garsigs_persiks @ 22.11.2024 14:47
Jaunā Santas numura intervijā viņa pati to atklāj
Te kādreiz kāda minēja ka Dzenīte sejā atgādina pērtiķi,
Mashka Kakashka @ 22.11.2024 15:27Kā tā Dzenīte ir sačakarējusi savas lūpas. Šausmas. Tā apakšējā lūpa izskatās, ka viņai nekustās, kā liels svešķermenis. Kad viņa runā, tad izskatās, ka viņa ar grūtībām var pakustināt muti. ? Es saprotu, ka viņai ir kapes uz zobiem, vismaz bija, tāpēc nedaudz piešļupst, bet tagad es sāku domāt, ka pie vainas ir nevis kapes, bet tās briesmīgās lūpas.
mokabezpiena @ 22.11.2024 13:02
Tavi pupi cieši viens otram pieguļas pa vidu bez krūštura? ? Man, piemēram, galīgi nē. reti kurai sievietei tā ir. Pastudē ķermeņa uzbūvi.
Sunlight @ 22.11.2024 14:25
Kaut ko tik stulbu uzrakstīt ir jāmāk ?? Negrib gulēt vienā istabā ar svešiem vīriešiem = nav bijusi otrā puse ?
Kirbis32 @ 22.11.2024 16:20
Es neprasu vai viņa ir lezbe.
Es prasu vai kāda nezin kurš ir Intrišas bijušais ar kuru bija kopā 6gadus un nespēj tik pāri tam.
Skatījos SBF ,mēģināja randiņu ,randiņš sanāca slikts un viņa pardzivoja.
mon_moiselle @ 22.11.2024 18:29Nezinu ko Jums tā Dzenīte nodarījusi, ka tā noliekat par pilnīgi visu. Baig viņai nesekoju, bet no tā, ko redzu- neliekas nekas tik briesmīgs, par ko būtu pelnījusi tādu heitu.
Sen laikam neesat briesmīgas lūpas redzējušas, ja viņas lielākais nozieguma ir lūpu filleri. Jā, nav arī manā gaumē un tādas sev netaisītu, bet, manuprāt, ļoti daudzām ir krietni trakāks paskats.
Man, piemēram, ļoti acīs iekrita kas cits. Kamēr Gluzunova (vai kā viņai tas uzvārds) aizbrauc kaut kādā lētajā sadarbībā un to vien tik dara kā par visu čīkst un pīkst, ka varētu domāt, ka piedāvātais neatbilst Imantas hruščovkas princeses līmenim, tad Dzenīte par šo sadarbības braucienu ir dziļā pateicībā, ārkārīgi priecājas, ļoti novērtē viņai doto iespēju.
Vismaz man tas nozīmē dauds vairāk kā lūpu filleri….
Par gaumi nestrīdās, bet Gluzunova ir ļoti vulgāra un prasta, turklāt ar lieko svaru. Līdz skaistulei tur ļoti tālu...Krizdole @ 22.11.2024 19:19
Nu gan salīdzināji - Dubaijas braucienu, kur lux viesnīca, lidojums ar helihopteru un citas izklaides ar Tunisiju, nonāktu Dzenīte Gluzunovas vietā, diez vai būtu "dziļā pateicībā" par pensionāru sabiedrību ? Un Gluzunova vismaz tiešām arī ir glīta, pat ar visām pārforsētajām lūpām, bet Dzenīte taisās par skaistuli, bet nekā no viņas nav
šis gan ir sekli. Mav visiem jābūt kaulu kambariem.Pilgrim @ 22.11.2024 20:00Par gaumi nestrīdās, bet Gluzunova ir ļoti vulgāra un prasta, turklāt ar lieko svaru. Līdz skaistulei tur ļoti tālu...
Veiksme @ 22.11.2024 20:53šis gan ir sekli. Mav visiem jābūt kaulu kambariem.
piekrītu, un nesaprotu, ko tā Gluzunova vēl viņa tām lūpām pielaboja…Magnolija @ 22.11.2024 21:39Man arī neliekas tik traks Dzenītes izskats, varbūt nedaudz par izteiktu lūpas.. bet Gluzunovai lūpas ir ar bumbuļiem un pleķiem, tāpat arī Didrihsonei. Dzenītei nav tik traki.
Kā personība man arī tad jau labāk patīk Dzenīte. Mīlīga ģimene šķiet.
Vēl man ļoti patīk Zeltiņu ģimene. Renāram tas humors, Ieva arī liekas ļoti jauka.
tu man neko jaunu nepastāstīsi par viņu, pazīsti viņu personīgi. Nav viņa ne ļauna, ne riebīga. Pat ja jaunībā bija tāda kāda bija, tas nedod tiesības viņu tagad pazemot.Kirbis32 @ 22.11.2024 21:18
Gluzonovai ir slikta slava gan iekšīgi ,gan ārēji! Cēsu slampa no pubertātes.