Kate9 @ 24.11.2024 14:15Netīšām darbā uzdūros zemesgrāmatai 01009204008
Un uzminiet, kas tur? Mamma Jaunas teikas (nu jau BONAVA Elinitei ) nopirkusi 130 k vērtu dzivokli. Apsveicu , beidzot aizpisa no sava Romancika?. Bet kur viņiem nauda? Te bija rakstīts , ka viss kredītos .. bet kredītus tik lielus visiem pakaļ neviens nemeta .. interesanti , oz pec VID.
mayja @ 24.11.2024 14:49
Elīna, visiem vienalga kur un ar ko Tu dzīvo ?
bet nu ieej un pati apskaties 🤣🤣. Es ari sokaa esmu, ka vispar tas reali. Majas numurs un viss pārējais 🤣pat parkinga vietas nrmayja @ 24.11.2024 14:49
Elīna, visiem vienalga kur un ar ko Tu dzīvo ?
sauliiite.paula @ 24.11.2024 14:55
Te jau iepriekš ir atkoduši, ka aiz segvārda kate9 ir Kristīne Jelinska.
Jelinska ir fitnesa beibe 😁 Bet Kate9 rakstības stiliņš ir ļoti, ļoti līdzīgs Jelinskas stilam 👍sauliiite.paula @ 24.11.2024 14:55
Te jau iepriekš ir atkoduši, ka aiz segvārda kate9 ir Kristīne Jelinska.
+1 no manis , es arī tā domāju sākumā, bet pēc idejas vina būtu “aizhujarita” uz Jelgavu pie mammas vai savu Asteru ielas dzīvokli🤣. Es domaju Elinciks sen pats kaut ko sāka štukot, bet kā tur ir zin tikai šie abi paši🤣🤣Sunlight @ 24.11.2024 15:07
Nē, tā ir kvēla biezo sieviešu fane un pakaļskrējēja Jelgavas Elīna. Tagad droši vien būs atpakaļ Lūse, ja jau no sava jūrnieka (kā pati saka) “aizpisusi”. Es drīzāk lieku uz to, ka Romāns saprata, kas tur par putniem ?
Un, ja kādai tiešām šķiet, ka cilvēki vienkārši klejo pa zemesgrāmatām un pēta citu īpašumus… Bez komentāriem ?
Kate9 @ 24.11.2024 15:01bet nu ieej un pati apskaties ??. Es ari sokaa esmu, ka vispar tas reali. Majas numurs un viss pārējais ?pat parkinga vietas nr
Kate9 @ 24.11.2024 15:01bet nu ieej un pati apskaties ??. Es ari sokaa esmu, ka vispar tas reali. Majas numurs un viss pārējais ?pat parkinga vietas nr
Tā ir Jelgavas Elīna.. Nav ko ņemt pierēpavasarazieds @ 24.11.2024 20:23
Kas tiesi ir reali? Un par ko esi soka?
Tavai zinasanai, katram dzivoklim/majai/pagrabam/jebkuram ipasumam ir zemesgramata??? un ja jau esi iegajusi un samaksajusi, tad ari redzi ipasumam vai ir hipoteka registreta. Tapat informeju, ka katrs zemesgramatas skatijims ir maksas pakalpojums un registrejas. Jebkurs kuram pieder ipasums var brivi ieiet sava zemesgramata un var redzet kadi lietotaji ir skatijusies vina ipasumu.
Seit meitenes saka, ka esi Jelja. Es loti ceru, ka neesi, jo preteja gadijuma esi dzives apmaldijusies?? ja miljonara dzivesbiedre nezin kas ir ZG un kadas funkcijas pilda ZG, tad man nav komenentaru ???
man likās, ka gadus 5 vina jau ir Rigas Elina 🤣🤣Zilais Valis @ 24.11.2024 21:21Kate9 ir Jelgavas Elīna. Ja kāda domā, ka Kristīnei Jelinskai ir tik svarīgi vienmēr pieminēt tieši Elīnu, tad pati ir ar putniem. Tāda Kristīne pat nezina, kas ir noname Elīna no Jelgavas. Chill.
Kas tas tads?leldinjaaa @ 25.11.2024 09:12Kari Wahlroos 24.11. nomiris Malaizijā.
Kate9 @ 24.11.2024 14:15Netīšām darbā uzdūros zemesgrāmatai 01009204008
Un uzminiet, kas tur? Mamma Jaunas teikas (nu jau BONAVA Elinitei ) nopirkusi 130 k vērtu dzivokli. Apsveicu , beidzot aizpisa no sava Romancika?. Bet kur viņiem nauda? Te bija rakstīts , ka viss kredītos .. bet kredītus tik lielus visiem pakaļ neviens nemeta .. interesanti , oz pec VID.
Tev nevajadzētu ļaut strādāt vietā, kur nemāki turēt muti par sev pieejamo informāciju.Kate9 @ 24.11.2024 14:15Netīšām darbā uzdūros zemesgrāmatai 01009204008