jā, tā gan ir, Gobzema storiji jau sevi ir pierādījuši kā uzticamu info avotu. Vienmēr viss izrādās taisnība. Un arī fanu pulks ir audzis. Intereses pēc iegāju tajā linkā, kuru viņš bija ziedojumiem iemetis, un iedomājieties, ir taču kas ziedo, un ne vien 5, 10 eiro, bet pat 100, 200, 500.Yes min @ 29.11.2024 15:28
Gobzemam, diemžēl, beigās vienmēr izrādās taisnība.
Noliku blakus Rača jaunības bildi un Lauru. Iepriekš nekad nebūtu ienācis prātā abus salīdzināt, bet nu ziniet, līdzība vaibstos ir acīmredzama ?
Laura Grēviņa ir viņa meita????orhideja @ 29.11.2024 15:49Laura Grēviņa ļoti līdzīga Račam.
orhideja @ 29.11.2024 15:49Laura Grēviņa ļoti līdzīga Račam.
sievietegribzinat @ 29.11.2024 17:02
https://failiem.lv/u/2579gprwea Jā, tiešām. ? Vai arī šoreiz Gobzemam būs taisnība?!
Ja godīgi, es pirmajā mirklī nodomāju, ka viņa ir stāvoklī. Bet tas nevarētu būt, jo tikko taču lika implantusMerilda @ 29.11.2024 13:52Man vienīgajai Sana blakus Jelinskai izskatās masīva? Gan jau dzīvē tā nav, bet nu visās IG bildēs izskatās gara un tieva, bet te pilnīgi cits skats arī ar visu dubultzoda noņemšanu.
salvija @ 29.11.2024 17:10
Ja tā ir, tad tagad Račam tas būtu jāatzīst. Tāpat kā kādreiz Jūlijam Krūmiņam un Guntim Ulmanim. Nav jau nekas tāds, ja tā padomā - daudziem tā gadās. Tāpēc tā paša reakcija noteiks, kā to uzņems apkārtējie un visa sabiedrība.
garsigs_persiks @ 29.11.2024 17:24
Jā, līdzība abu starpā ir pat ļoti manāma. Es tikai nesaprotu, kā tik mazā valstī tādu faktu varēja tik ilgi noslēpt. Abi tomēr sabiedrībā zināmi cilvēki... Kas vispār Laurai ir mamma?
Mrs.True @ 29.11.2024 17:28
Laura ir dzimusi 89.gada jūlijā, pirmslaulību uzvārds - Skudrīte.
https://jauns.lv/raksts/izklaide/154417-draudzene-izglabj-grevinu-no-parmerigas-uzdzives
Vajag vajag šitādus mēslus (Račs, Skrastiņš, u.tml.) celt gaismā. Tādi pareizie. PretīgiChikitita @ 29.11.2024 17:50No vienas puses Gobzems izdara pareizi, izceļ saulē cilvēkus kuri sabiedrībā sevi nopucējuši kā labiņos, godīgos, mīlošos tēvus bet patiesībā ir šausmīgi. Domāju agrāk, kāpēc Laura par depresijām, savām grūtībām runājusi, tāda sieviete, simpātiska, centīga, bet izrādās viņai tēva nav bijis, vēl trakāk, tas ir nevis kāds nodzēries, nobomžojies bet dzīvs, veiksmīgs, publiski zināms cilvēks, kas smalki pozē presē, piedalās intervijās, raksta slavas dziesmas savai sievai, atrādās bet patiesība...ļoti bēdīga.
Chikitita @ 29.11.2024 17:48Par Raču man ir negatīvs šoks, ka ir slēpis, ka viņam ir vēl bērni. Tas ir tik kretīniski, savu sievu ar meitu cēlis debesīs, dzejas veltījis, intervijas sniedzis, bet viņam ir vēl bērni, par kuriem pilnīgi neko, turklāt, vismaz divi mazbērni, par kuriem arī visdrīzāk pilnīgi vienalga. Kur tādi vīrieši? Un kā tādai Jenertei nav kauns, es savu mīļoto motivētu runāt un atzīt savus bērnus, jo bērni nav vainīgi pie vecāku ķildām, šķiršanās. Žēl Lauras, viņai tēva nav bijis jo tēvs ir pakaļa, turklāt viss tas noticis publiski, visa tēva ģimenes dzīve. Cūcība.
Ja nu vienīgi viņam ar Lauras māti bija vienošanās, ka viņš būs tikai donors, bet stipri apšaubu, domāju, ka uztaisīja, aizmirsa un neatgriezās savu bērnu dzīvē.
Vivian10 @ 29.11.2024 18:02Vajag vajag šitādus mēslus (Račs, Skrastiņš, u.tml.) celt gaismā. Tādi pareizie. Pretīgi
Kāda te minēja, ka viņam kaut kāda sieva pirms Sinčas bijusi (Nadīna vai?), bet neatceros neko tādu no medijiem.EveEve @ 29.11.2024 18:14Tad sanāk, ka Laura ir meita no pirmās laulības? Vai arī ir 2 bērni?
Nekur nav atrodams fakts, ka viņš būtu bijis laulībā ar kādu citu pirms Jenertes. Visur tikai Sintija un Rača meita. Ja tās nav vienīgās laulības un ir vēl bērni…nesmuki.
Vivian10 @ 29.11.2024 18:02Vajag vajag šitādus mēslus (Račs, Skrastiņš, u.tml.) celt gaismā. Tādi pareizie. Pretīgi
yay @ 29.11.2024 18:23
Tāpatās man besī Gobzems, viņš kā veca bāba visiem kladzina svešas privātas lietas. Kā justies Laurai? Vai viņai paprasīja atļauju? Neviens nezin to patieso virtuvi kas tur bija/nebija. Nahren līst svešās dzīvēs. Iedomājies no sevis kaut kādu dievību. Forši mums te patrīt mēles, bet es negribētu būt iesaistīto personu lomā.