Tai Līvai IG visu laiku izņem storijus. Kad es skatījos pirms stundām pāris, tad viņa tur žēlojas un es, noklausoties to sviestu, ko viņa dzen, arī nosūdzēju par hate speech un tagad viņai atkal ir izņemts, jo izskatās, ka daudzi sūdzās. Tagad viņa runā aplinkus, ka Bībelē ir visa taisnība un lai ejam lasīt tur.
Man ir saprotams, ka var nepatikt homoseksuāli cilvēki tāpat kā jebkurš cits cilvēks vai lieta, vai parādība utt. Tomēr jautājums ir, kā mēs paužam šo viedokli. Kaut esmu par visa veida ģimenēm, man patīk tā pati Rebeka Liepiņa, jo viņa neuzvedas tik histēriski kā Līva.
Rebeka savā storijā minēja, ka tic Dievam kopš bērnības, bet pusaudžu gados arī bija ballītes utt, ko nožēlojat, jo atgriezās uz Dieva ceļa, uz kura ir arī viņas pāreja ģimene.
Par prieka vēsti Rebeka atbildēja, ka tā nav sekta un lai atnākot vairākkārt, ja netic, ka nav jādod ziedojums, ja negribi.
Sanāk, ka viņiem ir liegts vispār lietot alkoholu, smēķēt utt? Atvainojos par, iespējams, muļķīgo jautājumu, man vienkārši nav ikdienā saskarsmes ar kristiešiem.
Kāds bijis uz Prieka vēsts dievkalpojumu? Man liekas interesanti, ka tieši Prieka vēsts ir tā draudze, kas pievelk daudzus influencerus, bija vēl citas māmiņas, kas izskatījās diezgan sakarīgas.