Bet vai tad Jurčiks nav vēl vecāks par Gintu? Viņai ir tendence izšķīst attiecības, un pēc tam nav apgaismība, ka tā nav viņa pati. No viena grāvja otra. Ar Gintu sportoja, ceļoja, ar šito kemperi dzīvo un zivis makšķere. Un manuprāt, tāds vidusmēra amerikānis vien Jurciks ir. Nav manīts, ka Kubasova ar savu indieti kemperos dzīvojas 😀 Mans dīvāna eksperta vērtējums, ja viņiem neparādīsies kopīgi bērni, arī šī savienība pēc laika izjuks. Apniksbe.beta @ 09.12.2024 07:16
šis ļoti labs piemērs, kas parāda viņas divkoses dabu :D
viņa katrā savā komentārā pie vismazākās izdevības ieblato kaut ko par materiālajām vērtībām, savu mašīnu bez jumta, gredzenu pa 30k utt utt.
tā ir, ka galviņa tukša un nav intelekta ar ko paspīdēt, tad jāblato ar sava vīra naudu :D
brunettte @ 08.12.2024 23:31Mani vairāk atgrūda balss tonis. Nu nepatīk un viss :D un fakts, ka Gintu met zem riteņiem par to, kāpēc attiecības izjukušas. Gints visās savās intervijās izsakās par Jutu ar cieņu, bet Juta uztaisa sevi par varoni, jo pametusi viņu un “viņš pats vainīgs, pats pilināja man smadzenes”. ok, bet nez vai viņa būtu tik atpazīstama, ja nebūtu bijusi Ginta sieva.
Rietumusawle @ 09.12.2024 00:39
Tieši tā..cringe?. Latviski nevaru izdomāt labāku vārdu šim visam. Sākuma kad pārvācas uz ASV, domāju būs interesanti redzēt cita latvieša skatījumu uz ASV, bet ātri tapa skaidrs, ka Juta dzīvot kaut kādā burbuli un neredz ārpus tā. Mani tiešām smīdina tas “mašīna bez jumta”, kas viņai varbūt šķiet kaut kāds statusa rādītājs, bet nu lietots kabriolets nemaksā arī nekādas astranomiskas summas, un arī parāda, ka viņai par mašīnām nekādas sajēgas nav.
Fui, cik neglīti viņa tur komentē 🤮SantaC @ 08.12.2024 23:04Viņa neatstāj īsti laimīga cilvēka iespaidu.
Nevis ar brendu smtokām, bet absolutu bezgaumību 😁 Stils viņai zem katras kritikas…SarmaD @ 08.12.2024 23:18
Ha haaa. ? Jā, visiem skauž viņas amerikānietes dzīve. Šausmīgs augstprātīgums, turklāt tāds ļoti neintelektuāls. Kolīdz kas, tā met priekšā to ka precējusies un apkrāvusies ar brendu šmotkām. Tāds tupisms spraucas ārā.
Ariete @ 08.12.2024 18:00Vēl jeļa ieliek kā pakaļu apgrābsta. Izskatās ka viņai jūtas pret to pavāru. Nevaru savādāk izskaidrot daudzos storijus.
GlorijaGrevcova @ 09.12.2024 10:33
Jeļai vienkārši aizgājis ciet širmītis, jo papiks neprec un papikam nulle emocijas arī, kad šī ar pavāru ālējas. No sākuma tik droša nebija, bez papika nespēra ne soli, ceļoja tikai ar papiku un teica, ka papikam nepatīkot palikt vienam, kamēr šī esot gleznošanas kursos, tas bija attiecību sākumā.
Kas notiek tagad, dzer katru nedēļu bez papika, ceļojumi arī arvien biežāk ar bērniem, draudzenēm bez papika. Storijos figurē treneru dirsas un regulāra dejošana un mīcīšanās ar pavāru. Muļķe noteikti cer, ka Fiļs sabīsies un šo noprecēs. Bet notiek pretējais, viņš uzlicis pilnīgi mīksto viņas izgājieniem. Fiļam ir pohui, viņa vāc Nurmuižu un guļ ar Fiļu, vairāk arī viņam neko nevajag. Savukārt Jeļai sāpe lien ārā katrā storijā. Vienīgi pārgulēt ar kādu citu vēl baidās, bet domāju tas ir laika jautājums, kad pavisam noriebsies gultas partneris tēva vecumā un tēva paskatā, tad būs interesanti. Cik no jums gribētu, piemēram, ar kādu tēva kolēği dzīvot, gulēt? ??? Es pat miljonu dēļ tik ilgi neizvilktu, apsveicama Jeļas pacietība tomēr ???
Lupinlups @ 09.12.2024 08:04Starpcitu, kas par lielibnieku Kazanovski jauns ? Vai sikie jau pierakstīti Purčika skola ? ?
cory @ 09.12.2024 08:14
Nez, man likās, ka Juta vienkārši pateica skaļi un publiski apstiprināja to, ko forums te jau iepriekš par Gintu runāja, ka Gints ir narciss un liels egoists. Baigā pamešana zem riteņiem tur nebija, bet piekrītu, ja nebūtu ar Gintu bijuši 'Latvijas skaistākais fitnesa pāris', tad šobrīd viņa nebūtu vispār relevanta. Ir tik daudz latvieši, kas dzīvo ne tikai Amerikā, bet viskaut kur citur pasaulē un ir sasnieguši tik daudz profesionāli un visu ar pašu spēkiem, ko tiešām būtu interesanti paklausīties, bet te Saulītei bija tāda parunāšanās ar kārtējo influenceri, kas vienkārši 'aizpriecējusies' uz ārzemēm un tagad var atļauties nestrādāt un 'meklēt sevi'. Pie šāda dzīves scenārija Jutai arī nav īsti ko interesantu pastāstīt. Juris pēc viņas stāstītā, ja godīgi, izklausījās daudz interesantāka personība, kā Juta pati.
SantaBarbara @ 09.12.2024 11:15
Nu baigi relevant Juta jau arĩ vairs nav te Latvijā,agråk katru pirdienu apollo un delfi publicēja,nu jau vairs neko par vińu neraksta un nav jau ar vairs ko rakstǐt ,jo Jutiņa sēž måjās savās četrăs sienās un gaida ,kad Juris ik pa laikam kaut kur izvedǐs Amēriku redzēt.
Kas diez notika ar to darbu ,kur skaudĩgås kolēğes tik slikti pret nabaga Jutu izturējās,traki vińai iet ,Lv priekšnieces vĩrs måcās virsű,USA kolēġes apskauž.
Par Gintu ar cik ilgi cepsies? Tak sen jau to visu savos QA un intervijås ir izķidåjusi,kaut vai aiz cieņas pret Ginta meitu varẽtu likties mierå,viņam tak sen sava dzĩve ,izskatās ka tomēr Juta pati nav tikusi ǐsti pāri un ar to 30k gredzenu un kabrioletu laimi un milestibu tomēr nenopirkt.
Ko dod visas tās mantiskās vērtǐbas ,ja joprojam jācepas par ex .
Vińai gadĩjumā ar nav kaut kādu bipolarie traucējumi savos QA tik svẽta sataisas,cik ļoti mantiskās vērtibas ir nesvarĩgas ,bet threats riktigi dod vaļā un blato ar piķi ,ko pati nav nopelnïjusi ?