sivenssivenamdraugs @ 27.11.2024 16:08
nē, Viktorija nedeva šķiršanos. Vot i iekrita.
Kādiem dalbajobiem galvā jābūt, lai domātu, ka mūžīgi varēs šitā blatot un korupciju popularizēt?
Viktorija nesen no Dubaijas uz Latviju atlidoja. Pats Kaspars ilgāku laiku jau nekur nelidoja. Viktorijas nagu salonā, cik dzirdēts no baumām apkārt, joprojām čekus arī nesita. Neņemos spriest vai taisnība. Un atkal bērniem jācieš dēļ vecākiem, kuri ar galvu nedraudzējas.
Lupinlups @ 27.11.2024 15:31domāju Dvinsku pāris arī nebūs mūžīgs. Nevajag ticēt visam saldajam Ziemassvētku bildītēm. Jo sudigak iet, jo skaļāk bļauj, ka viss labi
bet tas varbūt nav slikti. Arī šādi pāri ir. Viens dominē, otrs mieramika un ir labi kopā. Man tieši šķiet, ka viņi būs kopā ilgi.EveEve @ 27.11.2024 17:42
Piekrītu. Dvinsku pāra panākumu atslēga , manuprāt, ir Kaspara mieramikas būtība un Rūtas ģimenes spiediens, ietekme. Pats Kaspars savā ģimenē kā vīrieša, vīra tēls nefigurē, jo pa priekšu visu kūrē Rūta ar savu tēvu. Diez vai tā ģimenes aina būtu tik idilliska, ja Kaspara vietā būtu vīrietis ar viedokli un lemtspēju.
Mrs.True @ 27.11.2024 08:43
Padsmit gadus atpakaļ viņiem bija laulības krīze, dzīvoja reāli atsevišķi kādu laiku.
Savulaik runāja, ka dziesma "Starp divām saulēm" esot ar zemtekstu, t.i., par it kā divām sievietēm Kaupera dzīvē.
tāpēc arī ir labi, ka nedzīvojat kopā 😁🙃krixis3 @ 27.11.2024 18:51bet tas varbūt nav slikti. Arī šādi pāri ir. Viens dominē, otrs mieramika un ir labi kopā. Man tieši šķiet, ka viņi būs kopā ilgi.
Un tas, ka dzīvo ar vecākiem. Sorry, bet kāpēc nedzīvot, ja ir tāds variants? Un visiem labi
Mana vīra vecāki ir tik forši, ka es arī labprāt ar viņiem dzīvotu. Vienkārši nav vietas visiem.
Tādēļ, ka viņa jau sen ir atkal pie viņa kopš viņš saslima!NikaYt @ 26.11.2024 17:22
Kāpēc Betija FB publicē sēru ziņas ar bez maz mīlas tekstiem, kad vēl nesen stāstīja medijos, cik ļoti viņš viņu sita un par klusēšanu ļāva paturēt mašīnu.
Tieši tāda spiediena rezultāta mēdz paslidet kājiņas pie kādas, kas uzklausa, papaija galviņu. Es arī esmu dzirdējusi no Rūtas draudzenēm, ka šī ir baiga kaza, nav nekāda gaišā, jaukā sieviņaPilgrim @ 27.11.2024 16:35Aiz Dvinskas stāv stipra ģimene, tādās situācijās vīrietis nekur neskrien, pat ja nav apmierināts ar dzīvi.
Fargerike @ 27.11.2024 19:04
Jā, Kauperiem kā māksliniekiem- lielā mīla mijas ar lielo šķiršanos. Bet ņemot vērā, ka abi tādi mākslinieki un vienlīdzīgi kāju slīdēšanā, tad izskatās krietni veselīgāk no malas. Bez tam- citiem ar savu pārpasaulīgo lovi virsū nelien.
Vizlas norējējas varat pasist plaukstiņas par jauno pasiju. Īpaši tās, kuras kliedza, ka puiķiņam vajagot godīgu kotlešu cepēju 🤣🤣🤣
Lupinlups @ 27.11.2024 19:21Tieši tāda spiediena rezultāta mēdz paslidet kājiņas pie kādas, kas uzklausa, papaija galviņu. Es arī esmu dzirdējusi no Rūtas draudzenēm, ka šī ir baiga kaza, nav nekāda gaišā, jaukā sieviņa
GlorijaGrevcova @ 27.11.2024 17:23https://www.apollo.lv/8142864/milota-atbalsta-porzingi-vina-pirmaja-spele-pec-pedas-savainojuma-sadziedesanas
Vizlas norējējas varat pasist plaukstiņas par jauno pasiju. Īpaši tās, kuras kliedza, ka puiķiņam vajagot godīgu kotlešu cepēju ???
Ariete @ 27.11.2024 17:51Tiktok "Aunlatvija" notiek live par to bandu un saka ka visi tiks atbrīvoti
Lupinlups @ 27.11.2024 19:21Tieši tāda spiediena rezultāta mēdz paslidet kājiņas pie kādas, kas uzklausa, papaija galviņu. Es arī esmu dzirdējusi no Rūtas draudzenēm, ka šī ir baiga kaza, nav nekāda gaišā, jaukā sieviņa
Sveikas! Izlasīju Leldes Ceriņas interviju…neziniet, kas viņas jaunais draugs??
Interesanti, ka tik ātri jau atradusi jaunu mīlestību, bet veiksmi viņai!
SALOMEJA @ 27.11.2024 20:08
Tieši skatos Sookie IG, ka kāds viņai Birkin somu uz dzimšanas dienu uzdāvājis. Laikam labas kotletes sanākušas :D
cory @ 28.11.2024 03:56
Es pa reizei uzmetu viņai aci tiktokā- tās lūpas viņai tādas pašas sapumpētas, kā Didrihsonei, pa pusi sejas jau ?