Jā! Lāčus zinu pastarpināti, ne personiski, viņi tiešām ir ļoti saderīgs un saticīgs pāris, tāpat kā Busuļi.EmilijaArm @ 26.11.2024 20:23
Kārlis Lācis un Vineta Vilistere. Tur laikam mīla - patiešām mīla un labas attiecības – iet jau 26. gadu. Izaudzis Francis - lieliskais 3x3 basketbolists... Lūk, ja šis pāris paziņotu par šķiršanos, man sabruktu pēdējās ilūzijas par laulību mūža garumā.
ir jau ir tā kā Gobzems saka. Beigās vienmēr izrādas, ja viņa rakstītais ir patiesība.Relaxxxxxx @ 26.11.2024 21:35Gobzems raksta ka kazanovskis savākts/ caune! Viņam visi ig storiji pazuduši un draugi ar paņemti ciet!?interesanti, vai tagad jaunā draudzene arvpaliks?!
yay @ 26.11.2024 20:18
blins, nu nav pelnījusi neviena sieviete, ka viņu pieklopē, bet ja mani pieklopētu es arī par to gribētu bentliju 250k ?
Lanalv @ 26.11.2024 19:36
Kā to Betiju atrast IG?
Relaxxxxxx @ 26.11.2024 21:35Gobzems raksta ka kazanovskis savākts/ caune! Viņam visi ig storiji pazuduši un draugi ar paņemti ciet!?interesanti, vai tagad jaunā draudzene arvpaliks?!
vai dieniņ, jau agrāk, kad vnk pusplika grozijas, man šķērmi sametās…Pačukstēšu @ 26.11.2024 00:17Ja nu vēlaties bezmaksas redzēt Lauras Brokas krūtis, tad viņa pilnīgi kaila filmējās šodienas “tunelis” sērijā.???nedaudz sašķebināja..
Relaxxxxxx @ 26.11.2024 21:35Gobzems raksta ka kazanovskis savākts/ caune! Viņam visi ig storiji pazuduši un draugi ar paņemti ciet!?interesanti, vai tagad jaunā draudzene arvpaliks?!
NikaYt @ 26.11.2024 22:33
IG neatceros, skatījos FB Betija Valrosa.
Tur arī 2024.gada aprīļa bildes no Malaizijas, kur tas dzīvoja, izskatās, ka nauda dara savu un bēdas aizmirstas.
Patiesībā ja tas vīrietis spēja sist sievietes, es bērnu negribētu laist mācīties šo uzvedības modeli.
Fleming @ 26.11.2024 22:56Es arī nošokējos par Ozolu pāri - arī skatījos neseno raidījumu, un esmu redzējusi arī citus - inteliģents un foršs pāris. Un man arī ir neizpratne par to, kāpēc piekrita raidījumam, ja bija viss jau uz sabrukšanas robežas. Diez vai tik strauji un emocionāli viss beidzās. Bet jā - ir joprojām forši pāri! Tie paši minētie Zeltiņi, Dvinski, Nīmaņi. Un daudzi aktierpāri.
Magnolija @ 26.11.2024 21:30Nezinu daudz par Kauperiem, interviju neesmu redzējusi, bet esmu viņus manījusi gan Jūrmalā pastaigājoties, gan pa Liepāju staigājot, reiz arī sanāca sēdēt kafenē pie blakus galda, no malas liekas, ka ir saticīgi un saderīgi, bet nu tā jau nevar spriest, kas notiek realitātē. Agnesei IG saturs ļoti savdabīgs. Bet nu abi jau mākslinieki.
Un vēl foršs pāris liekas Auškāpi.
Mežezera delīrijs @ 26.11.2024 18:43
Renārs Kaupers ar Agnesi?
Esmu dzirdējusi baumas, ka arī Agnesei bijis romāns, bet varbūt tikai baumas. Katrā ziņā, cik redzēti kopā, vai atsevišķi, Agnese nekad nesmaida un šķiet diezgan aroganta. Bet varbūt vienkārši pieņēmusi tādu Posh-Spice tēlu.Mrs.True @ 27.11.2024 08:43
Padsmit gadus atpakaļ viņiem bija laulības krīze, dzīvoja reāli atsevišķi kādu laiku.
Savulaik runāja, ka dziesma "Starp divām saulēm" esot ar zemtekstu, t.i., par it kā divām sievietēm Kaupera dzīvē.
Chikatello @ 27.11.2024 07:09Jaa, tas butu recigi, ja kazanovskis ar parejiem smerdeliem bus sasnorets! Patiesiba jebkuram tas skaidrs, ka tas ir tikai laika jautajums. Nu nevar taa naglaka visiem dirst virsuu un blatot. Taa tas vienkarsi dzive nestradaa.
Viktorija noteikti atvieglojumaa nopushas, ka laikus notina makskeri.