IceCream @ 07.12.2024 11:44
Tikai šajā gadījumā tā pilnā ģimene ir ar pelējumu un puvumu.
ak kungs, kas par murgainu domāšanu :Drudensvesma @ 07.12.2024 14:55
Kaut ko līdzīgu arī biju piefiksējusi. Bet vakar papētīju Odrijas storijus, viņa kustībā atstāj labāku izskatu nekā kādā fotobildē. Ir sievietes, kuras var būt pat neglītas pēc sejas vaibstiem, bet kā mīlētas meitenes viņas izstaro pašpārliecību, pašas tic, ka ir skaistas un liek arī citiem noticēt. Odrija noteikti ir tas gadījums. Protams, viņai augums ir ok un gluži neglīta arī nav. Bet pieder pie tiem, kas spēj nodemonstrēt sevi skaistāku nekā ir. Un var būt arī pelēka pele, kura uzvedas, izturas tā, ka noslēpj savu skaistumu, kaut patiesībā ir skaistule. Kāds komentāŗos minēja "vienmēr zviedzošā Odrija", -- viņa tiešām vienmēr smaida, izstaro dzīvesprieku un apmierinājumu. Tas ir mīlēta bērna efekts. Visiem būtu tādiem jābūt. Paskatities uz Lauru un redzēsiet, ka viņā ieksēji sevī nes citu enerģiju, iespējams, sirgst ar depresiju, kaut arī ir čakla, darbīga, kārtīga. Māte viņai noteikti arī ir bijusi kārtīga un sievišķīga. Bet ja nav bijis mātei vīrietis blakus, ja meita nav bijusi "aiz tēva", tas parasti nospiedumu atstāj. Tikai mūža beigās pie labām novērošanas spējām to var saprast. Visādi vectēvi, labs patēvs (gadās reti, bet gadās) to iespaidu var mazināt.
Lupinlups @ 07.12.2024 16:04nu cik var dir*t par to Odriju ? Tādas slavas dziesmas te tikai paši par sevi var dziedāt ? Rudnesvesmai var banu uzlikt ?
Danuta @ 07.12.2024 15:11Atkāpjoties no Lauras un Rača tēmas - vai Gintam Grāvelim un viņa sievai, Ērikai Grāvelei piedzima bērns vai arī zaudēja bērnu un nepiedzima? Dzeltenajos vispār ne vārda nebija par bērna piedzimšanu.
Tas tas jau izrunāts ,un skrastinu tāpēc vairs neciena daudzi.Natali @ 07.12.2024 16:08Bet kā tad ar Artūru Skrastiņu? Viņam arī ir bērns par kuru neliekas ne zinis. Kāpēc tieši Račš tiek izcelts, nav jau tāds vienīgais.
yay @ 07.12.2024 17:00
Bet tie komentāri tiešām ir max dīvaini, piekrītu :D
Man nav problēmu uzrakstīt ko jauku par svešu cilvēku, bet tur jau raznoss konkrēts
un tie teksti par to, kas būtu vai nebūtu jādara Odrijai, arī ir murgs - tas, ka viņas tēvs sen agrā jaunībā ir sagrēkojis ar kādu citu dāmu, absolūti neuzliek viņai vai Laurai par pienākumu vai vajadzību sazināties un dibināt kādu kontaktu. Ja gribēs, viņas pašas sazināsies.
Skrastiņa "bērns" jau sen ir pieaudzis vīrietis, kurš ar māti pārvācās uz Norvēģiju un Latvijā pat nedzīvoja. Viņš to intervijās nav slēpis. Ka bijis slikts (nekāds) tēvs, par to jau cits stāsts.Natali @ 07.12.2024 16:08Bet kā tad ar Artūru Skrastiņu? Viņam arī ir bērns par kuru neliekas ne zinis. Kāpēc tieši Račš tiek izcelts, nav jau tāds vienīgais.
law7 @ 07.12.2024 16:18Man vispār šķiet jocīga te tā cepšanās par to, ka daudzi dažāda veida "skatuves mākslinieki" nav tie stabilākie mīlas partneri un dažkārt arī labākie vecāki saviem bērniem. Tā tas vienmēr ir bijis visos laikos un visur pasaulē. Tam ir savi psiholoģiskie skaidrojumi.
Neviens tak nespiež veidot attiecības ar šīs sociālās grupas pārstāvjiem.
Hermiine89 @ 07.12.2024 17:47Jāatzīst, ka Laura Grēviņa līdzīga Račam. Odrija vispār nav līdzīga ne tēvam, ne mātei. Tāda salīdzinoši gara. Račs jau baigi īsiņš augumā.
ir jābūt psiham, lai tik daudz laika un enerģijas veltītu kaut kādiem random cilvēkiem. Tatad, Tev ir tiesa saistībā, ja tik dedzīgi tajā iesaisties 😁rudensvesma @ 07.12.2024 18:10
Stabili mīlas partneri daudzās jomās nav. Bet noliedz savus bērnus visas valsts priekšā retais "slavenība". Jo tālāk iet, jo grūtak būs lietas sakārtot.
Mrs True,
es arī esmu iepazinusies ar Rudzīša skaidrojumiem un Helingera sistēmu. Un ne tikai. Viss ir tieši tā, kā saki, tikai retajam par to ir izpratne.
Laura un Račs nekomentēs un katram savi iemesli - viens savu grēku grib ielikt dziļāk skapī, otrs savu sāpi jau nes viens gadiem un mēģina ar to pieklājīgi sadzīvot; musdienu sabiedrība šajā jautājumā vairāk tolerē grēcinieku nevis upuri. Bet šī tēma skar Latvijas sabiedrību plašāk nekā gribētos, tāpēc šādas tēmas un situācijas nevajadzētu skapī iebāzt. Nepamatoti Latvijas psihologi par tām klusē.
Ir jābūt psholoģisko spēju ziņā galēji vājam, lai domātu, ka esmu Odrija.
Ir, ir līdziga, ja vairāk pavēro. Paskaties Sintijas seju jaunībā un arī Raču jaunibā. Viņi abi ir ļoti atšķirīgi tipāži pēc sejas pantiem; katrs simpatisks sava tipa ietvaros. Bet Odrijā redzami šo galēji dažādo sejas pantu salikums, kas rada nedaudz disharmoniju. Bet nu tas tā, galīgi nav tēmas pamattopiks. Ja meitene ir mīlēta, tad pat "krokodils" dzīvē jutīsies skaista, laimīga un milēta un arī citi tādu redzēs.
Lupinlups @ 07.12.2024 19:54ir jābūt psiham, lai tik daudz laika un enerģijas veltītu kaut kādiem random cilvēkiem. Tatad, Tev ir tiesa saistībā, ja tik dedzīgi tajā iesaisties ?
yay @ 07.12.2024 17:00
Bet tie komentāri tiešām ir max dīvaini, piekrītu :D
Man nav problēmu uzrakstīt ko jauku par svešu cilvēku, bet tur jau raznoss konkrēts
SarmaD @ 07.12.2024 10:54
Jūs dzīvojat ilūzijās. Jūs joprojām neesat sapratuši, ka publiski cilvēki veido savu tēlu, un jūs tam noticat. Mēs visi, arī visādi Rači, Reiniki, Pauli un Muktupāveli esam cilvēki ar pagātni.
paldies, izsmelta. Galīgi neinteresē ne Odrijas, ne Lauras vaibsti, ne psiholoģiskas ietekmes. Kiviču tēma arī jau sen nav interesanta. Next onerudensvesma @ 07.12.2024 20:11
Ir jābūt psiham, lai tik ilgi sekotu Kivičiem un tik daudziem random cilvēkiem. Es enerģiju neveltu konkrētiem cilvēkiem, bet konkrētai tēmai, - kādu efektu atstāj uz bērniem vecāku noraidījums un dažādas citas iedarbības. Tādu izpausmi kā Račs atlaujas sen neesmu redzējusi/dzirdējusi pat ne daiļliteratūrā. Bet saprotu, ka te principā šī tēma ir izsmelta.
rudensvesma @ 07.12.2024 18:10
Stabili mīlas partneri daudzās jomās nav. Bet noliedz savus bērnus visas valsts priekšā retais "slavenība". Jo tālāk iet, jo grūtak būs lietas sakārtot.
Mrs True,
es arī esmu iepazinusies ar Rudzīša skaidrojumiem un Helingera sistēmu. Un ne tikai. Viss ir tieši tā, kā saki, tikai retajam par to ir izpratne.
Laura un Račs nekomentēs un katram savi iemesli - viens savu grēku grib ielikt dziļāk skapī, otrs savu sāpi jau nes viens gadiem un mēģina ar to pieklājīgi sadzīvot; musdienu sabiedrība šajā jautājumā vairāk tolerē grēcinieku nevis upuri. Bet šī tēma skar Latvijas sabiedrību plašāk nekā gribētos, tāpēc šādas tēmas un situācijas nevajadzētu skapī iebāzt. Nepamatoti Latvijas psihologi par tām klusē.
Ir jābūt psholoģisko spēju ziņā galēji vājam, lai domātu, ka esmu Odrija.
Ir, ir līdziga, ja vairāk pavēro. Paskaties Sintijas seju jaunībā un arī Raču jaunibā. Viņi abi ir ļoti atšķirīgi tipāži pēc sejas pantiem; katrs simpatisks sava tipa ietvaros. Bet Odrijā redzami šo galēji dažādo sejas pantu salikums, kas rada nedaudz disharmoniju. Bet nu tas tā, galīgi nav tēmas pamattopiks. Ja meitene ir mīlēta, tad pat "krokodils" dzīvē jutīsies skaista, laimīga un milēta un arī citi tādu redzēs.
Es biju jūnijā uz teātra izrādi,kur piedalījās abi,Ērikai nebija manāms grūtnieces puncis.Cilveeks @ 07.12.2024 17:07
Bildē no rudens izskatās, ka pastaigājas divatā ar suni. Teorētiski jau vajadzēja būt, jo izziņoja gada sākumā.