law7 @ 01.12.2024 21:16Gobis lūdz atsūtīt stāstus, kurus pēc tam varētu publicēt priekš kartupeļiem. ?
Bet kur tur sensācija? Divi pusmūža lūzeri.Mežezera delīrijs @ 01.12.2024 21:41
Es nesaprotu, kāpēc viņš joprojām par kviečiem neko nepublicē. Jo viss zināms un nav sensācijas? Vai kaut kāda īpaša draudzība?
SarmaD @ 01.12.2024 20:11
Nē, tās nav vienīgās cilvēka vērtības, bet vienas no galvenajām. Ja nevar tikt pie mazā, man ļoti žēl tādu ģimeņu un tādu nav mazums, diemžēl. Cilvēka vērtība gan nav mērāma spējā dzemdēt vai veselīgā spermā. Vīrietis ir vīrietis ar visām tā vīrišķīgajām izpausmēm. Spēju riteni nomainīt, spēju atrisināt sarežģītas situācijas ģimenē, spēja būt kā atbalsts, plecs sievietei pie kā viņai pieturēties, cita vel piebildīs ka mamutu mājās jānes vai dāvanas jādāvina. Vīrišķā enerģija neplūst caur geju, jo viņš ir medijums, nevis mednieks. Viņš pagriež pēcpusi kāda virzienā un viss. Būt par vīrieti ir noderīgi sev un citiem. Gejs... tas nav noderīgs nekam.
Pilgrim @ 01.12.2024 21:45Bet kur tur sensācija? Divi pusmūža lūzeri.
Mežezera delīrijs @ 01.12.2024 21:41
Es nesaprotu, kāpēc viņš joprojām par kviečiem neko nepublicē. Jo viss zināms un nav sensācijas? Vai kaut kāda īpaša draudzība?
Sunlight @ 01.12.2024 22:36Aldim pašam vienkārši homoseksuālisma tēma ļoti aktuāla un sāpīga. Tāpēc arī cenšas visiem par to uzbrukt ?
lauku bāba @ 01.12.2024 21:46
Manuprāt, visus, kurus uztrauc geju tēma - lasīt, kurš ar ko guļ - tam ir 3 iemesli - Nr1. personīgi ir skāris šis temats, tas ir - ex tevi pametis dēļ krāna, brālis, tēvs, draudzene ir homoseksuāla, ko nespēj pieņemt. Nr2. Pašam ir homoseksuālas tieksmes, ko noliedz un nespēj sadzīvot. Nr3. Zems intelekts! Sarmas tant, pie kura nr esi tu??
SarmaD @ 01.12.2024 20:37
Un tas ir ļoti slikti. Vienaldzība iedzen mūs postā.
yay @ 01.12.2024 19:41
Cienītā, Sarma! Es ikdienā nenodarbojos ar geju glorificēšanu. Es norādīju uz to, ka man pie kājas ko cilvēki dara savās guļamistabās, ja vien nepi$ suni, es atvainojos! Domu sapratāt? Tad varam nomainīt kaseti!
IceCream @ 01.12.2024 23:34
Zini, kāpēc es nomainīju vienu dzīvesvietu? Jo virs manis kā reiz bija geja guļamistaba. Tā veču stenēšana un baurošana regulāri nakts laikā vairāku mēnešu garumā... Fuj.
Var jau tolerēt vai glorificēt, bet, kad reāli tas viss ir nonstop jāklausās, sāk palikt pretīgi.
Ak tad slavenības ,bagātie,deputāti un prezidenti tavuprāt drīkst būt geji un kaku stumt? Lezbietes arī foršas?SarmaD @ 01.12.2024 20:20
Redziet, es sevi nesalīdzinu ar prezidentu, aktieri vai pasaules popzvaigzni. Es salīdzinu sevi kā cilvēks pret cilvēku. Jūs nejūtat atšķirību, jo derdz, ka kāds necieš gejus.
VistaVita @ 02.12.2024 00:13Ak tad slavenības ,bagātie,deputāti un prezidenti tavuprāt drīkst būt geji un kaku stumt? Lezbietes arī foršas?
Taču līdzko cilvēks parastais tad tu vari dirst virsū vecā mačalka ja ?
Divkosīga esi i prosta !
VistaVita @ 02.12.2024 00:13Ak tad slavenības ,bagātie,deputāti un prezidenti tavuprāt drīkst būt geji un kaku stumt? Lezbietes arī foršas?
Taču līdzko cilvēks parastais tad tu vari dirst virsū vecā mačalka ja ?
Divkosīga esi i prosta !
lauku bāba @ 01.12.2024 21:46
Manuprāt, visus, kurus uztrauc geju tēma - lasīt, kurš ar ko guļ - tam ir 3 iemesli - Nr1. personīgi ir skāris šis temats, tas ir - ex tevi pametis dēļ krāna, brālis, tēvs, draudzene ir homoseksuāla, ko nespēj pieņemt. Nr2. Pašam ir homoseksuālas tieksmes, ko noliedz un nespēj sadzīvot. Nr3. Zems intelekts! Sarmas tant, pie kura nr esi tu??
Minelūše @ 02.12.2024 00:38Geji, protams, nekādā ziņā nemāk ne riteni nomainīt, ne problēmas risināt, ne naudu nopelnīt, ne citādi nodarboties ar vīrišķīgām lietām?Dažu cilvēku ignorance un šaurpierainība ir vienkārši smieklīga. Newsflash, dārgie homofobi - homoseksuāli cilvēki ir ļoti dažādi, tāpat kā heteroseksuāļi. Gejs var būt tik supervīrišķīgs, ka nezinot jums ne prātā neienāktu, ka viņš ir gejs. Arī homoseksuāli cilvēki ir ārsti, skolotāji, juristi, zinātnieki, karavīri, utt, tāpēc pateikt, ka homoseksuāļi nekam nav derīgi, ir nereāli šaura, muļķīga domāšana.